Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Návrat dětí do škol, aby se mohly v duchu ideí marxismu-leninismu krásně v budovách školních vzdělávat (aby nebyly totálně blbé), byl podmínkou KSČM v případě schválení rozpočtu Babišovy vlády. Pěkně kolektivně dohromady se tak na přání vyznavačů světového proletariátu dostanou žáci a žákyně, školníci, učitelé a učitelky, vychovatelky v družinách spolu s kuchařkami ve školních jídelnách, rodiče žáků a žákyní, řidiči a řidičky veřejné dopravy včetně průvodčích ve vlacích a policisté, co budou kolem škol řídit a regulovat dopravu. A na co jsem zde zapomněl, mohou pozornější čtenáři doplnit. ;-)

0 0
možnosti

Paní Leono Balahová, nedaří se mi to odeslat jako diskusní příspěvek pro Vás:

!! Mám obavu, že takovýchto podivností je více! Nejkouzelnější byl boj Babiše s Hamáčkem v přímém přenosu o zrychlený výběr testů pro školáky!

Kladu si tak otázku, proč potřebovali nouzový stav. Pro zrychlené výběrové řízení bez kontroly. Příčinou je korupční potenciál! :-)

0 0
možnosti

RNDr. Emanuel Žďárský, biolog z Přírodovědecké fakulty UK v Praze a specialista na DNA, zaměřil po vypuknutí koronavirové pandemie své výzkumy na odhalení covidu -19. Už před několika měsíci přišel s rychlými a levnými PCR testy, které by podle něj umožnily návrat dětí do škol a nám normálnější život. Testy opakovaně nabízí vládě, ale ta doposud neprojevila nejmenší zájem.

Minulý týden o tom referovala reportáž televize Seznam v pořadu Záhady Josefa Klímy.

3 0
možnosti

Dík za inforamci! Mám dojem, že takovýchto podivností od vlády je více. Nejkouzelnější bylo, jak se Hamáček s Babišem prali o výběrové řízení na testy do škol. Proč potřebují nouzový stav? Na mne to dělá dojem, že příčinou jsou zrychlená výběrová řízení a korupce kolem nich. :-)

1 0
možnosti
Foto

Dětí by do školy chodit samozřejmě měly - ale jak to v dnešní době epidemie zařídit , toť otázka. Asi před týdnem jsem v televizi zaslechla, že někde na jižním Slovensku základní školy otevřeli, ale záhy se tam kazilo covidem tolik učitelů, že je zase musili zavřít... Rv

0 0
možnosti

Musíte nejdříve včas naočkovat učitele než pustíte děti do školy! :-)

0 0
možnosti

Furt cekam pane doktore na ten váš clanek jak byste poresil pandemii a nic...

1 2
možnosti
Foto

A my zase čekáme, až něco vymyslíte Vy.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS