Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Podle mne zbytečný blog. Zákopová linie je jasná, přeběhlíci žádní.

0 0
možnosti
JU

J52o25s70e89f 20U97l54m16a75n

24. 1. 2021 10:52

Nejlépe by situaci zvládl nejspíše Přemysl Sobotka, ten ale tak nějak "mimo soutěž", protože nikdy nebyl premiérem. Nicméně v březnu jsem si zpětně pročítal názory politiků z ledna na coronavirus a jediný Sobotka měl adekvátní názory a evidentně by byl na situaci připraven. Škoda...takových členů má ODS více a zrovna druhý největší tragéd z nich ji musí aktuálně šéfovat. :-/

0 0
možnosti
PN

P75e87t80r 97N36e50d22v83ě80d

24. 1. 2021 11:31

A čistě pro zajímavost, kdo je první?

0 0
možnosti
JJ

J42a24n 28J29i74r23k68a

24. 1. 2021 10:20

Přiznám se, že výsledek ankety mě, zarytého antibabišistu, spíše potěšil.

Pokud pravověrné koblihy čtou články na Seznam Zprávy, pak má tato země možná ještě jakous takous naději.

0 0
možnosti
JH

V takovém případě to může svědčit také o faktu, že Babišovi příznivci nepostrádají smysl pro humor:-)

1 0
možnosti
JK

Jeden nějaký průzkum jednoho serveru, toť opravdu vypovídající zdroj. Přemýšlím, co by museli udělat ti ostatní premiéři, aby překonali Babišovo poslední místo na světě, které jsme obsadili ;-D;-D

8 2
možnosti
Foto

Smysl hodnotit "kdo byl opravdu větší tlučhuba" bude mít, až Andrej Babiš z vlády příští rok /jak mnozí silně doufají/ zmizí - a nastoupí dejme tomu premiér Ivan Bartoš. Ze všech bývalých premiérů v podobné situaci, ve které se nachází nyní Babiš, nikdo nebyl - i když je jich dodnes několik, kteří by dokázali jistojistě tvrdit, že by všechno zvládli mnohem lépe - jako třeba Jyrka P. ;-)

1 2
možnosti
PB

P39e42t84r 88B25u17r80i75a36n

24. 1. 2021 10:10

Dal jsem karmu za vypovídající hodnotu. I když bych řekl, že mezi Seznam.cz a Novinky.cz zase až takový velký rozdíl nebude. V těchto vodách se pohybuje většina příznivců pana velkostatkáře.

A co se týče otázky, je opravdu těžké odpovědět na takovou hypotetickou a fiktivní situaci. Ovšem podle toho jak se choval náš zcela nezávislý a úplně nemajetný premiér na počátku pandemie do poloviny března, a pak od června do září kdy se vydával za supermana, bych řekl, že podobně by onu sérii naprostých kopanců se stovkami odborníků za zády a neomezeným rozpočtem, zvládl asi každý z nás.

2 0
možnosti
JH

Tenhle výsledek, zrovna v případě extrémisticky protibabišovského Seznamu, opravdu stojí za pozornost. Tohle ti "progresivní" redaktoři rozhodně nečekali:-)

7 9
možnosti
RK

Extrémistický....;-D. Pane Josefe, jen tři nálepky ve dvou větách? A jedna hezčí než druhá. ;-D Je vidět, že jste na tématu ČT stokrát jinak a vždycky špatně, vybrousil svůj slovník jako diamant. ;-D

10 0
možnosti
PN

No, tahle anketa nedopadla podle představ místních kritiků čehokoliv. Třeba Petr Nečas je značně znevýhodněn, kdyby místo něj byla napsaná jeho paní, či budoucí manželé Nečasovi, jistě by poskočil vzhůru.

Zajímavě se v diskusi i vysvětluje příčina výsledků této bezvýznamné ankety. Někdo nazve lidi projevící svůj názor dokonce fanatiky.....

Co když se místní bojovníci proti vládě zaměřili na špatné stránky? Co když nebezpečí číhá od lidí na Seznamu? Přitvrdí ve svých kritikách? Bylo vše a dostatečně zkritizováno?

1 0
možnosti
RK

Souhlasím s vámi. Anketa je fakt bezvýznamná. Nejen provedením, ale i důsledky.

1 0
možnosti
MB

Existuje něco - nazývá se to fakta a "Pocitová teplota". Pojem mám z meteorologických hlášení a opravdu to funguje ! Např. je + 7C - dobré. Pokud přifoukává vítr - nepřímené, špatné ... ! Přesně tak je to s naší Vládou ... !

Pokud nefouká - je super ! Při větru - se klátí ! Postupuje jako bychom tam byli my ! Zachraňovali bychom a šli improvizační cestou pokusů a omylů. Žvanili bychom o svých úspěších, aby jsme nebyli odhaleni, jako běžní ! Přítěží by nám bylo poznání - O zaostalosti Státní správy ! Vše ve stavu RU, mocnář stále šustí a vymýšlí nové papíry ! Svedli bychom to na neobvyklost situace, záludnost viru a neblahé dědictví předchůdců ! Kalous už není, třeba vymyslet cosi jiného .

Nekonečně bychom žvanili v doufání, že se nás nikdo nezeptá - "No dobře, nicméně již jste 7 let u moci - Jak jste s tím vlastně pohnuli. Kde máte ty zázraky kolegia odborníků ? Odpověděli bychom - "Nezoufejte, bude líp" ! Objeví se hlas i na blozích - "Dobrého předsedu jsme si zvolili!", Fiala, Pekarová, břídil Bartoš ! Prostě, ta pocitová teplota mnohé hřeje stále ! ... :-)

6 1
možnosti
Foto

Na jakém místě skončil bývalý premiér Zeman?Tak už jen 28 procent fanatiků,to je na Česku slušný výsledek...

2 0
možnosti
JN

Je krásné, jak si ty výsledky každý dokáže interpretovat tak, jak se mu to hodí. ;-) Ono pokud by někdo četl třeba jenom Vaše blogy, tak by nejspíš musel dospět k závěru, že Babiš nemůže v anketě dostat víc než 2 %. A on dostal víc než Topolánek, Pithart, Nečas... :-)

Jinak mě u těch výsledků překvapuje nejenom prvenství Babiše, ale i druhé místo Topolánka, kterého jsem nikdy za dobrého premiéra nepovažoval. A vcelku úsměvné mi přijde, že aktuálně je čtvrtý Klaus, který hlásá, že pandemie je nafouknutá bublina a odmítá se proti covidu očkovat.

4 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,29
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik