Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Co se stalo? Vždyť to v článku uvádíte: od 1.1.2015 byly zrušeny regulační poplatky za pobyt v nemocnici. Pacienti, kteří do té doby zvažovali, jestli je nutné zůstat v nemocnici o den dva déle, než je nutné, najednou ztratili stimul. A to byla ta lůžka, která najednou chyběla. Nebyl to ojedinělý případ, postihlo to spoustu nemocnic

0 0
možnosti
VV

Mel jsem tu smulu poznat ze v roce 2005 tomu bylo v jedne prazske nemocnici take tak. A autorka nedavno mela podobny zazitek v CR minuly rok, kdy ji nechteli osterit manzele cestiny neznaleho. Ale v tom se mohu mylit.

0 0
možnosti
ZZ

Exprezident a veřejný odpůrce roušek Václav Klaus má koronavirus. Serveru Lidovky.cz to potvrdil mluvčí Institutu Václava Klause Petr Macinka s tím, že bývalý prezident byl pozitivně testován dnes odpoledne.

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
PB

P49e30t64r 79B30u69r24i42a35n

23. 2. 2021 23:38

Golfista Tiger Woods skončil po dopravní nehodě, při níž zcela zdemoloval své auto, s mnohočetným zraněním nohou v nemocnici. Podle oficiálního vyjádření úřadu šerifa Los Angeles County se jeho vůz přetočil přes střechu a záchranáři museli Woodse z vraku vystříhat.

;-(;-(;-(

0 1
možnosti
ZZ

Takže za šíření covidu můžou zejména nezodpovědná média.

R^

0 0
možnosti
ZZ

Mají ale výhodu, že si můžou koupit kolik vakcíny chtějí a od koho chtějí.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 394
  • Celková karma 22,04
  • Průměrná čtenost 958x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik