Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J76o58s95e52f 86N93i88k71l

26. 2. 2021 9:59

Říkám to znovu...mnozí soudruzi švejkují....mají příznaky a nejdou na testy ani do karantény...co s tím má vláda asi dělat? Můžeme si za to sami a s tím žádná vláda nic neudělá....Babiš je v koutě, ale co uděláte když vyhraje volby? Budete je falšovat jako v USA? Ústavní soud již upravil co bylo třeba, teď ještě potřebujeme korespondenční hlasování a bude vyhráno...

6 5
možnosti
Foto

Pojďme to řešit, až Babiš ty volby skutečně vyhraje. Paralyzující "coby kdyby" nikomu nepomůže...

0 0
možnosti
JK

Něco na tom je. Přes všechny velkohubé řeči neudělala vláda ani jednu věc, která by vedla ke zlepšení situace. Je tedy správné ji věřit, že za další měsíc se něco pohne? Není to spíš další čas na vycucnutí miliard z pokladny na pochybné nákupy u pochybných firem?

Avšak jak to dáme do ruky Milošovi, tak začne tanec, protože jemu už o nic nejde, jen o sebe a nějaké promořené a zruinované Česko je jemu Pekingu i Moskvě u harfy. Obávám se, že stejný tlak co zkouší Babiš na sněmovnu, by na Miloše nezabral, pár mrtvých navíc odbude nějakým dalším zkomoleným bonmotem. Navíc Babiš by si ten kolotoč marnosti pěkně užíval a když tihle dva začnou tvořit, vždy je to pro Česko pohroma a ostuda.

Proč nevyužít toho, že je Babiš zahnaný do kouta, konečně chce slyšet návrhy a dokonce i něco splní. To se mi zdá pro záchranu životů maximum v této chvíli.

3 2
možnosti
Foto

Včera se nemoc prokázala u dalších 14 457 jedinců. Všichni z nich o nemoci věděli, ale přesto udělali chybu. Byli delší dobu příliš na těsno s někým, nebo si neumyli, a to důkladně, ruce po kontaktu s nějakým předmětem, či snědli nějaké covidem potřísněné jídlo. Jinou příčinu to na 99,9 % nemělo. Kde tady podle vás udělala vláda chybu? Erarre humanum est, ale pokud už rok víme o covidu, tak bychom se měli podle toho chovat a chyby omezit na minimum.

7 3
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1763x
Programátor ve firmě Atos, absolvent studia informatiky na VŠE, běžec, zapisovatel softbalu a baseballu, člen Strany svobodných občanů se zájmem o komunální politiku v Praze.