Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Tady se bude promazávat...

Jinak ta anketa je nesmyslná. Prosím, když se respondentů ptají, koho by volili, ale zaručit se o druhých, jak by se zachovali, je úplně k ničemu. Ano myslet si to lze, ale váhu to nemá žádnou, o ničem to nevypovídá a nedá se na tom stavět.

0 0
možnosti

To bude pláče autore, to bude slz až Babiš potáhne od válu.

8 1
možnosti
PA

P80e41t54r 18A14g84u36l24á15r

24. 1. 2021 19:30

Osobně si myslím, že Babiš je to nejhorší zlo co nás potkalo, jen to ještě není vidět. Problém nespočívá v tom, že by moc hrabal dotace, nebo v Čapáku a ani v tom jak strašně nás zadlužuje. Problém se ukazuje ve své plné nahotě právě v současné situaci. Ráno se probudí a musí si vybrat: buď bude jednat jako premier a tedy pomáhat hlavně všem podnikatelům, kteří vytváří pracovní místa a platí daně a nebo.... nebo ráno vstane a řekne si, že je schopný podnikatel a miliardář a aby byl ještě lepší a všechny porazil, donutí všechny svými opatřeními zkrachovat, aby mohl levně koupit co budou muset zavřít a prodat a to především nemovitosti. Vlastně s námi hraje takové malé české Monopoly.

10 0
možnosti
Foto

Ano, hraje s námi Monopoly, a je v tom nejlepší. Pan Babiš je zlatíčko.

0 0
možnosti
PA

P66e89t51r 86A88g57u13l57á65r

24. 1. 2021 19:17

Vůbec nevím proč se diskutuje o premiérech. Máme odhlasovaný mimořádný stav, situaci má řešit krizový štáb. Babiš nemůže být bez popularity, tak se pořád cpe před kamery. "My chceme... ", "My dáme...", "Jsme nejlepší...". Jediné co dokázal je zaseknout sekeru jaká tu nebyla. Rozhodně nevidím kam všechny ty peníze natekly. Jestli se to někdy dozvíme, nejspíš budeme koukat za co a kolik to stálo. Pak si můžeme povídat o tom, kdo byl nejlepší. Babiš ještě neskončil.

2 0
možnosti
Foto

Neskončil, protože je nejlepší.

0 0
možnosti
Foto

Se všech stran co jsem volil mne Ano=Babiš zklamal nejméně. Po r.89.jsem volil ODS ,rozkradli co se dalo. Potom už přesně nevím ale také Věci veřejné. Opět rozčarováni. No a nyní Babiš. Určitě nešel do politiky aby si nahrabal. Co se týče dotací možná ??dokázal ovlivnit to zadání a pak už je to na podřízených. Čapí hnízdo mne netrápí ani v nejmenším. Ty dotace jsou v té krásné investicí drobné. Není to anděl ale je to velmi schopný a pracovitý člověk. To neznamená ,že nedám hlas někomu jinému. Zatím ho nevidím .Z toho co se nabízí tak to ne.

6 6
možnosti
RC

ODS rozkradla, co se dalo a proto je Babis 4. nejbohatsi? A proto je pro vas nejduveryhodnejsi?

Pokud nesel Babis do politiky, aby si nahrabal, proc jedna z prvnich veci, ktere prosadil, bylo prodlouzeni podpory repky, coz je jeho byznys?

8 0
možnosti
JH

V dnešním blogu jsem citoval z komentáře Jiřího Macků:

"....na Babišově straně i nadále setrvám. Pořád se totiž cítím jistěji, když moji zemi vede jednooký, než banda mocí zaslepených politizujících slepců.“

4 0
možnosti
Foto

Pan Babiš je nejlepší.

0 1
možnosti
DR

Myslím, že uvedená anketa je zcela nesmyslná. Nevidím totiž důvod, proč do ní "zatahovat" minulé premiéry. Daleko zajímavější a aktuálnější by bylo do ní zařadit předsedy všech současných parlamentních stran. Nicméně, je to též pouze teorie, pokud by tu možnost premiérování v tuto dobu tihle opoziční spasitelé opravdu měli, možná by jsme se divili.

2 1
možnosti
JD

S minulými premiéry máme určité zkušenosti. S předsedy stran nikoli. Tak proto.

0 0
možnosti
ZB

Babiš a celá vláda v poslední době dělají vše proto, aby rozdělili společnost. Vláda sice spustila rezervační systém (nefunguje a fungovat zřejmě nebude), ale mimo tento systém jsou očkování různí přítelíčkové. Někteří dokonce již dvakrát. Vláda tedy dělá vše pro rozdělení společnosti, tentokrát ba ty proočkované a na ty bez nároku na očkování. Alespoň to tak vypadá, většina lidí vůbec netuší, kdy na ně přijde řada. Babiš a celá vláda chtějí v první řadě zachránit sebe a svoje kamarádíčky. Jak je to nízké.

0 0
možnosti
Foto

Stejně je pan Babiš nejlepší. A Vy si klidně pukněte vzteky.

0 0
možnosti
JS

No to jak spasitel Blábol I. krmí své koblížky propagandou a samochválou, je výsledek hodně slabý. A Topol, který je víc než deset let mimo, má pomalu stejnou důvěru.

1 2
možnosti
JP

Vidíme-li tu vládu národního chaosu, otázka by měla znít, zda by to někdo zvládl hůře. Problémem je, že na prvním místě je jeho sebeprezentace a ne Covid. Proto to šaškování na tiskových konferencích a neustálé změny pravidel.

7 4
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,29
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik