Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Na druhou stranu, ale těch 5 tisíc vakcín není pro nás žádné velké terno, když vezneme v úvahu, že dodavatelé vakcín upřednostnili Izrael oproti nám v množství několika set tisíc vakcín.

:-P:-P:-P

0 0
možnosti
LU

"Pět tisíc dávek vakcín pro dva a půl tisíce našich zdravotníků, kteří se budou starat o covidové pacienty, je něco, za co se sluší – ministru Gantzovi navzdory – říci jedno jediné: DĚKUJEME."

Tak to je teda úbohosť Českej republiky keď ešte nemá zaočkovaných ani lekárov, ktorý sa starajú o covidových pacientov?Rv

0 0
možnosti
ZZ

On by asi nebyl problém proočkovat zdravotníky, ale cca polovina zdravotníků vakcinaci odmítla. Možná spoléhají na to, že už Covid prodělali.

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/nakazenych-zdravotniku-s-covidem-je-polovina-proti-zacatku-roku/1994969

:-/:-/:-/

0 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
ZZ

A co se vám tedy nezdá správného na mém níže uvedeném příspěvku, který je přesně v souladu s autorovým tvrzením, který karmujete ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZZ

Babiš vyjednal s Izraelem korektní politický úplatek, který je pro EU přijatelnější než Čínská, či Ruská vakcína.

Proč to nenapadlo Vystrčila z opozice ?

:-):-):-)

1 1
možnosti
DR

To je přece Tchajvanec. ;-D

2 0
možnosti
VB

Izrael stále ještě nemá naočkovaný ten počet obyvatel, jaký si vytkl, nicméně oceňuji, že se v náš prospěch vzdal byť symbolického množství dávek vakcíny. Je to o něčem jiném, než co představuje ruská či čínská vakcína. Pro Evropskou komisi je situace velmi obtížná: jak dotlačit tři farm. firmy k odpovědnosti (vůči jejich závazkům), když kvalitní náhrady je nedostatek. Uvidíme, co budou představovat v poměru prospěch a rizika další západ. vakcíny.

1 0
možnosti
VB

Napište farmaceutic. firmám. Ať plní své sliby za obrovské peníze.

2 0
možnosti
ZZ

Dokud nejde vrcholovým politikům EU o život, tak o nic nejde.

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
DR

Nikdo nemá nic proti jakémukoli daru, ale v čem tedy vlastně nemá Gantz pravdu? V tom, že chtěl "pouze", aby ten dar nejdříve prošel řádnou politickou diskuzí?

Tak to si dovolil fakt moc.

1 0
možnosti
Foto

Když odhlédneme od politiky, tak hlavní město Jeruzalém má proti Tel Avivu několik nevýhod. Komu z pracovníků ambasád by se chtělo vyměnit kosmopolitní město s krásnými plážemi a celoročně teplým mořem za nehostinnou skoro pouštní náhorní plošinu, v létě horkou a prašnou, v zimě někdy docela chladnou, ve které má návštěvník pocit, že je buď v arabském městě nebo v ortodoxním nebo turistou na posvátných místech, ale kde je život? Tady správná politika a lidský faktor mohou jít proti sobě.

0 0
možnosti
Foto

Milá Radko, rozumím Vám, ale obávám se, že v této záležitosti odhlédnout od politiky jednoduše nelze. Diplomaté tam nejsou na dovolené. Koneckonců, do TA není zase tak daleko ...

1 0
možnosti
  • Počet článků 4798
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 840x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal