Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rád bych se dověděl od kritiků, kdo je ten osvícený, který by to měl převzít, neboť má ideologickou oporu v perspektivní straně a má morální úroveň?

Je to Dredař? Nebo Pekarová Richterová Adamová? Nebo Křivoústný Klaus? Nebo Kalousek? Nebo Jurečka? Nebo Fiala? Nebo Kanimůra? Nebo Rakušan? Tak to jsem zvědavý, jakého Mirka Dušína máte připraveného do budoucího premiérského křesla... Díky za odpověď

0 0
možnosti

Pan předseda vlády Andrej Babiš je hodný. Za čtyři roky zvýšil platy lékařů o 50%, platy sestřiček o 45%, platy hasičů o 40%, platy policistů o 40%, minimální mzdu o 60% !!!!! z 9.200 Kč v roce 2015 na 15.200 Kč v roce 2021. Tak si to věcně uvědomte, že za Kalouska se nesmyslně šetřilo, až byla udušena celá republika. A nějaké vosí hnízdo (nebo čapí) za 50 mil. Kč mne nezajímá, hlavní je prospěch celé republiky. Chtěl bych vidět, koho byste chtěli tam nahoře vidět: Fialu? Dredaře? Pekarovou Richterovou Adamovou? Kanimůru? Pobožný Jurečka? Křivohubý Klaus? Tak to jsem fakt zvědavý, kdo je Vaším favoritem. Maucta

1 0
možnosti

Musíme připustit, že růst platů - zejména v některých oborech byl za Babiše skutečně velice znatelný a pokud se dívám na běžné lidi ve městě - tak se asi dřív nikdy neměli tak dobře, jako posledních 5 let.

:-/:-/:-/

0 0
možnosti

Pane Červenko, neznám vás a ani vás nehodlám zkoumat. Ale jedno je jasné okamžitě. Hlavní motivací vašeho snaźení není nějaký objektivní rozbor, hledání pravdy či řešení. Tím motorem je vaše nenávist k současné vládě a vaše potřeba ji řezat, co vám síly stačí. Pokud byste na jejím jednání náhodou někdy našel něco pozitivního, zdůvodnil byste si to zase po svém.

1 0
možnosti
Foto

Tak třeba žádný manévrovací prostor nepotřebuje.

BTW co přesně si pod tímto pojmem představujete?

1 0
možnosti

Bože můj, to myslíte vážně?

3 1
možnosti

Člověk nemusí být žádný Einstein, aby si dal dohromady, že když jsme v boji proti SARS-CoV-2 n e j h o r š í na světě, tak před námi musí být i rozvojové a zaostalé státy.:-)

5 0
možnosti

Tak vy se nemůžete zbavit dojmu ?

;-D;-D;-D

0 2
možnosti

neni jediny, pan Zavadile

prehlizenim nedostatku se nikdy nikdo nepohnul dal

5 1
možnosti

Na jednu stranu velká škoda, že v pozici premiéra v této době nemůžou být zároveň i opoziční spasitelé národa Fiala,Bartoš,Rakušan nebo Pekarová, aby jsme viděli jak by si s tím poradili oni.

2 2
možnosti

a jiny argument? tohle je uz omlete jako kaminek v horskem potoce

5 1
možnosti

Zrovna sleduji seriál Koruna. Celej PR tým a hlavně Babiš by se měli podívat alespoň na jeden díl. Nic by se v nich nehnulo, ale alespoň by to viděli. Karma za text.

6 1
možnosti

Nezadržitelně se blíží chvíle, kdy občané vezmou hůl do ruky a na vycházku nepůjdou.

7 1
možnosti

P46e53t85r 29B45u51r12i78a69n

19. 1. 2021 15:08

Ten srpnový výpadek svištícího biče pana premiéra byl zapříčiněn tím, že Babiš byl na zahraniční dovolené před kterou důrazně varoval všechny občany.

13 1
možnosti
Foto

Nikdo nikomu nebránil nosit i v srpnu roušku či respirátor a vyhývat se osobnímu kontaktu s jinými lidmi.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS