Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

K vasi podivne sbirce slov bych podotkl. Ze ockovaci ani prukaz vam vystavi lekar. Nebude potreba zadny policejni doklad, zadna domovni ani ulicni duvernice vam nebude jeho vystaveni doporucovat. Taktez vas nadrizeny v praci, usekovy tajemnik ROH a a vybor zavodni organizace KSC. Dokonce ani ten referent pro zbytecne zalezitosti, obvykle to byl byvaly holic a pak predseda te zavodni organizace KSC.

A rozhodne vam na hranicich nebudou hrdinni ochranci hranic rozebirat auto, zda nevezete nejakou nedovolenou literaturu.

Jinak chapu, ze jste nemel sanci se do te prohnile kapitalisticke ciziny podivat, to ze zakona prislusnici nesmeli.

3 0
možnosti
BD

Pane Vokoune. Blbnete a to velmi.

0 1
možnosti
JP

J89i26r92i 35P24i40l68n89y

27. 2. 2021 9:50

Říká se, že nevkročíš dvakrát do stejné řeky. Ale v tomto případě si asi do toho smradlavého šlápneme znovu. Dočkali jsme se časů jako za totality, že některá slova se nesmí vyslovovat.

2 0
možnosti
PK

Nepochybně bude líp...jednou

0 0
možnosti
Foto

Nezbývá než konstatovat, že čas hojí a působí pozitivně a hojivě na poškozený organismus. U vás ne.

Postupem doby píšete čím dál větší blbosti.

4 2
možnosti
IK

Musím Vás trochu opravit. I v západním světě když chtěl někdo v minulosti vycestovat někam, kde se může nakazit, tak vždy potřeboval Očkovací pas, tzv. Žlutý pas - International certificates of vaccination a bylo to vnímáno jako něco normálního.

A dnes je třeba vycházet z toho, že jednotlivé země budou předepisovat, aby se dokázalo, jestli je někdo očkovaný, jinak se nedostanete např. do Austrálie atd.

Kritika nových očkovacích pasů proti Covidu může být vnímána v tom, že dokud nebylo nabídnuto očkování všem, není to fér vůči těm, kterým očkování doposud nabídnuto nebylo. To je pravý opak toho, co kritizujete. Nikdo v západní Evropě nemyslí na zavádění východních pořádků.

Zavedení očkovacího pasu může nanejvýš motivovat víc lidí nechat se očkovat, nic víc.

7 0
možnosti
Foto

Je ztrátou času brát autora vážně, viz jeho předešlá "tvorba".

5 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........