Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J58a17n 84H21u93r72k63a

3. 2. 2021 9:41

já teď bojuji s mbank poslal jsem jim krutopřísežné čestné prohlášení že nevlastním chytrý mobil a vlastnit nehodlám oni mi odpověděli že mám okopírovat svůj OP a emailem za účelem komunikace poslat...;-D vzdávám to a asi se zbavím kreditek a veškeré elektronické vymoženosti včetně OP kde jsem také odmítl své bio...dát...nikdo nechápe že čím více tzv. elektronického zabezpečování tím více je vaše identita a majetek zranitelný? o ukradení a zneužití ani nemluvě...

2 0
možnosti
VB

Mám pocit, že se v ČR začínají chovat dosti zvrhle všechny banky: pokud u nich člověk denně či týdně neprotáčí milióny, tak na lidi dost kašlou, možná jsou jim víc vhod různí cizozemci, u nichž mám podezření na praní špinavých peněz. Je třeba se kouknout na naše předpisy, do jaké míry může banka nutit klienta k něčemu, např. zdravotně postiženého, který není schopen ovládat žádný mobil, patrně ho nechají na zastaralejším způsobu komunikace, ovšem za vyšší poplatek, to by se ale ve slušném státu nemělo stávat - diskriminace např. chudších či technicky méně zdatných, možná bude potřeba se o to soudit. Nicméně zkusme ještě dotaz u Č. národní banky. Nebo přímo u právníků.

2 1
možnosti
Foto

No, paní Boušková, a stát to dělá jak? Registrace seniorů na očkování jen přes internet, diskriminace dětí z chudších rodin bez počítačů při distanční výuce. Nepřipomíná vám to něco?:-)

2 0
možnosti
JV

Ja nevim, ta banka ma sve pravidla a vy si muzete vybrat jinou. Prece vas nikdo nenuti u teto banky zustat.

6 2
možnosti

Ta změna se asi bude týkat všech bank. Například Mbank už na tento způsob taky přešla.

1 0
možnosti
OU
BH

Pán má pravdu, někde se nedá zaparkovat, protože musíte použít aplikaci. Stejně banky. Pod záminkou zjednodušení to zesložitují a pro mnohé je to potom nepochopitelné. Pak používají zápisky a návody a bezpečnost je v zadeli.

3 0
možnosti
Foto

To není záminka zjednodušení, to je zvýšení zabezpečení.:-)

0 1
možnosti
SL

Stejně jako minule jste splácal páté přes deváté.

Prostě vezměte své peníze a založte si účet v nějaké jiné bance. Airbank sice zákony neporušuje, ale rozhodně na Vás kašle. Tak se vykašlejte i Vy na ní.

Jo a vyhněte se UniCredit. Tam to mají právě tak.

4 0
možnosti
Foto

K10a94r95o79l 44W93i70l52d

3. 2. 2021 4:53

Pane Lando, Vy jste nepoučitelný. Vezměte laskavě na vědomí, že je to nařízení Evropské komise a platí pro všechny banky v Evropské unii. Některé to už zavedly, a některé zavedou 1. dubna. Nebude existovat žádná banka, která to opomine!

1 0
možnosti
Foto

"Ve Vaší bance mám uložené mé peníze. A jestliže se rozhodnu

se svými penězi nakládat méně bezpečně, nosit je volně po kapsách

nebo je mít v bance uložené pod "méně" bezpečným uložením - přes

to, že dosud přes SMS byly naprosto bezpečně uložené - je to moje

volba o mých penězích.

Zdroj: https://wild.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=765040";

No tak je noste po kapsách a nedávejte je do banky.:-)

0 9
možnosti
ZJ

Z Vás by byla vynikající komisařka.

11 0
možnosti
  • Počet článků 167
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 946x
PhDr. Karol Wild je bývalý filmový a televizní režisér, kdysi také učitel na VŠE a na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Nyní v důchodu. 

Seznam rubrik