Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Povinné respirátory už mají ve Francii, teď je zavedli i v Rakousku a Německu(MHD a obchody). Nechápu, v čem by měl být problém u nás. Jsme snad svobodní lidé, tolik jsme po té svobodě kdysi toužili a tvrdili, že nepotřebujeme, aby nás někdo vodil za ručičku. Z toho důvodu předpokládám, že každý normální člověk si zjistí, jak respirátory používat a jak se o ně starat.

3 10
možnosti
JB

Píšete: "Jsme snad svobodní lidé, tolik jsme po té svobodě kdysi toužili a tvrdili, že nepotřebujeme, aby nás někdo vodil za ručičku." Jasně. A proto přistoupíme jako ovečky na další level hry. Teď respirátory a příště třeba potápěčský zvon. Ale počkáme, až to zavedou jinde, protože jsme svobodní lidé. A jako svobodní lidé nebudeme ptát, zda to bude mít nějaký efekt, protože Strana a vláda se nikdy nemýlí.

9 1
možnosti
MB

Už jsem zkušený ! Toto jaro už neprostojím u své schránky, nebudu vyhlížet ! Slovu páně Bureše věřím ! Souhlasím s p. Košíčkem ! Čili i respirátor dojde ! Pouze, dle vzoru Jiřího Wolkera, si ji musím zvětšit ! "Host do domu", nepochybně dorazí ! "Poštovní schránka - to není nějaká lecjaká věc" ! Pouze jsem zvědav, z jaké tajuplné, čínské bedny se nyní opět vynoří ? ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Pan Babiš je nejlepší.

1 0
možnosti
RK

Respirátory jsou jen další záminka pro rouškovné pro seniory před volbami. Aby to nevypadalo jako úplatek. Vzpomeňte si na mně. ;-)

6 0
možnosti
TB

Nezblázněte se když vám pojdou dva PSI po sobě .;-D

1 0
možnosti
RK

Gumovej PES nemůže zcepenět. ;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik