Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Praktičtí lékaři mohou očkovat pouze vakcínou AstraZeneca Chybí informace o jejím omezení , které zavedly okolní státy pro seniory nad 65, resp.nad 55 let (Slovensko). K tomu je mediální ticho po pěšině, přičemž praktici nemohou nic jiného použít.

0 0
možnosti
Foto

Týdenní lockdown podle návrhu pana Středuly nemá žádný smysl. S ohledem na inkubační dobu covidu by lockdown musel trvat dva až tři týdny. Nevěřím ale tomu, že by se u nás nějaký lockdown nechal vůbec zrealizovat.

0 0
možnosti
Foto

Já nejsem příznivkyní lockdownu a ani odborářů, ale moc nechápu, proč se u u něho operuje inkubační dobou? Sice to říkal i kolega Kroupa, a ten to musí vědět, PROTOŽE HO MĚL, ale prostě to nechápu. :-)

0 0
možnosti
ZJ

Podle Ministerstva zdravotnictví jsou nejvíce zasažany oblasti na západě a nejnéně na východě.

Ten covid jde z Říše k nám, nebo od nás do Říše?

Jó a ještě. Středula for president. Nebo jenom fór?

2 0
možnosti
RK

Vážně si autor myslí, že kdyby se schválila ruská a čínská vakcína ( což mimochodem vyžaduje dosud neprovedené maličkosti jako žádost o schválení, posouzení a schválení), že by byla Evropa najednou rychlejší? ;-D Rusko má stejné logistické problémy samo se sebou i s těmi politickými a propagandistickými účelovými drobky např. v Maďarsku. Drobky, které mají dělat přesně takový bordel v hlavách lidí, který převádí autor. Že EU není nejrychlejší v očkování proto, že nemá Sputnik, který ve skutečnosti mít v dnení době ani nemůže.

4 0
možnosti

Pokud by čínské a ruské vakcíny byly schváleny, pak není vůbec žádného důvodu je nepoužívat. Čím více zdrojů, tím menší závislost na komkoli. To by si měli uvědomit všichni zabednění rusofobové, ale též amerikanofobové (či rusofilové, chcete-li). Uvidíme jak dopadnou Maďaři a Srbové.

0 0
možnosti
JP

J17i76r16i 79P79i82l78n56y

23. 2. 2021 11:10

Já bych zavřel Středulu a možná by problém zmizel. Jak se říká: někteří lidé dělají jen problémy. Ty problémy by tady nebyly, kdyby tu ti lidé nebyli.

2 0
možnosti
Foto

J30i44r69i 62C86i45z

23. 2. 2021 10:58

Vazeny autore, z Vasi kritiky vyrobcu a distributoru vakciny proti Covidu vyplyva, ze nejlepe by bylo zverejnit jeji slozeni v novinach nebo na netu, at si ji kazdy uvari doma na sporaku a tim se vyznamne zrychli pocet jiz naockovanych? Mozna jste si nevsiml, ale vakciny byly v EU schvaleny pred par mesici a dodat ji pro stovky milionu obcanu je opravdu velky logisticky ukol. USA je objevitel-vyrobce asi nejucinejsi vakciny a pochopitelne zasobuje predevsim vlastni obcany. Zustante prosim trpelivy a snad na Vas taky brzy prijde rada. Jinak Vase blogy ctu s oblibou.

1 3
možnosti
VT

...vláda by mohla nejen "najít" oněch 500 lůžek z jara, ale po roce s Kovidem měla dostatek času se také postarat o prostory, kam odsunout nemocné na doléčení, kteří na lůžkách akutní péče místo už jen zabírají a nikdo je jako "Kovidové" nechce .... (proč jsou lázeňské domy prázdné, i tam je zdravotnický personál...?!? ) [>-]

2 0
možnosti
Foto

20. února 2021 10:40

Dodávky ruské vakcíny Sputnik V do Maďarska váznou. Z přislíbených 600 tisíc dávek, které měly být doručeny do zítřka, obdrželo Maďarsko dosud 45 600. Na cestě je dalších 100 tisíc dávek. (444.hu)

1 0
možnosti
FG

Jak to, že není vakcína? Cca 2OO OOO ks je ve skladech a nikdo je nerozváží.

0 2
možnosti
Foto

..."kdy se už u nás podařilo naočkovat přes 50 % seniorů starší osmdesáti let."......

No to je tempo přímo ďábelské.:-/

2 6
možnosti
Foto

Jinak pane autore ekonomika, to není jenom průmysl, to je také obchod a služby, a ty dusí vláda už skoro rok.

5 4
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,08
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články