Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Doplňte si titulek o "a Matovič objednává 2mil. neexistujících vakcín Sputnik."

2 3
možnosti
AN

stejmě jako Babiš objednal miliony neexistujících vakcin Pfizer... najděte sedm rozdílů...:-)

2 0
možnosti
MK

Sorosovci kvičí ;-D, jen tak dál ;-DR^

7 0
možnosti
Foto

velmi zajímavéinformace, karma R^

1 0
možnosti
HH

Tak hlavně, že si Zeman nechal v klidu píchnou tu imperialistickou a až pak začal kopat za Sputnik...

3 6
možnosti
JK

J54a94n 55K68o47z73á65k

1. 3. 2021 22:45

My tady máme Sputnik?

5 0
možnosti
JF

Byl jsem a zůstávám toho názoru, že v rozhodování o tom, kterou vakcínu nakoupíme a použijeme proti koronaviru, by se neměla uplatňovat politická měřítka. Jenže to by se tak na to museli dívat i ostatní. Pokud je ruský Sputnik reálnou a bezpečnou alternativou, pak si neumím vysvětlit, proč dosud nepožádal o registraci Evropské lékové agentury a neotevřel si tak cestu do celého téměř půlmiliardového trhu Evropské unie. Lépe řečeno umím si to vysvětlit dvěma způsoby. Buď je integrita testování léků v Rusku podobná jako integrita testů ruské antidopingové agentury RUSADA a pak věru není o co stát. Anebo ruské vedení úmyslně podbízí Sputnik jednotlivým členským státům EU jako Maďarsku, Řecku a teď i Slovensku, ale nežádá o celoevropský souhlas, s cílem oslabit a zničit evropskou jednotu, což je zřejmě pro Putina strategická priorita podobně jako v jiných případech. V takovém případě z něj dělá politický nástroj on

7 1
možnosti
JK

J77a54n 64K32o73z86á12k

1. 3. 2021 22:54

Nikdy bych se nenechal očkovat něčím, co neschválil SÚKL. Jinak je váš příspěvek stejný jako z komunistic brožury o imperialismu. O ten Sputnik žádají jednotlivé státy, nebo snad víte o tom, jak ho někomu vnucuje, aby podkopal jednotu EU?

2 3
možnosti
Foto

Tak ruská vakcína není schválena a vy tady kolem ní tancujete, jako kdyby to byla nebeská mana. Některé lidi by bylo dobrý izolovat.

3 6
možnosti
MT

Kdepak izolovat. tihle lidi jsou lepší než kanárek v kleci - krásně se na nich ukazuje, jak ruská vakcínová diplomacie funguje, a to s ní ještě pořádně nezačalo.

2 1
možnosti
SB

Západ sice byl, je a v dohledné době i bude přijatelnější než Východ, ale máte prvdu v tom, že to, jak se tomu Západu nekriticky klaníme, je otřesné a přináší to nesmírné škody.

19 1
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik