Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Škoda, že nejste předsedou vlády místo Babiše. Covid by tady určitě už dávno nebyl.

1 0
možnosti

Pokud si ještě někdo myslí, že (nejen) vláda usiluje o naše zdraví, pak dosavadní její roční "konání" s opakovaným posvěcením Parlamentu a především čím dál horší výsledky jednoznačně ukazují, že je tomu přesně naopak.

Spíše se to jeví tak, že za demolici státu, kolaps zdravotnictví, školství, kultury a sportu + za stále přibývající počty mrtvých bere od svých loutkovodičů dokonce ještě prémie navíc. Jinak si to vysvětlit nelze.

Zní to možná absurdně, ale absurdní divadlo tu už rok na vlastní kůži prožíváme a nevypadá to, že to v blízké době skončí a že to skončí dobře.

0 0
možnosti

Přesně vystiženo! KarmaR^

0 0
možnosti

J97a22n 80R34á20ž

26. 2. 2021 18:42

Babišovi o zdraví lidí zřejmě primárně nejde, ale jde mu jen o to vyhrát příští volby. To že chce vyhrát volby je pochopitelné, ale už ne to, že musel poznat že jeho PR mág Prchal už mu delší čas radí blbě a přesto mu naslouchá.

Jinými slovy, Babiš působí stále víc a víc, jako naprosto bezradný člověk utápějící se v tom co se děje a co nemůže už nijak ovlivnit.

Babiš je opravdu nejhorší typ politika, který by měl řídit stát v době takové krize, jejíž účastníky jsme.

1 0
možnosti
Foto

Nikde v Evropě nejsou taková celoplošná restriktivní oatření jako u nás a jsou na tom lépe než my. O proti nám provádějí trasování a ví, kde se chřipka šíří. Chrání domovy důchodců a ohrožené. Neprovádí celoplošná restriktivní oatření , ale v pouze v oblastech, kde je covid nejhorší. To jsme dělali v době chřipky. U nás v době chřipky se zajšťovaly lůžkové kapicity na intenátech, kam se na doléčení přesouvali pacienti, aby uvolnili místo v nemocnici pro vážné nemocné. Mělo by se hlavně očkovat v nejvíce ohrožených oblastech U nás o proti západním zemím selhala vláda v trasování, neochránila se domovy důchodců, staré a nemocné . Selhala co se týká výroby a distribuce roušek, zavírání, otvírání, ­zavírání ekonomiky, práci s daty, v sestavování krizového rozpočtu až po vakcinaci Jediné, včem vyniká, jsou represe a chrlení podivných předpisů a legislativy, která je užitečná pouze k nakrmení byrokratických potřeb, nikoli prostým daňovým poplatníků

2 1
možnosti

A koho byste rád viděl na jeho místě? Někoho z demagobloku? Vždyť je to jedna pakaz.

1 3
možnosti

a jaké máte konkrétní řešení a ne obecné teze - musíme se mít rádi.....

děkuji

3 0
možnosti
Foto

Vždyť to i píšu - primární je teď zvládnout nápor v nemocnicích, nejenom bědovat, že budou lidi umírat na chodbách. Takže tam nasměrovat peníze, vybavení a lidi - dobrovolníci by určitě byli, jen jim nikdo organizovaně neříká, co mají dělat, takže pak ve finále až tak moc nepomůžou. To by se ale dalo nějakými kurzy řešit - ne úplně hned, ale Babišova vláda s tím taky nezačne, takže je to jen další otálení a čekání na kolaps. Další priorita je shánět funkční léky a vakcíny a očkovat a očkovat. A třetí trvat na opatřeních, co mají smysl (zbytečně se neshlukovat, mýt si a dezinfikovat ruce, nosit ochranu obličeje při kontaktu s ostatními), ale nevymýšlet přitom buzerace (zavírání malých krámů, omezování pohybu jako takového), které odrazují od dodržování toho, co smysl dává, a budí v lidech dojem, že porušovat opatření je odboj.

2 0
možnosti

P22e10t61r 60N26e83d40v85ě75d

26. 2. 2021 10:37

Já bych chtěl být svobodný. Tak bych nejspíš věděl, kde sehnat ty dobrovolníky, kteří by se zaškolovali na zdravotníky. Že by programátoři? Nebo nějací uprchlíci?

Jiná to dobře zní, jako spousta nápadů opozice. Škoda, že nikdy neřeknete jak ty Vaše nápady realizovat.

7 0
možnosti

Rv

Nesouhlas s prezidentem nadiktované vlády "jednoty"! Usilovat o nezvolenou vládu je protiústavní!

Nouzový stav jsme tu měli dlouhou řadu měsíců a Babišova vláda neudělala vůbec nic! Prodlužovat nouzový stav je NESMYSL! Prodlužovat neústavní nouzový stav je HLOUPOST! Stát by si koledoval o množství soudních řízení, která by musel prohrát!

Andrej Babiš je vrcholem postkomunistické papalášské korupce a protekce v Česku! Kdo podporuje stav protekce a korupce, má možnost v pokračování současné postkomunistické papalášské společnosti nejlépe v premierování Martina Kuby!

Dělá to dojem, že tandem Babiš-Zeman je nepřekonatelný. Není! S blížícími se volbami bude sílit tlak antidemokratických sil a smradlavá žumpa začíná vytékat na slušné lidi!

:-)

3 2
možnosti
Foto

Tím jsem nemyslel nějakou podivnou "nezvolenou vládu". Naopak jsem myslel takovou, která bude mít podporu víceméně všech stran v parlamentu. A která bude podnikat ty kroky, které jsou nutné a nesnesou odkladu. Protože samozřejmě zastavit se všechno na několik týdnů či měsíců nemůže.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS