Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Srovnávat doktora Blatného, který dobrovolně vzal funkci u člověka, proti němuž podepsal petici, s doktorem Háchou, je urážkou pana doktora Háchy.:-)

16 0
možnosti

Pozor, Hácha setrvával ve funkci v době totalitní diktatury a okupace. Dost dobře nemohl rezignovat a hlavně se nemohl vzepřít okupační moci. Blatný je v jiné situaci. Patrně z kariérismu vzal funkci, ačkoli dopředu musel vědět, jak obtížné to s Babišem bude. Přesto do toho dobrovolně šel. Nebyl sám, byli i další odborníci na nižších pozicích. Ale ti už odcházejí, zatímco Blatný zůstává. Klidně se také může vzepřít Babišovi a zkritizovat ho za chaos, který způsobuje. Může do věci vnést více odbornosti, nemusí Babiše chránit. Co by mu za to hrozilo? Vůbec nic, nanejvýš ho může Babiš odvolat a Blatný se může vrátit ke své funkci primáře a náměstka ředitele nemocnice. Nestane se nic jeho rodině, blízkým, nehrozí mu kriminál. Takže to srovnání s Emilem Háchou kulhá. Spíše je to kariérista a podle všeho přesně ten typ osobnosti, který Babiš hledá. Poslouchá Babiše na slovo a je mu vděčný za funkci. Z takových typů z větší části sestává Babišova vláda.

17 0
možnosti
Foto

Sice mě to přirovnání úplně nesedí, ale už jsem se párkrát chytil při až příliš prvoplánovaném a prvosignálním hodnocení ministra Blatného.... Váš blog mě minimálně nutí přemýšlet. Větší poklonu autorovi snad ani nemůžu dát R^

3 0
možnosti
Foto

:-)Hlubší analýzy nám poskytuje XTV.

Veřejnoprávní radní: Byl tam i ministr Blatný. A byl tam pan ředitel Ludvík – z nemocnice. A musím říct, že vedle toho profesora Berana – třeba ten ministr zdravotnictví je chudej příbuznej.

Plesl: Nojo, no – není to žádná charismatická hvězda. To víme.

2 0
možnosti
AP

Karma. Velmi dobrá úvaha. I když nesouhlasím, že špatný ministr je lepší než žádný.

3 0
možnosti

Já taky ne. Ale každopádně R^ za dobrý rozbor :-)

0 0
možnosti