Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J72a92n 86Š66i77k

16. 1. 2021 17:07

Jestli vakcína masakruje naše geny, jak tvrdí řada odborníků v diskuzích, tak bude postižena většina lékařů a sester po celém světě, kteří se očkují mezi prvními. Takže z toho vlastně vyplývá, že zdravotnictví budou kolabovat kvůli vakcíně! Další geniální tah Billa Gatese. Zlikviduje zdravotníky po celém světě! Včera jedna očkovaná sestra dávala fotku na FB. Jenom je mi divné, že neměla rohy ani kopyta. Děkuji za rozumný článek. Hezký den

7 6
možnosti
HP

Ale najdou se i tací, co by těm kopytům a rohu vprostřed čela věřili.:-)

3 0
možnosti
PC

Tak především ti, kteří jsou k vakcinaci obezřetní a zdrženliví, nemají žadnou potřebu druhé přesvědčovat o svém názoru nebo jim ho dokonce vnucovat, a už vůbec ne je jakkoli dehonestovat tak, jak to běžně dělají vakcinační zastánci.

6 5
možnosti

Fanatici se najdou na obou stranách

1 0
možnosti
Foto

A co promořovat i očkovat ... ;-)

2 0
možnosti

Koho? Moudré lidi! :-)

0 0
možnosti
Foto

EU se brání geneticky upravovaným potravinách u který je během cca. 70, prokázáno, že jsou lidem neškodné, a mohou zabránit hladomoru a šíření nemocem. Tady rukcuk schválí očkování, jehož vývoj netrval ani rok a přitom je to zásah do genů člověka. Firmy za očkování předem odmítají odpovědnost a nikdo neví co se stane v delším časovém horizontu s očkovanou osobou. Bude to mít nějaké důsledky ??? Neví se .

6 7
možnosti
Foto

Vezměte si učebnici biochemie a přečtěte si, co to je mRNA a jak funguje. Očkování je zásah do genofondu lidstva - vymřou neočkovaní lidé mdlého rozumu.

6 0
možnosti
DS

Pomalilinkými krůčky i už pan Karel Wágner dochází k tomu, že kdo už získal všechny tři typy imunity, očkoat se nemusí. Huráááá

Ovšem škoda toho elektronického šumu mezitím.

0 5
možnosti
HP

Pane Stysi, nechce se mi ve všech jeho článcích přehrabovat, buďte tak hodný a napište sem, ve kterém článku psal o tom, že ten, kdo už získal všechny tři typy imunity, se musí očkovat. Díky.

2 0
možnosti
Foto

Na jak dlouho nás vakcína ochrání? Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc.

„O tom se spekuluje. Ale obecně platí pravidlo, že žádná vakcína nikoho neochrání déle, než je vlastní infekční proces. Tedy představa, že nás vakcína ochrání déle než prodělání vlastní nemoci, je naivní. Imunita pro prodělané nemoci by měla být mnohaletá. A pokud jde o vakcínu, která se to snaží napodobovat, tak většinou dosahují 50 až 80 procent času, po který nás prodělané onemocnění ochrání." V podstatě každá očkovací látka je v takzvaném dvoudávkovacím schématu. Kdy se aplikuje první dávka a druhá potom většinou za tři týdny nebo za měsíc. První očkovací dávka většinou navodí právě onu intenzivní buněčnou imunitní odpověď. Druhá dávka potom slouží jako takové přeočkování a k tvorbě neutralizačních protilátek. Každý bude muset podstoupit dvě dávky vakcíny s rozestupem jednoho měsíce."

1 1
možnosti

Opakuji: Každý z nás, včetně odborníků, se v něčem mýlí! :-)

0 1
možnosti

K panu profesoru Beranovi se stavím velice skepticky. Diskreditoval se svým současným vystupováním v médiích, když předstírá, že objevil zázračný lék na COVID-19. V tomto světle lze vidět i jeho skepsi k očkování. Už by totiž ten jeho “objev” nebyl tak “zázračný”.

3 1
možnosti
VB

Panu Šimkovi: jste zřejmě chytřejší než všichni experti kolem evropské EMA či americké FDA nebo německého RKI. I samotní výrobci - jsou k tomu povinni - uveřejňují informace o předpokládaných či nevyloučených vedl. účincích.

1 1
možnosti

Jsou ty možné málo pravděpodobné vedlejší účinky opravdu závažnější než účinky COVID-19?

2 1
možnosti
VB

O účinnosti a její délce u vakcín proti covid-19 zatím nevíme vše, část očkovaných po první dávce onemocněla covid-19; studie trvaly příliš krátce a na malém vzorku dobrovolníků. Takže v tuto chvíli věřím spíše švédskému zdravotnímu úřadu: imunita po prodělání covid-19 by měla trvat nejméně 6 měsíců, přičemž se imunita předpokládá i u většiny z těch, kdo neměl po uzdravení z covid-19 potvrzeny protilátky. Počkejme si tedy další půlrok, jaká data budou u očkovaných.

0 4
možnosti
Foto

Jak říká i Roman Prymula, který byl na jaře ještě zastáncem promořování: "Epidemiologicky je to samozřejmě velmi žádoucí, aby co nejvíce lidí bylo chráněno, byť tou přirozenou imunitou po prodělaném onemocnění, ale jsou tady ta negativa, která jsou zřejmá. Onemocnění probíhá určitým, možná i dvoufázovým způsobem. Zatím nejsme schopni úplně dohlédnout různé komplikace, které mohou pro prodělání nastat. U dětské populace je to multiorgánový zánětlivý syndrom, dále jsou to různé neurologické a psychiatrické či orgánové poruchy. Proto se nedá doporučovat, abychom se dobrovolně nechali promořit přírodní cestou.“

3 0
možnosti