Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autorko, píšete disponovat vlastnostmi. A proč jste chodila tedy před rokem 1989 k ústavně nepovinným volbám. Takže tady něco nepište o křivé páteři.

0 0
možnosti

Paní Vlachová, nepostrádáme schopného krizového manažera - ten sedí na premiérském postu ale nechceme jej poslouchat.

To je ten hlavní problém našich obyvatel !!!

;-(;-(;-(

2 4
možnosti

HE, HE, když ho nikdo neposlouchá tak není krizový manažer, že ano. ;-)

1 1
možnosti

Tak ta šedá válka našich medií proti vládě jednak zabírá a jednak nás denně stojí miliardy. Dokud toto si neuvědomíme tak budeme v háji. Ministři, vláda společně s hejtmany, NERVEM, hygienou a dalšími zainteresovanými najde řešení, tak to projde našimi medii a vyrojí se podle polarity dotčeného media, televize, polarizovaný pohled, podepřený určitou vybranou sortou odborníků, a hodí to vládě na hlavu. To je jedna věc, druhá věc je že začne tím, že ministři jsou unaveni, vyhoření a spekuluje se o jejich výměně. Třetí věc je to že si dělají srandu z vládních nařízení, na místo aby ukázaly, s čím vláda může a nemůže operovat, nemá v záloze třeba geografickou mapu, či katastrální mapu která by ukazovala aktuální stav kde je možné vést hranice omezení. Nemůže týdny sedět nad tím kde dochází k problémům třeba s nakupováním, anebo ohledně rozdělení rodin. Logické je to řešit za pochodu. Tedy jsme pod neuvěřitelnou masírkou, tedy šedou válkou našich medií, televizí, kde moderátoři nejsou novináři ale jen hezké tváře bez patřičné ... , peskují ministry, navádějí je k určitým odpovědím a chtějí jasná právní stanoviska, mně to už připadá že jsou z jiného světa, kde není naše příroda .... Pak nastoupila nová generace, jež vyrostla v blahobytu a vrací nás před rok 89, kdy zde byla centrální moc a vláda, pětiletky, a to že vše stojí za vládou, ale po roce 89, zde došlo k dělbě moci na tři pilíře, první pilíř, malá moc státu, vláda, parlament, senát, větší role krajů a obcí a nakonec občané podnikatelé ... když se dva perou tak třetí se směje a my to platíme každý den miliardami ...

5 1
možnosti

Ježkovi voči, to je nesmyslů na jedné kupě jako, ehm, sena. Babiš odstřelí Prymulu z imaginárního postu, který byl pro něj extra zřízen a Zeman předem souhlasí s výměnou Blatného, kluci si hází veřejně klacky pod nohy a mohou za to, světe div se, novináři. Jenže tohle fackování mocných, kuli covidovým miliardám, plní traumacentra v ČR.

Zbytek je podobně převrácená logika, spíš zvrácená, tak bez komentáře.

2 0
možnosti
Foto

Lidé se ve volbách opakovaně spoléhají na nespolehlivé, od nichž očekávají spolehlivá řešení. To je jako nominovat běžce s utrženou achillovkou na olympiádu. Krizový manažer s takovou partou může mít těžké pořízení.

2 0
možnosti

Reálný život funguje jednoduše. Nezajímá jej, co si kdo myslel, řekl a jaké měl záměry. Ani dokonce, jak se snažil ! = Jde o reálné výsledky. Pokud nejsou - Tak prostě, bylo konáno blbě. Nemá to nic společného s politikou, platí vždy - pro kohokoliv . Jednotlivce - rodinu, firmu, stranu, společnost ...

Vše se navíc děje v ose času. Čas nastaví zrcadlo mezi to - Proklamované a skutečné. Rozdíl, pak hovoří o schopnosti toho, kdo něco vede. Tak se dnes zrcadlí např. situace v Portugalsku - Anglii. Zprvu i podceněný přístup. Naštěstí se zjevil "Krizový manager". Koná, sjednocuje - postupy stanovuje, vyhodnocuje. Omlouvá se za neúspěchy - lidé mu to i promíjí. Důvěra existuje - Vidí, že nespí, maká a to k něčemu vede . Důvěra za důvěru - Výsledky nastupují . Nadějné světélko svítí. Už se vracet nebudeme, proč taky - Tam jsme již přece byli !

Náš krizový manager splnil 2 sliby. 1) Pravda, originálním způsobem řeší Důchodovou reformu. 20.000 případů má již vyřešeno. 2) Naplnil fakt, kam přijde - vyvolá krizi. Funguje mu to ...

Za válečného stavu ? Asiráno na stole pomůcky. Zbraň střelnou a bodnou. Řešil by, kterou použít. Proto, aby si zachránil poslední zbytky cti, aby ochránil členy rodiny - ženu, děti, o kterých tak rád mluví . Já říkám - pane Bureši, běžte se již bodnout ... :-)

1 0
možnosti

Myslím, že jste to vystihla, končí éra postkomunistických predátorů a není to díky tlaku zvenčí, na to nají velkou ekonomickou moc, je to prostá generační výměna. Pociťují to nyní komunisti i socani, protože komunističtí pohrobci se dělí na predátory s ovce, predátorů ubývá (vymírají a žerou se mezi sebou) a ovce hledají co největší stádo, protože si myslí, že je predátor ochrání a když budou šikovné tak i nějaké to privilegium na ně zbude a taky něco "zadarmo" a doufají že se nestanou obětí, to raději udají ovci od vedle.

Nastupují levičáci s úplně jiným myšlením a světonázorem, jinými tématy a chtějí dosáhnout stejného výsledku úplně jinou cestou. Ten výsledek je sociální stát s maximálním přerozdělováním peněz, řízený osvícenou komunitou, která je jaksi "online" se stejně smýšlejícími na celém světě, kam se hrabe internacionála.

Pak je tu velmi slabá pravice a není divu, v tomto státě nemá pravice tu pravou pevnou základnu, to jsou malí a střední podnikatelé a OSVČ a na ně navázané větší firmy s přesahem do zahraničí. Systematicky dlouhodobě likvidovaná podnikatelská základna nedává logicky dostatečnou podporu pravicovým stranám a ani negeneruje politické lídry, karierní specializované politiky.

Máme hroznou smůlu, že konec vládnutí pomocí kompro složek nás postihl zrovna ve zdravotní krizi, klasické umění kradení úspěchů a přehazování odpovědnosti v krizi očividně nefunguje, jen to bohužel odnáší celý národ. Egomaniak, který se obklopil ustrašenými ovcemi není schopen správného rozhodnutí, bohužel si to za něho odpracují ti v první linii střetu s virem a odnesou si to ti co tu virovou nálož nesou. Vláda jedněm i druhým může výrazně pomoci, ale jednak to neumí (nenaslouchá odborníkům) a ani nechce (přednější jsou vlastní kšefty), volby jsou blízko a času téhle garnituře už moc nezbývá, to oni dobře vědí.

1 0
možnosti

Právě lidé, jako jste vy, by byli těmi prvními, kdo by schopného krizového manažera okamžitě začal považovat za škůdce.

Krizový mnanažer by totiž musel mzačít tím, že nazve věci pravými jmény. A musel by poslat do patřičných mezí krasořečníky typu Václav Havel nebo současná opozice. Musel by otevřeně říci, že bruselké hraní si na lepší svět neobstojí, protože lidé nikdy nebudou sbor neposkvrněných andělů. A v tu chvíli by se proti němu zvedla novinářská obec, a jakmile by k tomu došlo, tak by osoby, jako jste vy, které neustále čekají na nějaký zázrak, začaly naříkat.

3 2
možnosti

Váš svět vám nezávidím, právě nad vámi vítězí pravda a láska. ;-)

0 1
možnosti

Nesmysl, pro řízení státu nám schází schopní politici a nemusí to býti KM, ten se uplatní především ve firemním kolotoči. Pokud jde společnost do kopru a selhávají všechny nastavené kontrolní mechanismy, které by měly na toto nebezpečí již v předstihu poukazovat a jejich ve velkých mezinárodních holdingových firmách a dnes i středně velkých poměrně dostatek a to počínaje Controllingem, přes Compliance, Interní audit a metody jako Riskmanagement atd.

Pokud vše selže pak přichází KM a má jistou volnost, kterou by při řízení DS nikdy neměl. Nemáme státníky typu WCH, který sice nebyl bez hříšků v minulosti, ale byl to skutečný vůdce. Máme jen to co si zasloužíme jako národ, ale málokdo si to uvědomuje a tak pláče a volá po lepších lídrech, nejsou...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1262
  • Celková karma 22,02
  • Průměrná čtenost 1113x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik