Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

0% těch co měli problém se SARS CoV 2 měli problém s nadváho. Tento aspekt v Africe a Asii jaksi chybí a proto nízká čísla. Kamarád v Ghaně (rodilý a černý) mně toto potvrzuje, že tam se na SARS CoV 2 skoro neumírá.

0 0
možnosti
JS

80% těch co měli problém se SARS CoV 2 měli problém s nadváhou....blbne mi klávesnice po té co jsem si do ní vylil pivo :-)

0 0
možnosti
Foto

I ta chřipka po Velké válce trvala jen rok a půl a to se neočkovalo, tak se u covidu nechme překvapit. Sám doufám, že léto to vyjasní.

1 0
možnosti
PB

Blog bez jediného zdroje, jak jinak a jako většina.

Tohle mi vrtá hlavou: na přelomu roku 2020/21, v lednu byl nejrychlejší přírůstek v Portugalsku a v únoru je na prvním místě Slovensko, následované Českem a Maďarskem.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=766638

Ať googluji jak chci, nějak vám to nevěřím. Ta čísla na mě totiž googl chrlí úplně jiná. Stejně tak, jako že průběh covidu mají i v jiných státech zhruba stejný jako u nás a že i opatření mají přibližně stejná jako my. Řekl bych, že je tomu naopak. Opatření mají jiná, účinná, k tomu odpovídající pokles covidu. Dokonce i Babišovo příznivci donekonečna omílané hoaxy, kterak EU může za nedostatek vakcín, bylo už dostatečně vyvráceno a doloženo jako lež a neschopnost Babiše.

Takže čím budete omlouvat katastrofální selhání této srandavlády příště? Třídním nepřítelem? Sorry, to už tu taky je. Takže čím?

1 1
možnosti
Foto

Krátce shrnuto. I ten coronavirus jede na vlně antiBabiš. To je opravdu hanebné.

2 0
možnosti
Foto

No tak jste nás potěšil. Nejsme nejhorší v počtu úmrtí na covid v přepočtu na počet obyvatel. Jsme druzí nejhorší, Belgie je na tom ještě hůř. Vysoké počty zemřelých v přepočtu na počet obyvatel mají i Velká Británie a USA. Ti mají ale výhodu, že je tam už vyšší proočkovanost, takže tam ta úmrtí už tolik neporostou. U nás je proočkovanost zatím malá, takže úmrtí porostou stále hodně.

0 0
možnosti
PB

Pan autor musel ve své zoufalosti vzít za vděk celkovými počty různých zemí od počátku covidu, aby to diletantství této vlády aspoň nějak umenšil. Dokázal tím ovšem jen to, že po prvotním štěstí dokázal Babiš dohnat ve všech negativech ostatní státy i s ročním náskokem jen během čtyř měsíců!

2 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články