Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Pane Kvapile, karmaR^

Já osobně se domnívám, a nejsem v tom jistě sám, že se globálně hraje podle úplně jiných not než těch, které by vedly ke zvládnutí situace v normálním, běžném čase, jak to u skutečných epidemií bývá. Tohle je ale zkrátka trochu jiná "hra"...

Je to hodně o lidech, vždycky tomu tak bylo. Pár psychopatů by nemělo nikdy šanci dostát svých cílů, kdyby neměli potřebnou podporu. Kde? No, právě v těch, kteří se za každé situace chtějí také významně "přiživit".

A tak nezbývá, než, jak píšete, se o to víc obrátit do sebe a čerpat ze SVÉ Boží podstaty, tedy z Lásky. Všichni ji v sobě máme, i když je u mnohých, jak to sleduji, zakopána kdesi hluboko, takže to vypadá, jako by snad u nich ani neexistovala.

Přeji Vám hodně lásky, dobrých lidí kolem sebe a všeho, co přispívá k Vaší radosti a k Vašemu vnitřnímu klidu. ;-)

P.S. Vím, že právě Vy to máte v posledních týdnech ještě mnohem komplikovanější, psal jste o tom. Držte se!R^

1 0
možnosti
JK

Děkuji moc. Vyjádřil jste se k tomu velmi trefně a krásně, jestli se to tak dá v souvislosti s tématem říct.

1 0
možnosti
Foto

Houbeles a ne že bude líp, jak nám všem jeden "Velko uzenář a pekař" chce stále vtloukat do hlav, protože dobře už bylo dávno za Nečase a Sobotky. Psát v této době o lepších časech je nemoudré a zbytečné. Ale co naplat, každý se občas malinko netrefí a střelí kozla vedle, jako třeba známý a velký český literát J.K.

0 0
možnosti
JK

Dejte si mokrý hadr na hlavu a naučte se chápat smysl textu.

0 1
možnosti
Foto

Obávám se, že ony ,,lepší časy" již byly. Mnozí ony lepší časy považovali za ,,normál". Jenže, již dávno před kovidem se roh hojnosti dosti rychle vyčerpával, a to nejen u nás. Ovšem ještě stačil přispět k až závratnému celosvětovému šíření onoho novodobého moru, a to nikoli např. zásluhou krys, ale lidí:-/

4 0
možnosti
JK

Tak snad někdy zase lepší časy budou. Je to neustále v pohybu.

2 1
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik