Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Jednička za celý článek a R^ druhá za novotvar "vymračování"!;-)

P.S.

Erdogan, ten samozvaný a samolibý panovník, dělá (nechtěně) dobrou službu: jestli někdo o islámu pochybuje, zda to je nepřijatelná ideologie, stačí se podívat do Turecka a poslechnout si novodobého chalífu, jak mluví doma o Evropanech. Vyplyne z toho jediné: islám do Evropy nepatří!!!

0 0
možnosti
PB

P66e72t63r 81B34u10r47i95a69n

19. 1. 2021 19:54

R^ naprosto excelentní.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že nejste zcela objektivní, úplně opomíjíte využívání sítě Trumpem a důvody jeho odříznutí. Nevím, co vás motivuje k psaní tendenčního textu, ale možná tomu i věříte.

1 2
možnosti
AK

Sociální sítě – Facebook, Twitter, Instagram a nyní se přidal i YouTube – zablokovaly Donaldu Trumpovi jeho účty. Nemůže tak komunikovat se svými příznivci.

To je bezprecedentní zneužití moci, kterého se zmínění dopustili - prostě proto, že mohli a chtěli. Jiné zdůvodnění to nemá.

Tak jako každá diktatura potřebuje regulovat politické diskuze, opustily i USA hru na demokracii a občanská práva.

4 1
možnosti
AK

Když existuje vážné podezření z rozsáhlých volebních podvodů a úřady to odmítají vyšetřit, mají občané právo vtrhnout do vládní budovy. To k demokratickým režimům prostě patří - řekl bych.

Velmi přesvědčivým důkazem, že se při volbách podvádělo mnohem víc než v minulosti, je pro mne skutečnost jak tvrdošíjně brání Bidenova strana nezávislému vyšetřování.

Střelba do neozbrojených demonstrantů k demokracii ale nepatří.

I Lukašenko nechal střílet nad hlavy demonstrantů a ne do nich.

Zdá se mi, že hra na demokracii skončila i v USA.

Ukázalo se také, že i policisté jsou normální lidé, kteří jsou pocitově spíš na straně protestujících. Když došlo na konfrontaci, velmi ochotně je vpustili dovnitř Kapitolu. Proto musela být nasazena národní garda. Zmíněné vraždy Ashli Babbitové se dopustil příslušník speciálních sil, nikoliv policista.

A chápu, že stejné pocity jako policisté mohou mít i příslušníci národní gardy a že z toho Biden a jeho věrní můžou mít obavy.

3 1
možnosti
  • Počet článků 146
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1309x
 Liberálně konzervativní jedinec se sklony k sociální přecitlivělosti. Plachý extrovert věčně hledající koně, na kterém vlastně jede. Třídětná matka. Zastupitelka města Hluboká nad Vltavou (ODS), členka Regionální rady ODS JK,  amatérská včelařka, koňařka, básnířka, malířka.

Seznam rubrik