Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji, jako zdravotní sestra musím jen souhlasit!!V

0 0
možnosti
Foto

No tak kovídek už nám vyhubil asi 60 vesnic velikosti Lidic, kam se hrabe Hitler a přesto si z toho lidi budou dělat šoufky a zlehčovat to. Asi jakoby příběh Lidic viděli na úrovni zábavné komiksové grotesky.

0 0
možnosti
JP

Je to smutné, ale máte pravdu, pane Vladimíre. Bohužel. Ovšem tito zlehčovači si neuvědomují, že v té grotesce hrají i oni. A jakou roli jim režisér Covid přidělí, netuší.

0 0
možnosti
LS

Nějácí chcípaci v rodině a v okolí ne? Kolem to už měl kde kdo (víc jak 50 lidí jenom co vím) a nikdo kromě asi deseti kteří ztratili chuť to nijak nikdo více nepocítil. Jak píšete, že byla s covidem a potom jí zjistili leukemii. Takže tu leukemii dostala kvůli covidu? Promiň autore, ale článek jak vládní PR nebo hypochondra.

0 1
možnosti
JP

I váš příspěvek tu nechám, lidé vašeho ražení, urážející i mrtvé, by měli být také čteni. Mě neurazíte, opravdu ne.

0 0
možnosti
JB

Je sobotní noc a já slyším řev ze 2 mejdanů (1 ve vedlejším vchodu, druhý v protějším baráku), na každém tak 7-10 lidí. Kolik je takových mejdanů v mém městě, kolik v kraji a kolik v ČR? Minimálně mládež na jakékoli zákazy kašle!

1 0
možnosti
JP

Jedna úspěšná americká komedie se jmenuje Zahulíme, uvidíme.

0 0
možnosti
JR

Kecy v kleci. Mám rakovinu, ale prý umřu na covid. Co je asi lepší?

0 0
možnosti
JP

Kladete zvláštní otázky, pane Reichardte. To, že jednou umřeme všichni, je tvrzení samozřejmě pravdivé. Na “něco” to bude. Můj synovec neměl rakovinu, ale je možné, že by ji v příštích padesáti letech mohl dostat. Ale nedostane. Co je asi lepší?

2 0
možnosti
MH

Autore, vůbec ti neberu tvoji pravdu, ale ty mi zase neber tu moji. Buď mám ve svém okolí lidi, kteří mají tuhý kořínek (jsme ze severní Moravy), anebo tam u "vás" řádí nějaká jiná nemoc. Podotýkám, že patřím na druhou stranu barikády, než ty, ale to neznamená, že neumím používat hlavu. Prostě si myslím, že celková čísla nelžou. A celková čísla jsou pořád jenom mírný nadprůměr. A to jsme přišli o rok života. Zatím. A jestli si myslíš, že řešení je očkování, pleteš se. A žádné zavírání se před virem opravdu nechrání. Jenom to o kousek posune čas, než si tím "virem" lidé projdou. A mluvit tady o chřipečce, je hloupé. Lidé se naučili říkat každému nachlazení chřipka, ale opravdovou chřipku většina z nich neviděla ani z rychlíku, natož aby si jí prodělala. Takže ano, COVID je chřipka, s větší infekčností, ale možná že s menší mortalitou. Tak tě jenom poprosím, nech nás, co se bojíme méně žít, a jestli se ty bojíš, zůstaň schovaný.

8 4
možnosti
JP

Chřipku jsem prodělal mockrát, i s vážným průběhem. Jedno mrtvé okresní město navíc není mírný nadprůměr, o mortalitě covidu si přečtěte více. V tom se neshodneme. Vaši pravdu vám neberu. Ani covid vám vaši pravdu brát nebude. Ale kyslík možná ano. Přeji vám, abyste měl opravdu tuhý kořínek a nestalo se tak.

2 1
možnosti
JD

J22i32r50i 21D71o14b27r94ý

27. 2. 2021 16:07

To mate marny. Lidi nechteji videt tak nevidi. Staci se rozhlednout.

V praci 2 mrtvi. Plus dalsich 7 co jsem znal od videni nebo zprostrekovane (neci tata a podobne). Nejmladsi 27 let. Staci se koukat a videt. Ne, opravdu to neni chripecka.

11 1
možnosti
JP

Souhlasím, je to daleko větší svinstvo, než si možná i dnes dovedeme představit.

3 1
možnosti
IM

I91v34a81n 90M35i38n75á72ř

27. 2. 2021 16:06

Autorův titulek mně připomněl vtip o čerstvém čtyřicátníku - který s nadějí očekává druhou mízu, zatímco se dostaví první infarkt.

3 0
možnosti
JP

My čekali druhou mízu, a zatím máme tuhle schízu:-)

1 0
možnosti
Foto

Každý musí začít u sebe. No a komu není zhury dáno, ten je holt.....

1 0
možnosti
JP

...nezávislý rebel?:-)

0 0
možnosti

Rozumní chřipečkáři nemají oči vykulené jako by seděli na záchodě. Opakují to co celý podzim, akorát lidé jako Vy se chytají extrémistů či hlupáků a vydávají je za vzorek svých oponentů.

To co se opakuje je, že covid je lehčí chřipka, ale je to daleko větší průšvih díky tomu, že narozdíl od chřipky nemáme protilátky.

Opakuje se tu, že vláda je totálně neschopná a je úplně logické, že si lidé po půl roce nesmyslů řeknou, raději budu riskovat než žít s tímhle. Že to je blbost? Ne. Třeba čtvrtina lidí v Čechách je obezních (ne s nadváhou. S obezitou). Obezita v průběhu života možná zabije či zmrzačí více lidí než covid, akorát že covid to udělá během jednoho roku. Vidíme nějakou snahu obezitu redukovat? Ne. Máme tu podobný efekt jako úmrtí v letadle a v autě. Pro lidi je viditelný nějaký výbuch, ale pokud je něco dlouhodobého (obezita, úmrtí na silnici), naučí se s tím žít. Vzhledem k tomu, že covid je tu s námi přes rok, lidé se s ním naučili žít tak jako s obezitou. A mají stejnou snahu se chránit jako u obezity.

6 4
možnosti
JP

“Rozumný chřipečkář” je pěkný oxymoron. Vidím snahu obezitu zredukovat, třeba na sobě. S těmi úmrtími na silnici je to s covidem skutečně v něčem podobné. I když jste maximálně opatrný, může vás zabít riskující hlupák.

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik