Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teda nechci se rouhat, ale být další Německou Spolkovou zemí Česko, tak jsme s tou čínskou pomstou v pohodě a neohrožujeme celou Evropu.

Babišovo Česko je nyní celé jako Techtle Mechtle, okolní země zamykají dveře zvenku a povídají: "Co jste si zvolili, to si taky vyžerte."

Doufám, že jednou to bude jeden odstavec v dějepise s názvem: "Ostudný krach Babišstánu."

4 1
možnosti

Ostudný krach opozice, která odmítala přijmout protiepidemiologická opatření.

:-P:-P:-P

0 0
možnosti

Panu Jelenovi: tím se Rusové rozhodně nechlubí, počet očkovaných tam je tajený, lidi se toho bojí. A co Čína, která se už dlouho chlubí, že má snad už pomalu třetí vakcínu, ale dnes na ČRO uvedli, že zřejmě nemá naočkovaných svých občanů ani 40 % (čísla ale nejde ověřit, může jít o podsunutou zprávu od čínské informační agentury, myslím, že jejich vakcín se lidi budou taky bát jako Rusové).

0 0
možnosti

Ať si ruský Sputnik na Slovensku užijí ti, kteří se tam mimořádně podíleli a patrně někteří ještě i podílejí na korupci a podobných věcech. Zahranič. odborníci o něm řekli, že tato ruská vakcína založená na určité manipulaci s DNA je "více drsná" než vakcíny založené na RNA (mRNA), proto také zřejmě Rusové uvádějí, že by s ní neměli být očkováni více nemocní (ledviny, játra, nádor, srdce, štítná žláza aj.).

1 0
možnosti

No fuj, moc ošklivý titulek, to jste měl spíš napsat: Putin nám nejdřív daruje Sputnik, pak vyhlásí přátelskou pomoc Čechům na věčné časy - jejich odpor zlomí přítomností tanků. K vakcíně AstraZeneca: Nytimes.com v únoru uvedly, že výrobce této vakcíny si zaregistroval možnost zkombinovat ji ev. se Sputnikem, což považuju za velmi riskantní, opět to může narušit důvěru občanů k vakcínám - jakou budou mít jistotu, co jim z jakési lahvičky bude vpraveno do těla?

1 0
možnosti

Ta Asta Zeneca prošlá není, Česká republika s ní v únoru jednala o tom, že od ní chce koupit ještě více vakcín než bylo předtím domluveno v EU, Němci k tomu nabízejí spoustu JIP volných lůžek aby Češi zbytečně neumírali, ten, kdo chce protektorát, je výrobce Sputniku a vy jste hospodský utlachaný žvanil.

1 0
možnosti
Foto

někteří čeští politici už vysílají zvací signály.

/dnes fejkňjůs, zítra realita.

0 1
možnosti

Já bych se dnešního Německa už tak nebál, mnohem zajímavější je ale informace, která dnes přišla z Bratislavy.

Slovensko získalo 2 miliony dávek ruské vakcíny Sputnik V proti covidu-19. První zásilku z objednaných celkově dvou milionů dávek dopravilo v pondělí letadlo slovenské armády do Košic. Na košickém letišti to oznámil slovenský premiér Igor Matovič. Potvrdil tak dřívější informace, že Slovensko patrně koupilo zmíněnou očkovací látku, která dosud nebyla registrována unijní lékovou agenturou EMA.

Slovenské ministerstvo zdravotnictví večer uvedlo, že vakcína se v zemi bude používat na základě výjimky udělené ministrem zdravotnictví Markem Krajčím. Tento krok podle ministra umožní o 40 procent zrychlit očkování, který brzdí nedostatek vakcín.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/slovensko-nejspis-ziskalo-ruskou-vakcinu-sputnik-v-pise-denik-vlada-zatim-informaci-nepotvrdila.A210301_162513_ln_zahranici_litsp

0 0
možnosti
Foto

Kolik Rusů už bylo naočkováno tou vakcínou?

Předpokládal bych, že pokud je ta vakcína skutečně dovrá, pokusí se ji využít především k ochraně vlastních obyvatel.

3 0
možnosti

No, je fakt, že od dob Husitů se nás Němci nebáli tak, jako v této době...

3 0
možnosti
Foto

Až tolik ne. Tedy, pokud onou darovanou vakcínou budou naočkováni pendleři;-)

1 0
možnosti

Rád se zasměji Vaší "satiře", zvlášť když z blogu se vytratil televizní režisér. Jen - proč by Němci vyhlašovali Protektorát ... To už se nenosí. Stále aktuální je židovský vtip, jak se ten svět změnil - Židi válčí a Němci obchodujou ...

8 0
možnosti

S Německem jsme úzce obchodně propojeni už léta.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS