Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P86e93t66r 94K89r50e48j77c21i

14. 2. 2021 10:31

Valachová, vy máte žaludek se někde veřejně prezentovat? Vy, která jste jako ministryně prošustrovala NAŠE, těžce vydřené miliardy, vy která jste slepě a velice agresivně prosadila inkluzi, která NÁS všechny stála dvě miliardy a která samozřejmě absolutně nefunguje! Vy by jste měla být souzena a odsouzena! A ta vaše nechutná strana, plná kolaborujících šmejdů také!

3 1
možnosti
JK

Kde jste přišla na tu hloupost, že se zrušení nouzového stavu všichni bojí ? 8-o Mně připadá, že se bojí spíše ten, kdo ho využívá pro svoje zájmy. :-/

1 0
možnosti
MT

Pláčete dobře, ale na blbým hrobě. Ono by stačilo, kdyby premiér vlády chtěl řešit covid jak chtěla opozice a ne zahrádkářský zákon, jak doporučoval on. Pak se nemůžete divit, že opozice prostě nespolulracuje, když celou dobu co tady ta nemoc je, ji vláda posílá kamsi...

12 1
možnosti
Foto

Babiš jenom nechtěl šířit paniku. Bojovalo se teprve na hranicích a k Moskvě bylo daleko.

0 0
možnosti
JSS

Valachová - je fajn, že máte na srdci pomoc v kovidu. Ale víte, co trápí lidi dole?? To, že si ze zaměstná ní - tedy poslání děláte holubník - tedy poslanci asi i senátoři. A pak už je nejvyšší čas, aby ste si ponížili platy kolem 40 %!!! V podstatě nic teď neděláte než žvaníte o kovidu, ale pořádný předpis a zmatek v nich nedšláte.

3 1
možnosti
Foto

Paní autorko (nemohu vám přijít na jméno), za celý rok vaší společné vlády s p.Babišem, jste pro zvládnutí pandemie dokázali vymyslet pouze zavedení krizového stavu. Není to málo?

Nejsem si úplně jistý, že jeho zrušení je krok správným směrem, ale vaše vláda udělala mnoho a mnoho kroků naprosto protichůdnými směry (snad všemi, které nám poskytuje 360 st.stupnice).

Vy ve své podstatě dáváte podporu p.Babišovi i p.Zemanovi k tomu, aby tuto zemi vedli jako diktátorská dvojka k naprostému krachu.

10 1
možnosti
BH

B56o46h11u23š 84H82a16v17e57l

14. 2. 2021 10:07

Menuje se Káča

0 0
možnosti
MN

Už byste konečně měla odstoupit, škod jste napáchala dost, včetně kolaborace s Pavlem Tykačem a "obědů pro děti".

9 1
možnosti
IF

I82v30a43n 94F11u54č40í91k

14. 2. 2021 9:40

Ještě bych připomenul Kratochvílovou, kamarádku paní Valachové, kterou si tato dosadila do funkce náměstkyně. Výsledkem této činnosti je trestní stíhání a další zbytečný úřad v čele s panem Hniličkou.

4 0
možnosti
KS

Vláda prošla Sněmovnou, má tedy na své straně většinu poslanců. Že pro nehlasovali všichni vládní poslanci, je chybou vlády. A normální lidi se budou chránit i bez příkazů a zákazů.

1 1
možnosti
Foto

Přirovnal bych tuto situaci k výchově dítěte. Pokud budete dítě vychovávat stylem, že mu budete všechno zakazovat, ale neřeknete mu proč, jistě to chvíli bude fungovat. Po čase se ale dítě začne ptát, proč nesmím tolik bonbónů, proč nesmím pít ledový pití... Když mu to nevysvetlite, jistě ještě chvíli poslouchat bude, ale pak už ne. Největší chyba naší vlády byla a stále je, že máte vsechny voliče za nezodpovědné hloupé děti. Chybí naprostá komunikace, koncepce a nařízení možná jsou něčím podložená, ale nikdo neví čím. Chybí jakákoliv data. Možná jsou voliči, kterým stačí jen slepě důvěřovat. Vláda naprosto zaspala v létě, místo vytvoření koncepce a nějaké strategie jen někteří lidé co měli přijít, nepřišli. Semafor skončil dříve než začal, PES se změnil v cár papíru. Vláda už pak jen klopýtala za vlakem, který ji ujel. Nakonec zklamala důvěru i svého posledního spojence, komunistů a její předseda má pak ještě tu drzost, svalovat všechnu vinu na opozici? Předseda vaší strany emotivně apeluje na svědomí, Zaorálek nemlich to samé. Pri posledni rozpravě o nouzovém stavu jsem slyšel spoustu osobních invektiv ze strany vlady. Kdepak. Viníka není třeba hledat. Viníkem je virus. Ten kdo totálně jste vy a vaše vláda.

6 1
možnosti
Foto

Vláda téměř každý den pořádala tiskové konference, kde trpělivě vše vysvětlovala. Že vy jste je ignoroval, za to vláda nemůže.

Vláda moc dalších komunikačních prostředků nemá.

Nikdo nepočítal s britskou mutací.

0 2
možnosti
PS

Zatim jste v nouzovem stavu nakoupili vadne, nepotrebne "jehle", falesne "respiratore"... Chteli nakoupit predrazene "mrazake" a vodni dela na sve spoluobcany. Takze je dobre, ze konec nouzoveho stavu utal vase zlodejiny.

A kdo za to muze? Na to nemusite hledat odpoved. Jednoznacne vy. Vase vlada, vasi ministri, vasi poslanci. Naprklad vas ulhany predseda, tvrdici, ze bez nouzoveho stavu nebude moci pomahat armada ve zdravotnictvi. Kdyz lzrte tak se nedivte, ze vam nikdo neveri...

7 2
možnosti
MB

Ale fuj. Konec nouzového stavu jen zavře pro běžného občana neviditelné penězovody pro kamarády a znemožní bez výběrových řízení nakupovat nefunkční čínský šmejd. Aspoň se ukáže, jestli jsou úředníci v době nouze schopni pracovat efektivně.

5 3
možnosti
JS

Například nebudou jehly, nebude se očkovat. Vypíše se výběrové řízení (správně - zavře se neviditelný penězovod pro kamarády) a po několika odvolání těch co neuspěli se po několika letech dočkáme jehel k očkování, které nebudou fungovat, neb byly nejlevnější. Takových příkladů lze uvést hodně. Zdravotnický personál už nebude muset chodit do práce, neb už v únoru má naděláno přesčasů až do konce roku, donutit ho k poslušnost může jen nouzový stav. Pokračoval bych, ale bylo by to na celou stránku. Mimochodem, penězovod pro kamarády lze řešit pomocí trestního oznámení, v době nouze by měl soud pro pachatele bonus - zvýšenou sazbu.

3 2
možnosti
  • Počet článků 139
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 4453x
Právnička, bývalá politička, nyní Za sklem. Za sklem je organizace, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra, aby mohli žít, pracovat a vzdělávat se v běžném prostředí.

Seznam rubrik