Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem, pane Plamínku, zkoukla to video. Panu řediteli ovšem nevěřím, že těm známým osobnostem nemocnice neumožnila předběhnutí, že byli normálně zařazeni do pořadníku jako každý jiný. Nejsme dnešní - každá známá nebo "důležitá" osobnost předbíhá. Do ordinací, na úřady apod. chodí zadními dveřmi. Také proto, že oni nemají čas vysedávat po čekárnách. Už viděl někdo sedět v čekárně třeba jen starostu města, natož někoho známějšího?

2 0
možnosti

J76a97n 81H27a39r88v39a37n

15. 1. 2021 10:08

Pokud si dobře vzpomínám, tak i z TV Nova odešla (byla odejita?) kvůli sporu s ředitelem Železným ... :-/

0 0
možnosti

podle meho nazoru je vzdy chybou, kdyz se domnenky stanou argumentem

6 0
možnosti

Jen osobní zkušenost.

Koncem roku 2014 jsem se úplně normálně jako člověk z ulice objednala na vyšetření na neurochirurgii s páteří.

Pan doktor, který mě vyšetřoval mi sdělil vlídně a profesionálně co mě čeká, z čehož vyplynul termín na operaci, který jsem si vybrala jako pozdější než mi byl nabízen. Moc se mi do toho nechtělo.

Doma jsem si to rozmyslela a mailem jsem požádala o dřívější termín.

Pan doktor mi vyhověl.

Nebyla jsem žádný VIP, nikoho jsem tam neznala, přesto se ke mně a nejen ke mně viz můj níže uvedený článek, nemocnice jako k VIP chovala.

Napsala jsem o tom článek, který to dokládá, takže spor mezi paní Jurinovou a ředitelem nemocnice mohl mít i jiné pozadí, než nějaké prosazování VIP a kulichů. Nakonec proč by člověk, který dá nějaký finanční obnos nemocnici neměl mít nějaké vyhody.

Takové spory, jako jsou mezi nadřízeným a podřízeným, které se řeší mediálně pro mě nejsou důvěryhodné a do médií nepatří, protože ta to ráda zkreslí.

Nechala bych paní Jurinovou klidně spát a netahala bych ji jako jakousi zbraň proti řediteli nemocnice.

K čemu to je?

Zde, jak jsem se měla v Motole http://dubcova.bigbloger.lidovky.cz/c/445708/Byla-jsem-v-Motole-na-stole.html

8 0
možnosti
Foto

Paní Dubcová, Vaše zkušenost s FNM je fajn. Spor mezi Jurinovou a Ludvíkem měl jistě i další pozadí. Ostatně o tom mluvčí píše řediteli v otevřeném dopise.

http://data.idnes.cz/soubory/domaci/A110202_JW_JURINOVA.PDF

To není zkreslení výpovědi médii. A sponzoři? O ty tady vůbec nešlo. Jen známí lidé a těm "kulich" pomůže. Opravdu nejste VIP pacient a starostlivost a ochota personálu by měla být samozřejmostí i v jiných nemocnicích.

Paní Jurinová není a nikdy nebyla jakousi zbraní proti ředitelovi. Jen poukázala na jeho nevšední manažerskou povahu.

0 0
možnosti

Ludvík byl vždycky morální zmetek, není tedy důvod si myslet, že by se to nyní změnilo. K tomu je totiž třeba vůle dané osoby

1 3
možnosti

Paní Jurinové bych přála delší život. Role mluvčích kohokoli v ČR je nezáviděníhodná, bývá to otloukánek, když "ujede" někdo z šéfů. ČR má ale hlavní problém v absenci zákona o nemocnicích s propracováním povinností jejich vedení a vztahů mezi nemocnicí a ministerstvem či krajem - podle západních vzorů tak, aby se snížilo riziko nežádoucích vztahů a chování ředitelů apod. České zdravotnictví je zvyklé na protekcionismus, ten funguje nepřerušeně od dob komunismu, opět chybějí zákony, které by to limitovaly.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS