Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I69v68a61n 18M33a73r10e11k

15. 1. 2021 12:07

Děj se vůle boží. včera jsem byl u své obvodní lékařky s výsledkem krevního testu "Quick". Ta se mě mj. zeptala jestli chci být očkovaný proti covidu, dělá si předběžně seznam potencionálních zájemců.

Přitom jsem jí sdělil, že jsem měl být přednostně očkovaný proti covidu jako č.2 hned po AB. jehož vakcinaci odůvodnili odnětím sleziny někdy v minulosti. . . . .Tak tu já nemám od úrazu v r. 1964, ale v pohodě vyčkám, až na mě přijde řada. Do té doby bude ještě fůra času zvážit všechny plusy a mínusy tohoto očkování. R^

0 0
možnosti
Foto

Gratuluji. Já s tím bojovala pro 2 seniory a nemít z práce půl den volna, neuspěla bych. Teď další dva půldny dovolené - každý má jiné místo a jiný den. Ta hláška "brzo se vrátíme" je skvělá. Pod tím si lze představit cokoliv.

0 0
možnosti

Pokud chcete mít vakcínu tak je nasnadě že to v první den a okamžiky bude drsné, ale bude to zde zítra za měsíc. Je potřeba se taky na to dívat z druhé strany ...

2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 851x
Osoba se zdravým duchem a zdravou soutěživostí v těle. Sdílené zážitky se občas lépe prožijí, proto jsem se rozhodl si občas něco napsat.

Seznam rubrik