Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Instaluje se Nový Světový Pořádek. Toť vše.

1 0
možnosti

Je nás takových frustrovaných hodně, hlavně z té bezmoci, ústící až do beznaděje.

Sdílím Vaše myšlenky i pocity. KarmaR^

1 0
možnosti

Ještě doplním: politici nám celou dobu drze LŽOU a dělají z nás hlupáky.

0 0
možnosti

Při cestě do Kanady musíte mít negativní test, ať už jste cizinci, nebo Kanaďané. Nezbytná je dle Diany také aplikace, kterou je nutné každý den po dobu 14 dnů aktualizovat. "Také vám několikrát, mně desetkrát, volají, jestli karanténu dodržujete," popsala modelka.

Dochází také k policejním kontrolám, zda lidé karanténu skutečně dodržují. "Domů mě policie přišla asi sedmý den zkontrolovat. Chtěli můj i pasy všech dětí, chtěli nás všechny vidět na vlastní oči. Kontrolovali, zda jsme doma a nelítáme po městě. A řekli, že na kontrolu přijdou znovu," uvedla Kobzanová.

Také vysvětlila, jaké jsou dopady nedodržování pravidel. "Pokud je porušíte, odvezou vás do státního detenčního centra," uvedla s tím, že zákaz vycházení je v Kanadě po osmé hodině večer. Všichni to prý dodržují.

https://www.super.cz/745540-kobzanova-o-drsne-karantene-v-kanade-kontroly-policie-vecerka-a-zavirani-do-detencnich-zarizeni.html#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&dop_req_id=hfUJeuT3Ywg-202102241308&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

:-/:-/:-/

3 0
možnosti

Ted uz vim, jak vypada takovy objektivni a ne jako CT lhajici zdroj.

;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1030x
Organizátor volnočasových aktivit, pořadatel larpů a her v přírodě. Zajímá mě politika, ekonomika a aktuální dění.