Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ahoj Davide, jedná se jistě o Babišovo selhání... ale 46 % lidí s pžíznaky covidu vesele chodí dál mezi lidi, když byli otevřené hospody krom personálu tam povětšinou každej na všechno dlabal, lidí umírá fakt dost a špatné průběhy s následky nemají jen penzisti. ... No, dlouho jsem myslel navíc, než vlastní kraviny svádět na jednoho chaotického... ...... A tohle je predikce člověka, který zatím měl velkou úspěšnost.... Za prvních 5 týdnů roku umíralo v okrese Cheb cca 4-5x více lidí na Covid než ve zbytku ČR (v porovnání s Prahou dokonce 7x). A to jde pouze o oficiální Covid statistiky, nadúmrtí budou ještě daleko výše.

Chování mnohých lidí je na úrovni toho, že by ve válce po ulicích už jezdili nepřátelské tanky a lidé by stále tvrdili, že žádná válka není. Bohužel tím, že vir na rozdíl od tanku není vidět, se dá snadněji mozek o iluzorní realitě přesvědčit.

Podle nového průzkumu WHO "považuje epidemii koronaviru jen za mediální humbuk a ovlivňují ji tajné organizace" alarmujících 45 % obyvatel. A jak víme z anekdotických příběhů, lidi často nepřesvědčí o opaku ani úmrtí ve vlastní rodině.

17 1
možnosti
JS

A viděl jste nějaký relevantní průzkum v ČR? Já ne, takže tyto informce jsou typu agentura JPP.

0 11
možnosti
JF

Napsat, že nikdo nic nedělal celý rok tak to máte opravdu super ego a předpokládám, že jste ředitel zeměkoule i přilehlého vesmíru. Blahopřeji R^

9 6
možnosti
JS

A co tato vláda nemehel mimo tupého zavírání všeho dělala?

4 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 5
možnosti
JZ

Je opravdu nepochopitelné, že si premiér Babiš odcestuje na zbytečný výlet do Srbska, místo toho, aby v Poslanecké sněmovně hájil prodloužení nouzového stavu.

7 7
možnosti
JJ

Jednoduší lidé to prostě vidí jednoduše: Babiš (a všichni jeho voliči, příznivci, ale i ti, kteří na něj veřejně nenadávají), jsou hloupí, neschopní nebo zaplacení, a opozice a prostě všichni, kteří Babišovi (a v závorce uvedené skupině pomýlených zrádců národa, demokracie a západních hodnot vůbec), veřejně nadávají, zesměšňují je a co nejhlasitěji a nejviditelněji se proti nim vymezují, jsou hlasatelé pravdy, naprosto přesně vědí, jak by to mělo všechno fungovat a hlavně: vše už dávno věděli a říkali! Stačí jen odstranit Babiše a vše se vrátí do normálu! ;-D;-D Tak si to zrušení nouzového stavu užijte! Ono se sice nestane nic horšího, než že perzonál v nemocnicích bude padat na hubu a pár lidí to ošklivě odnese, ale hlavně, že vy budete moct prodávat ty svoje otruby a možná i kachlíky!;-D Těším se na dobu, až to konečně vezme do ruky nějaký slepenec šesti, sedmi stran, zleva do do středu a bude to fungovat podle vašich představ!;-D

13 13
možnosti
Foto

Tady máte příklad jednoduchého vidění:

Já si totiž myslím, že to, že někdo přijde o své živobytí, majetek a střechu nad hlavou pro svoji rodinu, je minimálně stejně strašné jako, když někdo v osmdesáti pěti zemře na Covid.

Zdroj: https://vlkdavid.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=765566

4 1
možnosti
DV

D51a79v29i73d 30V36l27k

12. 2. 2021 16:57

Vždycky přijdou chytrolíni snaží se mě shazovat i když o mně nic nevědí. Takže na jaře jsem měl tři provozovny zavřeny a jednu otevřenou. Reorganizoval jsem za milionové ztráty celou firmu a přeorientoval její větší část na obor , ve kterém navzdory Covidu rosteme. Nejel jsem na dovolenou ani na den makám sedm dnů v týdnu jezdím v dodávce, některé dny i patnáct hodin. Dnes mám zavřen jeden obchod a dva otevřeny. Nečerpáme žádnou vládní pomoc a loni jsme i přes krizi zvedli obrat o 20% jako celek. Babišovi lži o tom jak všichni čerpáme jsou jenom žvásty pro hlupáky. Ještě bych chtěl vypíchnout ,že jsem nikoho nepropustil a o všechny zaměstnance se postaral.

31 5
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

5 4
možnosti
RK

R68a94d74e15k 96K52o36h53u82t

12. 2. 2021 16:22

To radil již Štěpán Šafránek, že musí být použity úderné přívlastky, aby sdělení mělo správnou sílu...

1 0
možnosti
MK

Tak už jste se vybrečel......a co zapnout mozek a zjistit,že nikdo z opozice nemá shahu vládě pomáhat,že pouze hrají na blížící se volby,což každý normálně uvažující člověk s drobným přehledem o politice vidí......jediné co umíte je nadávat na Babiše,který zřejmě i ten vir vyrobil v Agrofertu,tedy alespoň podle Vás....co kouknou z hranice,kde Babiše nemají a jsou na tom skoro stejně jako my......když už makáte,tak než něco napíšete,přemýšlejte....

9 17
možnosti
MV

SKORO stejně, nebo "best in covid", jak velkohube v loňském roce pronesl premiér Česka?

7 0
možnosti
PN

P68e13t86r 58N93e75d51v68ě87d

12. 2. 2021 16:02

A když Vás třeba zavře Holiš, nebo koho máte za hejtmana, tak to bude již v pořádku?

11 2
možnosti
ZD

Nebude - je z ANO takže zase Babiš! Nevyjde inventura - Babiš. Padá - Babiš, nepadá - dvakrát Babiš!

6 4
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,62
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik