Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podivnou hru s námi hrají i v případě č í n s k ý c h testů pro školáky. Navzdory zjištění, že mají účinnost jen 45% (zkušenost Rakouska) objednávka vesele běží a nejspíš se bude i realizovat. Jinak, pokud jde o vitamín D, baštím ho od listopadu a teď jsem v e-shopu bez problémů objednal další várku se zvýšeným obsahem (2000 IU). Protože nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci, pořídil jsem si nano respirátory, které zachytávají i částice velikosti virů a po každém použití je desinfikuji je v UV-C desinfikátoru. To mi umožňuje podstatně prodloužit garantovanou dobu nošení (8h) prakticky do té doby, dokud se přes ně dá dýchat. Když už mám něco nosit na ksichtu, ať to má nějaký smysl.:-)

0 1
možnosti

Nesmíte věřit všemu, co kde novináři napíšou.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

R^

Dík! Je mnoho nepochopitelného kolem nás! Hrají s námi betla!

:-)

0 0
možnosti

Pokud se jedná o ty mikrony, nějak zapomínáte na jeden detail. Ty viry nelétají sólo, ale mají nějakého nosiče - kapénku.

0 0
možnosti

Vím, píše se o tom v textu. Avšak jakmile kapénka vyschne, vir může být buď nasát do plic nositelem respirátoru, anebo, v případě že proklouzne, uvolněn do prostoru. A protože bude většina lidí nosit jeden respirátor z finančních důvodů celý měsíc, byla by v tomto ohledu lepší pravidelně praná a žehlená látková rouška.

6 0
možnosti
Foto

Možná je špatně, že autor nesedí na ministerstvu. Třeba by i rád. A taky coby farmaceut by mohl cosi vědět i o farmaceut. lobby. Možná i z vlastní praxe;-)

2 6
možnosti

V tom blogu je hodně písmenek a ne každý to pobere jako celek.;-)

6 0
možnosti

J51a35n 40R89á82ž

1. 3. 2021 11:52

Dobře to vědět.

Bylo by dobře, kdyby se někdo kompetentní začal věnovat kontrole činnosti SÚKL, která mi, i jako laikovi, připadá velmi podivná

7 0
možnosti
Foto

To jste nás ale povzbudil.

2 0
možnosti
Foto

I76v66o 65C21i54l52i39c37h

1. 3. 2021 11:27

Děkuji za střízlivý a rozumný článek R^ Obzvlášť za zmínku o vitamínu D.

11 0
možnosti

Je to neuvěřitelné ale i já souhlasím.

1 0
možnosti
Foto

Tak tak! Ono těch lektvarů na podporu imunity je krom Déčka povícero. Oblíbené vitaminové "bomby", úspěšné v boji s "obyčejnou" chřipkou, asi také nebudou bez účinku - třeba vitamin C a komplex B, vitamin E atd. Ani Preventan bych nepodcenil.

Vloni na jaře, když jsme se halili do doma šitých roušek, se kupodivu koronáč zkrotil, takže se mohlo rozvolnit. Ale jakmile se nasadily roušky z Číny - začalo být zle. Jak to? R^

4 1
možnosti
Foto

Na jaře jsme tu měli krotké jehňátko, z kterého během roku vyrostl zlý beran.

1 1
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3920x
"O některých druhých z nás"

Mé další weby:
http://pozitivnifoto.cz
http://amaradio.cz
 

Seznam rubrik