Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Co máte dělat? To je už konečně zase Váš problém. Dlaň můžete nastavovat jak chcete, podpory končí.

1 4
možnosti
PB

P39e27t24r 59B46u39r57i60a82n

12. 2. 2021 16:13

P.S. Pro všeználky, kteří mi to přispěchají "natřít"-Nečerpáme žádnou státní pomoc na kterou nemáme nárok, protože dřeme jako koně a podnikáme ve více oborech.

Autor: David Vlk

Zdroj: https://vlkdavid.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=765566

Hrozný, viďte? Blog dlouhý jednu minutu. A těch informací v něm. Kdo to má, proboha, všechno pobrat na první dobrou?

9 0
možnosti

Jsme národ nejen idiotů, ale hlavně sobců, kteří nevidí za plot svého chlívku:-/

Za rok že se nic nestalo? Já tedy ve svém okolí mám několik lidí, kteří prodělali tento virus (ať už v lehčí či těžší formě) a také mám stále rodiče (nad 70 let), o kterých si nemyslím, že jsou adepti na to zemřít, jenom proto žě je jim tolik let.

13 2
možnosti
PB

P60e16t67r 42B88u70r39i96a94n

12. 2. 2021 15:35

Ten soubor chaosu a nesmyslů snad nepovažujete za účinná opatření, nebo ano?

Prakticky jediné, co fungovalo bezchybně, byly mnohamilionové zakázky uměle vytvořeným firmám vládních papalášů.

10 5
možnosti
PB

P47e24t51r 60B62u72r54i50a31n

12. 2. 2021 15:31

Karma.

Babiš prý žebral u opozice o nouzový stav a zaštiťoval se svým dobrým jménem. Někteří z nich se řehní ještě teď.

28 5
možnosti
LH

Myslím že opozice se už dořehtala:-P

8 6
možnosti
Foto

Na vaši otázku si můžete odpovědět kladně. Jen nechápu to velikášství.

1 0
možnosti
ZD

Celé je to takové bezobsažné ufukování páry od autora jako obvykle. Rok nedělá nic, absolutní selhání.... samá relevantní sdělení.

U Babiše je to fňukání u mnohých to samé zjevné hrdinství.

4 1
možnosti
Foto

J44a49n 48Š38i61k

12. 2. 2021 15:11

Davide, tady v tom chaosu bych na Tvém místě neotevřel. Může se stát, že otevřeš a za dva dny někdo vymyslí něco geniálního a budeš muset zase zavřít. Nakonec Tě to vyjde dráž, než kdybys nechal zavřeno. Na druhou stranu, to vypadá, že ten chaos nikdy neskončí. Každý týden někdo přijde s novou úžasnou myšlenkou. Drž se a měj se

5 0
možnosti
DV

D85a48v26i25d 56V53l84k

12. 2. 2021 15:26

To máš pravdu ta nejistota a absence jasných pravidel je nejhorší.

2 0
možnosti
MR

Jak je vidět jsme společnost bohatá na odborníky na každou oblast víme, jak vše okecat a přitom nám už dávno ujel vlak a pro svět jsme jen skanzen ...

1 0
možnosti
ZD

Skanzen lidí, kteří se ještě nenajedli dosyta svobody. "Politická svoboda" dělat si co chci je pro většinu nadřazena těm ostatním "svobodám".

3 0
možnosti
MB

Vláda vyprodukovala kopec hloupostí, ba rarit. Dítěti hračku koupit nelze - Psovi ovšem ANO ! Podobně je to se stříháním 4 nožce lze - 2 nožce nelze ! Postupně ztratila pazbytky důvěry - I Hujerovi, mají - s diktátem co dělat ! Už se v tom nedá vyznat ! Švestičkoví obhájci jsou. I Zaorálek kulturně Opozici vyslovil nedůvěru ! Jan Mrazák Hanáček nemá, je smutný ! V pondělí musí opustit post - Nouze končí. (Dal slib, pravda už je to dávno). Bureš dal taky slib - Jde s kůží na trh. Nyní asi úřaduje jako bezkožnatý ...

Až Nouze skončí, nic neskončí - Nastane nová fáze Luny - Stav ohrožení ! OSVČ jsou ohrožování permanentně, neb byli odhaleni jako bacilonosiči ! Tu u sněžného šlepru, tam zase ve svém obchůdku. Zlotřilý bacil se i ukryl v kelímku na kávu, nebo ve školním sešitu - I do zimní bundy, či boty vlezl !

Tedy opět nepřítel blaha veřejného - Ústavní soud ! Reaguje na podnět 63 Senátorů - Diskriminace a omezování živnostníků ! Prosakují zprávy, logicky sdělí - Zrada, českého živnostenského stavu ! Argument - Jaký je rozdíl mezi 1 zákazníkem na určený počet m2 - Ve velko a malo obchodě ? Jistý rozdíl by zde i byl. Tak by ten český přežil a v ČR by se udržely prachy za tržby. Babišovo absolutní selhání ? Majstrštyk ! + Podíl na dotovaných zakázkách bez výběrového řízení ... ! :-)

11 0
možnosti
Foto

Dost dobře popsaná situace. R^

1 1
možnosti
MR

Selhání hledejte někde jinde. K v tom to státě tlumočí veškeré dění, odkud čerpáte informace? Kdo z vás byl přímo u zdroje dění? Kdo vlastně moderuje celou situaci? To, co zde zcela chybí je duše společnosti, jež píšou sloupky do novin, diskutují o dění, a i lidi vedou ... Zde je nahradily mediální celebrity a hvězdičky. Jak to že dnes nemáme světové osobnosti, spisovatele, politiky, vojáky, profesory. Naše společnost nemá takové patrony jako byl třeba spisovatel Čapek, či generál Píka a další ... Po roce 89 se moc rozdělila na tři části, malá role státu, silnější pozice krajů a obcí, dříve zde bylo domovské právo, a nakonec občan a podnikatel jenž je odpovědný za svůj život a životní potřeby. Kde máme velké průmyslníky, živnostníky, generační předávání vlastnictví, což je základ pro pravici, je zde pravice??? Zde spíše panuje princip nabídky a poptávky, kde do popředí se dostal nejslabší článek společnosti, jednodušší lidé, na které cílí media, někteří politici a díky tomu máme pak nesmírnou byrokracii, na každý prd zákon a všichni vidí jen stát a toho kdo bude označen za veřejného nepřítele ... To že se vracíme opět k mocné roli státu, a to že za ty roky co je vláda u moci nevyrostla silná a zdravá opozice, premiér Babiš nemá silného oponenta, ukazuje opět stav naší společnosti. Octli jsme se ve slepé uličce kde společnost ovládá a vlastně vede její nejslabší článek, který už vícekrát v historii společnost zavlekl pod různé režimy ...

1 0
možnosti
Foto

Heleďte, Stalin měl být naprosto neschopný, ale přesto dokázal Velkou vlasteneckou válku. Teď jsme ve etapě bojů pod Moskvou.

2 2
možnosti
PB

P34e79t84r 79B70u76r75i52a42n

12. 2. 2021 16:17

Lord Farquaad: Někteří možná zemřou, ale já jsem ochoten tuto oběť podstoupit!

2 0
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,66
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik