Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma... Nechci nějak extra hudrat, občas se vlády i zastávám, nechtěl bych být na jejich místě, ale je fakt, že některé věci nezvládá. S tím očkováním je to provar.

5 2
možnosti
PC

Pane Nováku,

vláda nezvládá NIC kromě takové "nepatrné malé/VELKÉ domů"!

2 0
možnosti
Foto

Nebuďte zaoskly, buďte rád, že se pan Babiš stará. Je to zodpovědný člověk ze staré školy. A to je v dnešní době k nezaplacení. Co kdyby jednoho dne řekl... sorry jako, mně to už nebaví, já jdu domu ! To chci vidět ty nymandy z opozice, Fiala, Bartoš a další ! Buďtme rádi že to pan Babiš neudělá !

5 15
možnosti
MK

V tom grafu očkování vidím týdenní průměr 75000 očkovaných. Ovčem nepoznám z toho, zda se jedná o kompletně očkované dvěma dávkami nebo pouze o první dávky.

V tom lepčím případě bychom mohli být kompletně proočkovaní v půli roku 2023. Pokud B) je správně, pak očkování ukončíme na přelomu let 2025/2026. Myslíte, že tou dobou tady virus ještě bude?

0 0
možnosti
JN

J96o38s26e45f 17N78i83k93l

24. 2. 2021 19:18

...pusťte sem Sputnik V a bude to dříve...:-P

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Ano, ono se rádoby zdá, že naše vláda pořád něco dělá a že dělá, co může. Ve skutečnosti je naprosto neakceschopná, o čemž bordel s očkováním vypovídá naprosto dokonale.

Jasně, covid je velký problém i jinde, ale zorganizovat očkování je opravdu "jen" matematicko-logicko-logistická záležitost.

21 0
možnosti
MP

Ona staci jen ukazka tenhle tyden, kdy se zase dneska vyhodnotilo, ze pravidla platna od zitrka nezafungovala a je potreba je zprisnit.

2 0
možnosti
Foto

Někteří to prý ani vydržet nemusejí. Budˇ již zemřeli, nebo mají následky. :-/A pak ti, co už ho vidí. Vč. těch zubů. Zahnutejch, že;-)

1 0
možnosti
Foto

Jsme na tom nejhůř, protože poměrně početná skupina lidí se chová naprosto nezodpovědně. Viz V.K. starší.

13 15
možnosti
RK

Tak mi vysvětlete, že mnoho lidí v mém okolí se chovalo zodpovědně a stejně to chytili?

4 0
možnosti
Foto

Vakcíny jsou určeny pro pedagogy. Je nás nenaočkovaných kolem 10 milionů a tudíž tohle množství nic neřeší. Problém je v tom, že vakcíny objednává EU a jak je rozděluje je velký otazník. Domluvila nějakou cenu, ale jiní asi domluvili pro dodavatele cenu zajímavější a tak se pro EU dodávky neustále redukují.

2 5
možnosti
RK

EU je rozděluje poměrným systémem, vy otazníku.

3 1
možnosti
MV

Z dnešní tiskovky s Babisem - "kde vidíte příčiny současného stavu epidemie v ČR" pan Babiš odpověděl. "na to se musíte zeptat expertů z médií". Máme v čele země premiéra, nebo samolibyho šaška?

26 4
možnosti
ZZ

Nikoliv - jen média všechno vědí - a nejlíp !!!!

;-D;-D;-D

8 2
možnosti
ZZ

Další hloupý a naprosto zbytečný blog - jako většina autorových děl !

:-P:-P:-P

1 20
možnosti
Foto

... hloupý a zbytečný? To mluvíte o sobě?;-D:-P:-P

11 1
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 32,85
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.