Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IM

I26v69o 81M76e34l96u64z24í38n

27. 2. 2021 15:31

Pokud se nepletu, tak Stalin a Hitler byli na začátku války spojenci.

0 2
možnosti
ZZ

Spojenci je silné slovo. Stalin si jen kupoval od Německa čas.

;-(;-(;-(

0 1
možnosti
PI

Pan doktor Kubek je především plitik, který využije cokoliv, aby se zviditelnil. Vše kritizuje, vše je špatně, řešení ale nenabízí...

2 0
možnosti
JH

Kubek se za pomoci výkřiků do tmy dere nahoru a s válkou se tahle viróza nedá vůbec srovnávat.

3 0
možnosti
JP

Kubek je další z řady, který svojí hysterií významně přispěl k neblahému vývoji situace.

5 0
možnosti
LV

Ano, proti Hitlerovi se semkli komunisté s demokraty, přeorganizovali mírové hospodářství na válečné, aktivovali rezervy ("Nemohu vám slíbit nic než krev, pot a slzy"). Všichni věděli, že je třeba bojovat, že když zaútočí na opěrné body nepřítele, že ho oslabí, jedni bojovali, ostatní je z týlu podporovali válečnou výrobou.

Co děláme my? Komunisté s demokraty se svým způsobem taky semkli a teď nám tvrdí, že když zalezeme do bunkrů a budeme tam dost dlouho (nevíme jak, protože vlastně vůbec nevíme, jak je protivník silný, kde má opěrné a kde slabé body, jak je operativní, prostě o něm nevíme prakticky nic, protože nemáme žádný průzkum), tak protivník zahyne a nám se zase bude volně dýchat.

Cítíte ten rozdíl?

Nevím, nedá se to ověřit, ale já si představuji, že Churchill by řekl: "Chraňte staré, nemocné, ženy a děti, těm udělejte místo v bunkrech, a my ostatní budeme bojovat. Musíme zjistit, co je protivník zač, jakou má aktuální sílu, jaký má potenciál, jaké zbraně na něj platí. Musíme se chránit před jeho zákeřností, ale nesmíme ani na okamžik zastavit náš život! Musíme přistavět nemocnice, vyvinout a vyrobit dostatek léků, použít vše, co účinkuje, postupovat systematicky, krok za krokem. Nesmíme se nechat zatlačit do pasivity, protože to bude náš konec. Nepřítel nás zcela ovládne."

Takže ke Kubkovi: Je to další Flégr, který se chce na pandemii napást a užít si svých 15 minut slávy. Nic víc.

5 1
možnosti
SR

Rozhovor jsem neviděl, ale viděl jsem s ním včera rozhovor na DVTV.

Většinou s názory pana Kubka nesouhlasím, on samozřejmě hájí zájmy lékařů a také své. Jeho názory na současný stav pandemie a výzvy k semknutí ale respektuji a souhlasím s nimi. Také nesouhlasím s řadou kroků vlády, ale nepokládám přístup "čím hůř, tím líp", za správný. A on to nikdo z opozice neřekne, ale chovají se tak. A výzvy typu "rozvolnit a ochránit rizikové" jsou nesmyslným plácáním. Nikomu se to nepodařilo.

3 0
možnosti
VB

Aby měla společná účast ve vládě smysl, musí v ní být lidé, kteří vás nepoužijí jako hadr, nevysají jako úpír.

Prostě musíte partnerovi trochu věřit a Andrejovi bych věřil asi jako kobře, že při otočení zády mě nekousne do zadku.

Ano, společná vláda, premiér Brabec, výměna Vyfoukané hlavy, Rudé tetky i té osoby na místním rozvoji. Pak by to mohlo jít.

1 3
možnosti
ZZ

Když likvidujete dlužníka, tak věřitelům nic jiného nezbývá, než se svěřit vašim službám, i když vám ani za mák nevěří a mají podezření, že pomáháte dlužníkovi ukrýt jeho majetek.

Pokud ale soud dá isolvenčnímu správci právní krytí, nic jiného věřitelům nezbývá, než se podřídit.

:-P:-P:-P

0 0
možnosti
DG

Nesuhlas.Kubek zráthovatěl,sabotuje jednání lékařů o smluvních podmínkách s pojišťovnami a plácá nesmysly.Je to významný škůdce a blázen.

5 0
možnosti
MB

V nouzi jsme díky neschopnosti vlády. Opatření se dělají pozdě, nedávají smysl, vrší se jedno přes druhé, neexistuje revize jejich efektivity. Naše vláda si nouzák nezaslouží. Promarnila všechny šance na zlepšení situace.

4 3
možnosti
Foto

Na mne pan Kubek působí spíše jako šéf lékařských odborů. Já by ocenil kdyby dokázal zamezit tomu aby lékaři nebrali provize=úplatky od farma firem za předepisování některých léků. Takové jednáni poškozuje pacienty.

6 0
možnosti
SR

Pokud o něčem takovém víte, nahlašte to. Je to trestný čin.

0 0
možnosti
  • Počet článků 4809
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal