Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Ta anketa nic neočekávaného nepřinesla. Už více lidí, včetně našeho prezidenta, prohlásilo, že až třetina lidí je hloupých. Potvrzuje se to.

12 2
možnosti
Foto

Nene nepodceňujte lidi. Lidi jsou chytří - každý z nich je právě tak chytrý, jak pro život potřebuje. Ano, někdy je to intelekt láčkovce - ale když to dotyčnému ke spokojenému životu postačuje - co je na tom špatného? Jen hlupáci jsou stále nespokojení.... Stejně nic nezmění a nakonec taky umřou. A pan Babiš je nejlepší!

1 2
možnosti
Foto

Ke svému naprostému úžasu jsem vám rád dal karmu a souhlasím s celým blogem.:-)R^R^

To jsou věci, to jsou věci. Asi se se mnou něco děje. Nebo, že by ....

1 0
možnosti
JN

Díky - můj úžas z Vašeho příspěvku je neméně velký. :-)

1 0
možnosti

Fascinuje mne jak na Twitteru mají kalousek, novotný a různí tzv. pravicoví polititici tisíce lajků, kdežto babiš a spol. spíše desítky.....ovšem ve volbách to ti pravičáci projíždějí...jakási sociální bublina tzv. elity...

1 0
možnosti
MH

Samozřejmě je to bublina, co je na tom divného? Pravici podporují ti inteligentnější. Podporovatelé Babiše většinou twitter nepoužívají.

2 2
možnosti

Seznamzpravy sice nema se serveren Novinky nic spolecneho, ale jelikoz se na nej pristupuje z hlavni stranky Seznamu, je skladba ctenaru (a predevsim diskutujicich) prakticky totozna. Coz je trochu legracni, vzhledem k tomu, ze je to spise "progresivne levicovy" server s cilovkou uplne nekde jinde :)

0 0
možnosti
JD

J56a23n 30D33l22o36u29h60ý

24. 1. 2021 15:00

Vzhledem k vyvoji tendencnich zprav na seznamu poskednich par mesicu si myslim ze sverenecky fond pana zo slovenska co udajne neni ve stretu zajmu mozna zvazuje koupit dalsi zpravodajske medium. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jo, rozhodl jsem se, že od teď budu pana Babiše jen chválit. Kritika po něm stejně jen steče, on je teflonovej. Já jej budu chválit, a uvidíme, k čemu to povede. Už jsem ve věku, že si mohu ironii dovolit, ostatně o ideály jsem dávno řišel. Tak proč nepochválit. Lidi v dějinách byli nadšení z ledaskoho, velmi často velebili i toho, kdo jim zrovna navlékal oprátku. Tak proč já bych nemohl chválit pana Babiše za to, že se fikaně schovává za mimikry zmatkaře a naprosto v pohodě provede to, o čem ostatní po celou dobu jen mluvili - důchodovou reformu. A logicky, jak ji jinak chcete provést, než snížit počet důchodců. Na tom, že se nebude zvyšovat věk odchodu do důchodu, jsme se už dávno shodli - bylo by to nelidské - a tak jediná varianta je prostě zkrátit věk dožití. Pan Babiš se toho nebojí, je to kabrňák a já jej tímto chválím a vyzdvihuji jej na piedestal. Ideami nejlepší premiér, co jsme kdy měli. Má mladistvé smýšlení - jako kdyby se inspiroval heslem mladých maoistů - Hey, vy staří, koukejte nám udělat místo, už tu nezavazejte!!! - - - Babiš je nejlepší!

6 1
možnosti
ZD

Křečovitě humorné s dávkou hysterie. Nicméně jako postoj - respektuhodné.

2 3
možnosti
ZD

Se zdviženým obočím sleduji jak praskají žilky...

2 0
možnosti
JD

Že vy jste v té anketě klikal až do rána? Přiznejte se.

1 0
možnosti
RC

Ted ma BuBa 30.5%, coz koreluje s procentem jeho volicu, tedy nic prekvapiveho.

Co je ovsem prekvapive, ze Topolanek, o kterem ten stejny BuBa prohlasuje, jaka to byla tehdy katastrofa, je na druhem miste (21.6%).

Ve skutecnosti zadne takoveho hlasovani neni smysluplne.

Ted si predstavte, ze by v tabulce byl Heydrich. Vyhral by? Nevyhral by? Ale pri organizovanosti Nemcu bych rekl, ze by asi vyhrat musel.

1 0
možnosti
Foto

Babiš je nejlepší, je to můj tajný černý kůň. Jeho zmatky likvidují přednostně důchodce - takže dodržel svůj předvolební slib, že zařídí důchodovou reformu. Už nás osvobodil od povinnosti vyplácet důchody více jak 20 tis. pobiratelů. A to se mu podařilo bez bližšího plánu, vlastně se mu to přihodilo jen tak. Co teprve, až se pořádně vyspí, podaří se mu zamyslet se a pak se do toho prvotřídně opře. Ono, pokud vyhubí půl mil. důchodců, bude to důchodová reforma jako řemen. /pro hlupáky - toto je IRONIE - nepěkně pravdivá/. - - - Jinak, Babiš bude zase předseda vlády, resp. možná že bude prezidentem a v čele vlády bude někdo z Agrofertu. Lidi chtějí pěkné důchody, a proto mu to tam hodí. Jsou toho názoru, že pokud by se dostala k moci ODS, důchody by nezvýšila /pamatujete na léta 2009-2010? Důchodci si na tu dobu velmi dobře pamatují..../ a pokud by se dostali k moci Piráti, tak ti důchody taky nezvýší, ale jako bonus k tomu nechají vypnout elektriku. Já tedy věřím tomu, že pan Babiš se o nás bude starat ještě nejméně 2 volební období, a to nejen proto, že si loni při úspěšném řešení koronakrize vysloužil frčky. Kdyby nebylo pana Babiše, byli bychom na tom ještě mnohem hůř. A protože proti tomuto nelze nijak argumentovat, nevidím důvodu, proč by to nemohlo platit třeba dalších 10 či 15 let. Nemohu vyloučit, že v některých volbách po roce 2035 i já budu pana Babiše volit - přece je, pro důchodce není a už nikdy nebude lepšího kandidáta. Pan Babiš se o nás stará ze všech nejvíc, od inseminace přes vakcinaci až po příspěvky na kremaci. Copak můžeme od někoho dostat víc?

1 0
možnosti
ZD

Poněkud křečovitě tlačený humor.

1 2
možnosti
Foto

Titulek článku je opravdu zavádějící, ale splnil svůj účel. To, že v anketě vyhrál Babiš ,není až tak překvapivé. Politické fandění připomíná sportovní fanouškovství. Ostravský baníkovec nikdy neoznačí za nejlepšího slavistického cajzla, to dá rozum. Navíc všichni předchozí premiéři jsou už v politickém důchodu, tedy už aktivně "nezávodí". Na některé z nich si už voliči ani pořádně nepamatují.

Objektivní čísla však hovoří jasně. Ve všech validních statistických číslech jsme skoro nebo úplně nejhorší na světě. Nejsmutnější údaj je o počtu zemřelých na sto tisíc obyvatel a to ať jde o celoroční za celou dobu pandemie, tak za posledních čtrnáct dnů. Jestli je Babiš ze všech nejlepší ve zvládání pandemie, tak to je s námi velmi špatné.

5 3
možnosti
Foto

Umírají jen důchodci. Resp. z 99%. Co je na tom špatného?

0 0
možnosti
JD

Diskuze na Seznamu a Novinkách jsou doslova prolezlé babišovci. Nikdo normální tam svoje názory nevkládá, a pokud se tak stane, okamžitě se na něho vrhnou a utlučou ho.

Takže jsem ohledně toho výsledku úplně klidný.

13 1
možnosti
ZD

K čemu je ta informace zde? Prolézáte a trousíte?

0 5
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,29
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik