Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M19a96r36t43i89n 34Š80u16l25c

12. 2. 2021 14:25

Já nevím, jestli je to jeho selhání nebo velká hra.

On jako člověk byznysu má zájem na chodu ekonomiky (více než ti profesionální politici z opozice) ale jako premiér musel jako prioritu brát lidské životy.

Možná, že opozici do odmítnutí prodloužení nouzového stavu šikovně vmanévroval, neboť tím může dojít k otvírání ekonomiky a přitom má dobré alibi pro případné zhoršení zdravotní situace kolapsy ve zdravotnictví..

0 5
možnosti
Foto

Nikam nikoho nevmanévrovával. Dopustil se lži a podvodu na komunistech, kteří ho svými hlasy pro nouzový stav drželi. Jen co to odhlasovali naposled, s podmínkou, že 1.2. se otevřou školy, tak Blatný prohlásil, že se školy otevřou k 1.2. dovolí-li to epidemiologická situace. ANO nesplnilo slib a tak si to vyžrali. SPD a celý ten demo blok vždy hlasovali proti prodloužení.

7 0
možnosti
Foto

Davide, ryba sice smrdí od hlavy, ale v Norinberku seděli v lavicích obžalovaných pohlaváři nacistického Německa, kteří buď nespáchali sebevraždu a nebo se jim nepodařila cesta do jižní Ameriky. Svést vinu na jediného člověka je dost krátkozraké. Stojí sice, když se to zrovna hodí, v čele. Ale jsou tam další ministři, co zdvíhají ruku, jejich náměstci, poraci, celá ta armáda imunologů a virologů a máslo na hlavě má i Sněmovna (napříč politickým spektrem) a Senát. Nebo už členové těchto institucí nepatří mezi ty, kteří by měli hlídat vládu, aby dělala pro občany to nejlepší?

8 0
možnosti
MV

a "sefem" Vami zminovanych ministru je kdo? kdo mel ambice dovezt osobne rousky? kdo nemel problemy stat se sefem krizoveho stabu i pres zakon, ktery tuto funkci uklada jinemu clenu vlady? kdo chtel byt garantem ockovani? atd. atd.

ano, mate pravdu v tom, ze jsou kolem Babise i ministri. ministri, co se boji sveho sefa. a to je spatne

9 0
možnosti
ND

Myslím si, že se toho mnoho nezmění, takže se toho asi mnoho neotevře uz na tom pracují...

Jsem zvědavá, jestli se odváží vyhlásit stav nouze

5 1
možnosti
JK
LH

Kdyby ta úmrtí a postižení ni byla jen 85+ tak je to hrozne, ale ani to neplatí, že ... Rv

10 0
možnosti
MV

myslim, ze studio otevres, Vlcaku, s jistymi omezenimi a podle me je to tak spravne.

je to previt ten virus a bude treba - i bez nouzovyho stavu - dodrzovat to zakladni.

jako pozitivum v celym tom vcerejsim rozhodnutim vidim to, ze vlada bude muset konecne makat - ne o tom jen kecat... uvidime, jak se s "makanim" soucasna vladni koalice popere. straseni a zakazovani nezabralo a spolupraci s opozici, jak jsme videli, dal premier pokazde "cau"

4 2
možnosti
DV

D18a25v47i52d 71V47l37k

12. 2. 2021 14:11

Samozřejmě jsem vše vždy příkladně dodržovali Marku já Covid nezlehčuji.

0 0
možnosti
JB

J66i51ř68í 59B23o33č36e98k

12. 2. 2021 14:01

mluvíte mi z duše. není to tak dávno, co jsem v naší OTEVŘENÉ drogerii chtěl koupit sešity a pero pro syna. bylo by řečeno, že to nelze. pouze přes eshop, kdy jsem musel zboží vyzvednout za dva dny, ve stejném obchodě a u stejné pokladny. prý to byla ocharna malých obchodů. Ale nebylo to spíš zvýhodnění velkých řetězců ? Kdo z malých živnostníkpů někdě na vesnici má vlastní eshop ?

19 2
možnosti
ZZ

Na vesnicích nejsou žádní malí živnostníci - obchodníci.

Všechno ti vesničané jezdí kupovat do měst, protože při tak malých tržbách by se tam žádný neuživil.

:-P:-P:-P

0 6
možnosti
DR

Pro všeználky, kteří mi to přispěchají "natřít"

Není absolutně potřeba Vám nic natírat pane odcházející blogere. Sám jste se tímto dílem totiž zařadil mezi tu opoziční ekipu. Pouze osobní výkřiky, fráze a prázdná slova o Babišovi.

4 12
možnosti
MV

pouze osobni vykriky (Nikdy neustupim, nikdy), fraze (telenovela Cau lidi) a prazdna slova (Vanoce jsou nejkrasnejsi svatek, ktery bude chtit vetsina vas travit s nejblizsimi a domacimi mazlicky) jsou prazdnymi slovy pana premiera, pane Rozsivale

ale...kdo nechce videt, nevidi

6 1
možnosti
JH

Že to ale autor tomu Babišovi zase nandal!:-)

Zvláště se mi líbí ten jeho dotaz: J s e m národ Idiotů???

Zřejmě promluvilo jeho podvědomí:-)

8 17
možnosti
HH

Ano bohužel je tu ta třetina slaboduchych, o kterých kdysi mluvil Zeman a ta volí Babiše i Zemana...

Ta třetina nesnáší podnikatele ani živnostníky, protože jsou si vědomi vlastní neschopnosti...a nebo nejsou a o to je to horší.

12 4
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,64
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik