Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

kde je pan prezident v souvislosti s tim, co se v poslednich dnech deje kolem vlady? ja bych to napsal, ale to se tady nesmi

diky za dobre napsany blog a pekny den preju

11 0
možnosti
ZD

Dosud jste pro něj neměl z různých důvodů dobré slovo a nyní byste respektoval jeho pozici a opět kritika, že nezasahuje? Někdy je lepší být potichu. Vypadá to jako, že člověk přemýšlí.

2 0
možnosti
JH

J10a86n 93H83e15j59c53m73a10n

16. 2. 2021 10:32

Jen pár řádků k Vaší řečnické otázce kde je prezident . Myslím , že tomu je uplně jedno , jestli u nás vládne právo či nikoíliv , zdali je tady nějaký covid nebo není , zda lidé umírají . Jeho zajímá jen jak dostat Rusy do Dukovan a pro to je schopen udělat cokoliv . Klidně odstřelit i Babiše , jak už naznačují postoje komunistů k vládě .

6 3
možnosti
ZJ

.... paní exministrině - klobou dolů R^!!

6 1
možnosti
MR

Spíše je to o tom, kde je naše levá mozková hemisféra, kde je cit pro vnímání na blízko, tedy vnímání řádu, logika, hierarchie, autorita, čas, plánování, jenž od přírody má tah k mužské populaci. Vládne nám pravá mozková hemisféra, kde je cit pro vnímání na dálku, bez hlubšího vnímání kontextu, tvořivost, láska, cit, cit k celostní perspektivě, duchovnost, ochrana, péče, vytváření hezkého prostředí, Od 2 světové války kde padlo mnoho mužů na frontách se společnost výrazně začala feminizovat, zvláště školství. V 60 letech přišla další etapa, a to hormonální antikoncepce jež vložila ženám osud do jejich vlastních rukou a hnutí Hippies. Další rozmach začal za socialistické vlády EU, tzv, pozitivní diskriminace, kde vznikl tah "násilně" zajistit rovnoprávnost pravé a levé mozkové hemisféry, tedy mužů a žen, což mělo vliv na projevy jako byla autocenzura, jež se plně projevila v přílivu uprchlické vlny do Evropy, kde byly zamlčovány různé excesy a popírán právní a státní zájem a stav. Další dynamika a dohra je dnes, kdy mladí lidé mají problémy v rodičovských rolích, v sociálním vnímání, kolektivní spolupráci, vstupu do dospělosti a život na vlastních nohou a při založení rodiny, jsou pak problémy, kde naráží solitérnost na společné role obou rodičů ale i vžité zdravé návyky od původní rodiny. Zatím co většina světa je pod levou mozkovou hemisférou, kde vládnou silné osobnosti i diktatury, tak Evropa se vlastně potácí v bludném kruhu, ani jeden stát nemá osobnost jako byl třeba Mitterrand, Kholl, Ch. de Gaulle, či Jan Masaryk, neplánuje budoucnost a dávno už ji předběhla Asie, a navíc sama se chytila do pasti pravé mozkové hemisféry, tím že na sebe ušila bič v podobě klimatické politiky, kde se zavírají elektrárny, ekonomiku dusí emisní povolenky, infrastrukturu brzdí různí ekoteroristi ... Naše společnost je pak ještě v horším stavu, neboť jinak by měl Babiš, Fiala, Hamáček, silného protihráče a nové politické strany. příroda nám ukazuje vlastně zrcadlo kam jsme došli.

4 0
možnosti
ZE

Celkem rozumně napsáno. Jen to spojení prezident Zeman a morální autorita je takový protimluv, že větší snad ani neexistuje.

21 1
možnosti
JSS

Paní ministerská - kde je právo a hlavně spravedlivost, protože ta je někdy od práva moc daleko... No - ˇUstava - přece ohebná - ne? tak jako všechno v téhle zpropadlé zemi - tady nic neplatí- mocní si děšljí ze všeho šoufky a hlavně rozkrádají. Proč si už dávno nesnížili platy? Všichni jako partizáni - dluh narůstá do obřího a děti budou chudáci. Po nás potopa už 60 a více let a dneska tuplovaná...

1 0
možnosti
PC

Vynikající - jako vždy!R^

3 1
možnosti
ND

Výborné shrnutí situace, jak jinak, vždycky píšete dobře, bohužel světýlko v tunelu v nedohlednu...

10 1
možnosti
Foto

Spíše než otázku - kde je právo? - bych se zeptal - kde zůstal rozum? Zastoupila ho zášť vůči těm, kteří opozici hodili výhybku na slepou kolej a připravili je o peron, kde se nakládají miliardy.

8 11
možnosti
RK

I vy poeto;-D. Miliony se nakládají na překladovém nádraží pro holding Agrofert:-P

15 1
možnosti
  • Počet článků 190
  • Celková karma 30,93
  • Průměrná čtenost 2303x
Rodinná advokátka a spisovatelka, podle níž všechno začíná a končí v rodině. Senátorka ČR za obvod č. 7 (Plzeň - město).

Seznam rubrik