Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Moc pěkné a vtipné. Fejsíček nemám, ale stačí odpovědi na mé inzeráty na Seznamu. Z "voleje", bez oslovení, pozdravu....Mám zájem....Je volné. bez jména (otazníku). Tak odpovídám stejným způsobem. .....Je

Pak si říkám, mám se snižovat na úroveň tuposti těch lidí? Nevím.

1 0
možnosti
Foto

Také jsem párkrát odpovídala na inzeráty. Takže vím, o čem píšete.:-)

Dekuji za návštěvu.

0 0
možnosti

Tohle je denní realita facebooku. :-)

Jen bych vás opravil v tom, že neznáte žádného influencera, to určitě není pravda.

Influencer je marketingové označení pro člověka, který ovlivňuje ostatní a není nutně spojený se sociálními sítěmi. Influencerka byla Helena Vondráčková, když se objevila v časopisu Květy v zajímavých šatech, které pak ostatní ženy chtěli mít.

Dnes má slovo influencer relativně negativní zvuk, ale ve skutečnosti jde o jakoukoliv veřejně známou osobnost, která je schopna ovlivňovat názory ostatních.

1 0
možnosti

A ještě bych přidal firemní zkušenost s lidmi, co nepoznají na fcb rozdíl mezi příspěvkem a reklamou. A pak nám píší, proč jim zveřejňujeme věci na jejich facebook :-)

1 0
možnosti
MV

moc pekny, Sarko

soc site jsem opustil a dny bez mobilu si taky ordinuju - krasa kras!

peknej den preju

2 0
možnosti
Foto

Ono se to krásně ordinuje, když můžu vypadnout ven. Ale když člověk teď nevidí živou duši, krom vlastní rodiny, tak to prostě nejde.

Marku, díky za nákuk a mějte se moc fajn. Stella už má po?

0 0
možnosti
PL

Krásně napsané. Vtipné i k zamyšlení. R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za návštěvu a palec.:-)

0 0
možnosti
KS

Žiju bez facebooku celkem spokojeně a nikdy jsem neměl pocit, že bych ho měl mít.

6 0
možnosti
Foto

Závidím Vám,já to ještě nedokážu.;-D

0 0
možnosti
JP

Parádní kousek, Šárko, postuješ šťavnatý statusy jak kakusy, tohle je na drsno strouhaný karmazán. Mám zájem, momentálně ho ale nemůžu najít. Utopím vaše štěňata i koťata, pošlete na dobírku. Za 5 Kč si vás dám do přátel, moje lajky zlevňují, 10 hal./kus, značka: vyklízím lajkové sklady! Vystavím vaše vnady na Bahamách, zašlete foto! Kdo si koupí mé sjezdové lyže? Osobní návštěva nutná, chci poznat nenapravitelného optimistu. Pověsím si vás na Zeď, vlastní skoba a provaz nutné. Hejtuj, hejtuj, vykrúcaj, len si fejsbůk nezrúcaj. Dobrý fejsbůk na zimu, mám z covidu psychinu.

4 0
možnosti
Foto

Hezký, Josefe;-D Někteří mi v přátelích na Fcb chybí, například zrovna Ty.:-)

0 0
možnosti
JU

Výborně jste to vystihla! Sám FB ani žádné jiné sociální sítě nemám a nikdy jsem neměl, zatím se tomu programově bráním, ale všiml jsem si, že k degeneraci pozornosti dochází i na nesociálních médiích. Konkrétně mám na mysli maily či SMSky. Napíšu odpověď na mail, reakce mi přijde, napíšu ještě odpověď na tu reakci, něco se tam ještě zeptám, a... a protistrana se mi už neozve. Není to o inteligenci, vesměs vysokoškoláci. A není to ani o pohlaví, dělají to stejně kluci jako holky. Tohle je něco, co dřív (dejme tomu 10 let nazpět) prostě nebylo. Sociální sítě drobí pozornost, uzurpují si ji tak moc pro sebe, že ji pak nestíháme věnovat tam, kde to bylo běžné/zvykem. A mně jako konzervě holt nezbývá, než se upomínat, pokud tedy o reakci opravdu moc stojím.

P.S. Jo, a nestává se to jen mně:-). Kdybych kolem sebe neměl stejné stesky, možná bych začal být paranoidní, jestli mne jen lidé kvůli něčemu už nemají třeba jen plné zuby.

P.P.S. Stýská se mi po internetu z půlky devadesátek. Žádná komerce, žádné reklamy, , kultura projevu, smysluplnost a vyzrálost všech diskusních příspěvků, nadšení z nové sítě...

5 0
možnosti

Díky za Váš příspěvek, zejména za to p.s. Mám stejnou zkušenost. Na dotazy v mailech se odpovědí nedočkám. Přitom to považuji za slušnost. Tak aspoň vím, že v tom nejsem sama:-)

1 0
možnosti
Foto

Na FB se totálně ztrácím. Uniká my smysl, proč mám pořád něco lajkovat, postovat, komentovat - stejně to občas dělám, abych nevypadala nevychovaně. Ale nemusím tam být denně. No tak něco v tom virtuálním světě propásnu, no. Třeba naopak něco stihnu v reálu.

R^:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Momentálně toho v reálu moc nestihnu. Maximálně uklidit.;-D

Zlatej Facebook,aspoň nějakej kontakt s lidmi.

0 0
možnosti
Foto

Trefně napsáno. Pobavilo a zároveň k zamyšlení.

4 0
možnosti
Foto

Díky. Já se nad tím už zamýšlela delší dobu, dnes už mi to nedalo a musela jsem myšlenky přetavit do písmen.:-)

0 0
možnosti
JZ

Nikdy mi nešlo do hlavy, jak takoví lidé fungují v reálném životě. Jak si mohli najít práci, nakoupit, pronajmout byt, cokoli z běžných činností.

To napsali křídou pod nástěnku s inzerátem "mám zájem" a pak se jich ujala armáda statných bývalých ošetřovatelů z ústavu pro choromyslné a prakticky násilím je dostrkala do nějakého kýženého stavu věci? Takovým stylem přece nemohli zařídit nikdy nic.

8 0
možnosti
Foto

Mně také ne. Asi čím dál větší lenost a pohodlnost.

0 0
možnosti