Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dát to na Facebook - to jen tak někoho nenápadně......

2 0
možnosti

Rekl bych ze je to vse jen typicky bulvarni clanek. Podrobnosti neznam, jen neco, co zde zdejsi redaktori utrousili. No a to, ze ta devcata odmitla tu omluvu mi rika, ze asi budou nejaka divna. Normalni clovek obvykle omluvu prijme a poda ruku na usmirenou.

1 1
možnosti
Foto

Těm holkám je 16. Docela chápu že podobná komunikace je pro ně ponížující

0 0
možnosti

Burani z kamionu, ale mate pravdu nic strašného. Nicméně to vyvěšení na FB už vyzaduje urcitého fistrona a schopnost vidět do budoucnosti. ;-D

0 1
možnosti
Foto

Je to samozřejmě už nafouklé, ale z onoho článku, na který jste dal odkaz vyplývá, že na facebook to vložil samotný Loprais. A tady je trošičku problém v tom jestli je jeho profil veřejný nebo soukromý. Pokud je veřejný, pak to byl od něj znak naprosté tuposti. Především proto, že těm dívkám je podle onoho odkazu 16 a pokud chlapi v jeho věku takto veřejně vystupují, tak je to na léčbu. Nebo pár facek. Vůbec nejde o to, jestli jsou černé nebo fialové ale prostě o ten obsah rozhovoru, který měl zůstat pouze a jen mezi těmi dvěma řidiči a neventilovat jej na veřejnosti.

2 0
možnosti

P48e63t12r 37B81u39r67i78a82n

19. 1. 2021 14:51

Takže asi takto: ta slova nebyla oficiálním vyjádřením, nebyla určena veřejnosti a už vůbec takto nemluvili protagonisté k těm děvčatům. Jednalo se o soukromý hovor. To, že to někdo vyvěsil kamsi na sociálně sítě je věc druhá. Ta děvčata šla na cizí účet a tam šmírovala cizí soukromý rozhovor. To ať si uvědomí v prvé řadě. Kdo poslouchá za dveřmi, zpravidla se dozví něco, co nechce slyšet.

Já se důvěrně se svými kamarády bavím ještě osobněji, mám právo mluvit přímočaře a používat ještě expresivnější slova ať už se jedná o kohokoliv, ženy, etnika, rasy, celé skupiny obyvatel. A to prostě proto, že je to mé výsadní právo.

Ty holky ve své reakci mohou taky plácat cokoliv, ale ne: nesmí to zůstat bez odezvy. Což vzkázaly veřejně. A v tom je ten velký rozdíl. Protože šmírovat cizí hovory a pak za ně někoho trestat je ta nejodpornější praktika cenzury totalitní společnosti.

Otázku: o čem jste se včera bavili u piva? jsem za komoušů taky už dostal. A byla právě položena ze strany StBáka při výslechu.

Takže za mě je to přesně opačně, ti chlapi se nemají za co omlouvat, ale omluvit by se za svou sprostotu veřejného prosazování totalitní praktiky měly ty slečny.

1 1
možnosti
Foto

Předpokládám pane Buriáne že se jednalo o oficiální účet Lopraise, takže ten není soukromý.

0 0
možnosti
Foto

Tak pokud znají holky od malička, je asi blbost v tom to věšet na internet, já se o dětech svýách známých taky takhle nevyjadřuju, a mít koule, jdou se omluvit osobně. Ovšem že je to opět přifouknuté a plné ohlasů laciných moralistů. to asi jo no...

0 0
možnosti
Foto

p.s. jelikož je kuchyně asi ještě horší prostředí, kde léta pod tlakem kdeco, já planě moralizovat nehodlám, ventil se upouští lecjak...

0 0
možnosti

Kauzu jsem lehce sledoval a napadlo mě: ten Loprais je dědek ne? Tak to by měla být manželka ráda, že se ještě zajímá o holky....A že chlapi hrubšího zrna jsou sprosťáci, to je snad jasné? Dokonce bych se vsadil, že kdyby nebyli, ženské by si za jejich zády začly šuškat, že jsou třeba teplí...Takže asi tak k realitě.

1 0
možnosti
Foto

I19v40a15n 92V13e91s46e71l89ý

20. 1. 2021 13:04

Možná jste si spletl Aleše Lopraise (41) s jeho strýcem, několikanásobným vítězem Dakaru, Karlem Lopraisem (71).

0 0
možnosti

P11e30t68r 71B77u73r30i23a24n

19. 1. 2021 13:42

Karma, souhlas.

3 0
možnosti
Foto

Loprais je prisprostlé hovado stejně jako každý kdo to omlouvá.

1 7
možnosti
Foto

Sám si přisprostle hovado...

8 0
možnosti

Aha, takže video neměli autoři dávat na veřejnost, ale když to udělali, tak stejně bylo v pořádku a nemá komu co vadit. Přičemž ten, kdo se v tom nimrá jako v exkrementu brontosaura, nejste vy, ale ty holky. Děkuji za objasnění.

3 5
možnosti
Foto

Zveřejnění videa v pořádku nebylo, ačkoliv v něm není nic, za co by se měl Loprais omlouvat dvakrát. S metoo už to nesouvisí vůbec, nemáte zač...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS