Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Home office se v případě státních úředníků, válejících se za plný plat doma, správně nazývá domahnij.

1 0
možnosti

Rodiče asi chtěli mít českého Greťáka, který by se dobře vyjímal na předvolebních plakátech s Panem Profesorem Blitkologie, velkohubou Markétkou a dalším tajtrlíkem. Zatím to nevyšlo. Duchem chudí jsou chráněni. Ale snad spolužáci udělají to správné.

0 0
možnosti

A nejhorší na tom je, že český zákoník práce opravdu nic jako homeoffice nezná a neumožňuje, takže teoreticky to je opravdu napadnutelné.

Můj předchozí zaměstnavetel to řešil tuším tak, že homeoffice vykazoval jako pracovní cestu (do místa bydliště) a tím řešil proč zaměstnanec není během pracovní doby na pracovišti dle pracovní smlouvy a pro případ zranění apod. byl teoreticky krytý, ale je to teda pakárna šílená :-D :-D

0 0
možnosti

Jednoznačně jde o princip. Představitele moci nemohou konat protiprávně. A každý má právo na spravedlnost. Soud rozhodl správně a chlapce chápu. Byť já bych asi spíš byl rád, že nikam nemusím. Nyní jako hodně dospělý jsem rád, že mohu chodit do kanceláře a mít pocit, že je aspoň trošku normálnosti na tom světě.

1 2
možnosti

R30a31d95e66k 74K89o61h31u32t

24. 2. 2021 15:03

Když jsem četl titulek, tak jsem čekal něco o tom co o HO prohlásil pan Dlouhý. Nakonec je vše jinak.

0 0
možnosti
Foto

:-) Je to samozřejmě mnohém ironie a nadsázka, ale v ledasčem také ne. To , co jsem napsal nemusí být můj pohled, ale dílčím způsobem i v komplexu takhle někdo uvažovat může

0 0
možnosti

no, az vam u toho "houmefisu" budou skakat po hlave 3 deti - rekneme treba rocni, 3 letak a jeden s distancni vyukou, kteremu s online vyukou bude treba pomahat, tak mozna budete mluvit jinak.

0 0
možnosti
Foto

:-) To je právě ono. Na každého dopadá současná situace jinak, každý ji jinak vnímá a každý s ní jinak bojuje nebo nebojuje. To , co jsem napsal je z části pochopitelně určitá nadsázka a ironie a nemusí to být nutně a bezezbytku můj pohled, ale třeba mně jako jednotlivce se tato situace dotýká poměrně málo, skoro vůbec, ale nežiji ve vakuu, dotýkají se mně problémy mých blízkých, ale každý to tak mít nemusí. Přijde mi dobré si tyto skutečnosti uvědomovat.

0 0
možnosti

Kdyby vše trvalo 14 dnů nebo měsíc, asi bych chlapce považoval za blázna, ale po roce se mu vůbec nedivím. Sociální kontakty a vazby nic a nikdo nenahradí a to nemluvím o úrovni vzdělání.

2 1
možnosti
Foto

Nevím, jestli je třeba na ironickou nadsázku reagovat seriózní úvahou a na ní pak reagovat jinak než opět ironií, ale pokud je někdo ohledně sociálních kontaktů odkázán na školu, něco asi není úplně v pořádku. Stejné je to se vzděláním, kdo se vzdělat chce, ten až na výjimky vzdělá (to se pochopitelně týká středoškoláků a vysokoškoláků, ne malých dětí)

3 0
možnosti

Ví se politická příslušnost rodičů toho studenta?

3 2
možnosti

R23a86d62e84k 11K66o64h17u49t

24. 2. 2021 23:33

Antibabis. Ake to neni politicka orislusnost. Momentalne nejspis bemusi ani opozici, ktera nyni nabada k dodrzovani omezeni, bo situace je vazna.

0 0
možnosti
Foto

Hezký článek psaný s nadhledem.

2 0
možnosti