Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pouze dodám jeden poznatek. Pokusil jsem zaregistrovat seniora cca v 9,30 a dověděl jsem se, že očkovací kapacity všech center už jsou vyčerpány a mám to zkusit za několik dnů. Chce to vykašlat se na slavnou EU a nakoupit vakcíny mimo, tak jak to poťouchle dělají Němci a ostatní "vyspělí" členové EU.

0 0
možnosti

Před chvílí jsem zaslechl tiskovou konferenci ministra zdravotnictví, kde si klepal na rameno, jako systém krásně funguje. Na rozdíl od něho se domnívám, že cílem není fungující systém registrace, ale cílem je očkování a to cca po 2 hodinách zkolabovalo.

0 0
možnosti

Pán asi není věřící, materialisti to maj prostě těžký.

0 0
možnosti
Foto

Také mě překvapil... (Cynik). Rv

0 0
možnosti

I když bude ve Strakovce sedět muž s dredy či ukňouraný profesor - tak vždy hledám řešení a ne vtip - jak je to blbý. Osobně (75) mám jen tlačítkovou Nokii ale zdatní synové by mi pomohli (i na dálku). Praktika bych asi jako prvého nekontaktoval - bude mít práce nad hlavu.

1 1
možnosti

Nějak vám nerozumím. Stěžujete si, že příspěvky jsou jen pro někoho, ale na druhou stranu píšete, že o peníze nejde. Mimochodem, pokud je paní nemohoucí, tak má nárok na příspěvek na péči a ten fungoval dávno před Maláčovou.

A za poslední dny jsem slyšel snad dvacetkrát, že když si senioři nevědí rady, můžou se obrátit na praktického lékaře. Ten by je měl zaregistrovat a taky nabídnout nejlepší řešení. Takže pokud by chtěla vakcínu přímo od něj, pravděpodobně si bude muset počkat. I když, někteří praktici prý očkují už teď, i ten Pfizer.

4 0
možnosti
Foto

Ale ona se na svou praktickou lékařku opravdu obrátila. Odpovědí jí bylo:" Bohužel nic nevím, obraťte se na ministerstvo". Proto jsem nabídl SW i logistickou pomoc. Jenže, když jí odmítne byť radu lékařka, ke které chodila s důvěrou 50let, tak koho budete chtít zastřelit, aby pochopila, že není chyba v ní ani v lékařce...

0 3
možnosti
Foto

J11a59n 57A64n59d73r27l81e

14. 1. 2021 23:37

já jsem fakt to registrování 80+ nepochopil. Přece mají svoje lékaře, tam jsou zvyklí chodit, když už někam musí a ten lékař ví, kolik je pacientovi let?! A nutnost mobilu! A on-line schopností ... tvl 80+ !!! kašpaři vládní... :-(

Vám R^

4 3
možnosti

Jedna z možností je návštěva a pomoc praktického lékaře..alespoň tak jsem to pochopila. Pokud staří lidé nemají nikoho kdo by jim pomohl v registraci po internetu.

3 0
možnosti

Podstatně větším vládním vtipem bude, až zítra naši senioři shodí reservační systém! Podruhé až zjistí, že jde jen o rezervaci a nejde o pozvání k vakcinaci, protože není dost očkovacích látek. A potřetí, ale to už se senioři nedozví, zítra stále většina vakcinacích míst nebude do systému puštěna k připojení! :-)

3 1
možnosti
Foto

J27a22n 20A54n50d12r98l33e

14. 1. 2021 23:40

pane doktore, bylo by to k smíchu, ale není, a ani pláč asi nepomůže...:-(

a vrchní vakcinátor je znepokojen průběhem vakcinace, ale pracuje prý 24/7 takže rezervy už nejsou! krizový manažer!!! ;-O

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS