Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žijeme v době, kdy není moc prostoru pro legraci, bez ohledu jestli člověk žije v Americe, v Evropě nebo někde jinde. Vám se ale povedlo mne hned zrána pobavit větou "Každý ženatý muž ví, že manželka má vždy pravdu a je li vaší manželkou Ruska, pak už opravdu není žádný prostor pro diskusi"

R^;-D

0 0
možnosti

..... národní garda v maskáčích, válející se na podlaze Kapitolu, musí byt úchvatnou podívanou pro mnohé africké kmenové náčelníky, demokracií dosud nepolíbenými:-/,- ..... ale zpět k Nikky Haley,- rodinné miliony startují její kariéru v politice, guvernér, později zástupce USA v OSN,- ale čím ona je v řadách republikánů tak výjimečná?,- je to buldok, rváč, lídr?,- dokáže tu partaj stmelit a nastartovat k požadovanýmu výkonu? (nikdy jsem o ni neslyšel- v dobrém či špatném, v OSN byla krátce,- z jakého důvodu se stala Vaší favoritkou?)

1 0
možnosti
Foto

Kde jste přišel pane Brodský na ty rodinné miliony? Ano, máte pravdu, nic o ní nevíte, jak jste sám uvedl, takže doporučuji google. Výborný politik nemusí být buldok nebo rváč. Stačí přirozená inteligence, která z něj udělá lídra.V OSN nebyla zase tak krátce. Dva roky jsou poměrně dlouhá doba a za tu dokázala udělat v této zbytečné, leč protěžované organizaci hodně dobrého pro USA i pro střední východ. Politik jako ona dokáže republikánskou stranu stmelit především svým rozhledem a neústupností

0 0
možnosti
Foto

To myslíte Nimratu Nikky Radhawu Haley...? Opravdu si myslíte, že ti bojovníci za "bílého muže" by byli ochotni hlasovat pro ženu indického původu - potomka emigrantů z Indie? S Republikány je na dlouho konec, část z nich se nechala Trumpem úplně pobláznit a Demokraté z toho budou do budoucna jen těžit....

0 0
možnosti
Foto

No vidím že jste si dal práci, bůhví proč, napsat zde její plné jméno. Proč by to nemohla být ona. Proč by měl být problém s jejím původem?

0 0
možnosti

tohle docela šlape když to vezmu tak trochu jen podle rovnováhy sil v textu R^ - jinak člověk samozřejmě do toho přes tu louži zas tak moc nevidí asi jak do toho našeho rybníku - zvláštní jen že teď když to demos vyšlo tak jsou volby najednou úplně ok R^ - to je jak u nás s volbama ;-D ... ale jak jinak zas jen přes ty korporace big verzus ty né zas tak big ... což v USA maj blbý maj tam ty globální molochy google amazon microsoft banky Wall Street ... ale u nás by se asi nějakej ten menší či i větší moloch taky asi našel ;-D

0 0
možnosti
Foto

Pane Braune,

jak si můžete dovolit, takto pomlouvat celosvětový vzor západní demokracie?

A protože se na blogu vždy chováte jako Bidenův "demokrat", tak předpokládám, že s mým příspěvkem naložíte též podle vzoru současné Bidenovské americké "demokracie".

0 0
možnosti
Foto

Nerozumím jazyku vašeho kmene. Bolševická a levicová rétorika je mi naprosto nesrozumitelná. Pokuste se svůj dotaz formulovat trochu méně rudě

4 0
možnosti

L11u97d39ě19k 39T82o21n26d64r

19. 1. 2021 22:44

Jako Čech samozřejmě Nikki Haley neznám, ale podle Wikipedie je to vrcholný politik, který ve svém životě opravdu někdy normálně pracoval mezi běžnými lidmi.

Což se nedá říct třeba o té rozlícené ježibabě demokratů Nancy Pelosi, která se celý svůj život živí jen a pouze politikou. Takže reálný svět běžných Američanů může znát jen ze CNN :-)

5 1
možnosti

Popsal jste to naprosto přesně. Já jen dodám, že když jsem dnes v TV jen tak mimochodem shlédl co se odehrává v D.C., tak nejít k tomu komentář, řekl bych, že se jedná o přípravu na inauguraci prezidenta v Súdánu, nebo v Lybii.

3 0
možnosti
Foto

K Vašemu pozoruhodnému článku dodám jen jedno: Kéž by Niki kandidovala a vyhrála. Má-li být někdo v USA první prezidentkou, pak ona, nikoli Kamala. Jenomže count down teprve začne. Nekonečná doba!

4 1
možnosti
Foto

Můj názor je takový, že v posledních měsících Biden uvolní své místo Kamale proto, aby mohla kandidovat místo něj. Realisticky není moc šancí, že by měl síly na druhé období. V takovém případě si myslím, že by bylo velice symbolické, aby protistrana postavila rovněž ženu a mezi republikány opravdu nevidím nikoho, kdo by mohl Nikki zastínit. Je tu ovšem otázka její vůle ale soudě podle jejího facebooku, myslím si, že její kandidátura má reálnou šanci.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS