Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Kde je právo? 12 tisíc zákonů a předpisů vám nestačí? To že Ústavní soud po 3 letech shodí v složité a politicky napjaté době volební zákon? Co chtít po poslanecké sněmovně kde se poslanci perou v přímém přenosu a ukazuje pak jak obcházet zákony, tak aby za to nebyly potrestány. Senát už se pere o své místo na slunci, tím že shodí u Ústavního soudu, nouzový stav.

Chyba je v samotné populaci, co není v hlavě tak musí být v zákonech a v tom jsme světový. Navíc na to cílí náš mediální a televizní trh. Jež vlastně nám dnes vládne, nikoliv vláda, moc leží dnes na ulici ... Jak se má řídit společnost v krizové době, kdy na jedné straně je lobby v podobně Hospodářské, Lékařské komory, různých svazů podnikatelů, živnostníků atd, dále jsou zde role parlamentu, senátu, krajů a obcí. Proč někdo nenapíše, jaké má pravomoci vláda a čím se musí řídit. Jak se dá vládnout v zemi kde je 12 tisíc zákonů a předpisů, dále velká byrokracie a mnoho úřadů. nechci zde diktaturu, právníků a soudců, jež jsou otroci litery zákona. Nač jsou nám zákony, jež nepostihují složitost života a podmínek na naší planetě. Vytvořili jsme si bublinu iluzorního světa, a příroda nám bude a hází do toho klacky ...

Katastrofa této země je v tom že lidi vidí jen to své a pro sebe, ale nevidí celkový kontext , vývoj a dopady ... V tomto nám pandemie nastavuje velmi dobře zrcadlo.

8 4
možnosti
Foto

Vskutku je vyhlášení nouzového stavu vládou v rozporu s článek Základní listiny, že lidský život je hoden ochrany i před narozením?

4 2
možnosti
RK

Není ani v rozporu se silničním zákonem:-P

3 0
možnosti
KN

Prezident ? Myslíte toho mstivého starce, který si sám dělá z Ústavy trhací kalendář ? Opravdu si někdo může myslet, že tento člověk udělá něco, čím zklidní rozbouřené vody, tento člověk, který tady už druhé volební období úspěšně rozděluje společnost ?

24 1
možnosti
JP

Děkuji za článek.

10 0
možnosti
Foto

Jsou chvíle, kdy je třeba nepromeskat skvělou příležitost mlčet, R^

5 7
možnosti

Koho tím máte n mysli ???

3 0
možnosti
LH

A když by prezident zasáhl, ozve se ryk jak to že do toho zasahuje LDN z Lán....Rv na co si tu hrajeme?

7 9
možnosti
Foto

kdyby vy jste věděl, co vlastně chcete.

0 0
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 30,81
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik