Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I22v65o 61C95i94l49i44c23h

25. 2. 2021 15:51

Další právní přešlap ministerstva zdravotnictví, dokonce už loni na jaře o něčem takovém přece rozhodl soud a přesto to zkusili znovu 8-o

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zakaz-vycestovani-ustavni-pravnik-jan-kysela-soud-neobstoji.A210225_141349_domaci_chtl

0 0
možnosti

Rozhodnutí Městského soudu v Praze vůči Gymnaziu na Zatlance:

- není ještě pravomocné,

- i jako pravomocné by platilo jen vůči tomuto gymnaziu.

Více napoví rozhodnutí Nejvyššího správního soudu na kasační stížnost, které ale bude stěží dříve než za 3 týdny.

Tj. zatím by se krizová opatření měla dodržovat coby platná.

1 4
možnosti

ano - to má logiku.

:-)

0 5
možnosti

Přesně pro ten právní chaos, který může nastat, měl MS v Praze požádat ÚS o posouzení ústavnosti.

0 1
možnosti

To by musel jen v případě, že by požadoval zrušit nějaký zákon jako protiústavní. Jinak ani nemůže k ÚS nic podat.

2 1
možnosti

Můžeme si přát, aby žaloby přišly a byly úspěšné. Ideálními by bylo, aby soudy rozhodly před podzimními volbami. Mohlo by to ANO sundat pár hlasů.

2 3
možnosti

Je to celkem zbytečný, protože na podzim budou jasným vítězem voleb Piráti, kteří si patrně přizvou ODS, aby jim dělala stafáž.

:-):-):-)

0 0
možnosti

Tonda z Kolbenky by asi pochopil, že když někdo rozumět nechce, tak nerozumí a vysvětlovat donekonečna je nesmysl. Tonda ano...

2 1
možnosti
Foto

I68v38o 23C42i84l29i92c62h

24. 2. 2021 9:35

Ono by nejspíš stačilo, kdyby to vysvětlovali.

6 0
možnosti

Nechci být kritikem vlády - Nicméně doba 1 roku ukazuje pořád to stejné. "Kdo je vlastně nezpochybnitelnou autoritou boje s bacilem" !? Kdo vede hlavní komunikaci s veřejností ? Nám evidentně chybí důvěryhodná persona, nebo instituce ! Vážně, kdo to nyní vlastně je ? Babiš, Zeman, Blatný, Středula ? MZ, nebo Krizový štáb s Hamáčkem ? Nebo nějaká nová tvář, která ještě o tom ani neví ... ?

Vláda se i snaží, nicméně - je to zmatek Svazácké schůze ! Něco říká brigádní referent Havlíček - to jeho, zase odmítá přítel dětí a kroužků Plaga ! Členové výboru využijí víkend k tomu, aby si veřejně sdělovali vzkazy !? Předseda ZO SSM napadne organizačního referenta, že šmelí ! Vytmaví mu to ! Ten mu následně sdělí, že nahradil neschopnost referenta zdravotního. Na základě jeho seznamu tedy zadal objednávku testů ! Vyjde najevo, že zdravotní referent tak vlastně protlačil asi zájmy Ruské mafie !? OSVČ nebrat - Mafii brát, čas tlačí ... !

Do všeho přizvukuje pokladník svazáků - Alenka ! Členské příspěvky jsme vybrali - hospodařili jsme dobře ! Mafii, podpoříme ! Do toho všeho dveře bouchnou, přichází autorita - soudce ! "Kluci, z hrušky dolů, co to tady vyvádíte ? Jednáte protiprávně a poškozujete členskou základnu" ! "Vy nevidíte tu hrozbu žalob a vlastní spáleniště" ? Jaké požářiště ? Dobře konáme ! Naplňujeme slíbený program - "Bude lépe" ! ... :-) Opravdu, ti věčně opilí svazáci to vedli lépe ! :-)

9 0
možnosti

Městské soudy v Praze by teď mohly řídit celý stát !!!

Ti mrtví teď budou přesně v souladu se zákonem !!!

:-P:-P:-P

12 12
možnosti
Foto

I58v10o 67C33i32l51i45c41h

23. 2. 2021 20:22

A co takhle kdyby se Vláda konečně začala chovat podle zákonů tohoto státu?

13 3
možnosti
Foto

"Je to trochu risk. Nelze vyloučit, že se k tomu jiné soudy postaví jinak"

Zdroj: https://cilich.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=766259 Inu je. A nedej bože, kdyby v oné škole v důsledku kovidu někdo umřel, a pozůstalí na ono konto podali žalobu:-/

3 2
možnosti
Foto

I14v18o 86C96i38l29i49c97h

23. 2. 2021 19:50

To jste asi nepřečetl dost důkladně

4 2
možnosti
Foto

Je symbolické, jak média trestně stíhaného Babiše zavádějícími informacemi dehonestují nezávislé soudy. :-)

8 1
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2339x
Pán světla v divadle (takže vlastně světlonoš a pro některé zde možná i lucifer), také strojař z vývoje i ajťák s víc jak dvacetiletou praxí. Pravicový bohém s o třicet let mladší duší, rebel srdcem i myslí pro kterého je svoboda na prvním místě a nejstarší mimozemská "negativní nula" (0Rh-). Ale také rozený jihomoravák už léta žijící na českém severu a nyní již i napůl v Praze, kde se dobrá domácí slivovička shání opravdu špatně.
Všechny mé články na tomto blogu vyjadřují jen a pouze moje osobní názory. Pokud se to někomu nelíbí, nemusí to číst. Povinné to není.