Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

J31a54n 11A38b19r44t

15. 1. 2021 12:14

Největší plačky v době covidu jsou učitelé!!!!!!

0 0
možnosti
Foto

Nedávno objevili odvážnou školu ve stodole - někdo je udal, tak je zrušili. Přitom nemoci se vždycky nejvíce šířili v uzavřených nevětraných prostorách. Jak já fandím těm lidem, co do toho šli. Škoda, že to nevyšlo. Oni prostě šli a něco alespoň zkusili udělat jinak.

Nejde ani tak o to, že by děti měly být hloupé, ale potřebují být spolu. Chudinky děti, co jsou třeba jedináčci, bydlí v paneláku, a ještě s rodičem, co třeba tuhle situaci nezvládají a nemají dobré vztahy nebo třeba buňky na výchovu dítěte... Já sama vím, že jsem chodila do školy ráda, abych si odpočnula od problémů doma. Užívala jsem si, že jsem mohla být mezi vrstevníky a dokonce jsem neměla ráda prázdniny. Doma sice nebylo třeba až tak zle, ale hodně jsem vnímala problémy v rodině a chodit do školy byl "únik".

Děti takhle nejdou ani do školy, ani na procházky, ani na hřiště, kdyby je rodiče týrali, nevšimne si toho nikdo, protože třeba i dodržují karanténu a nedostanou se tak ani k příbuzným. Já jsem psycho teror zažila jako 8-10 letá, a pak ještě jednou v pubertě a trnu hrůzou, když si představím, že to zažívají jiné děti dnes, ale to bez přestávky a možnosti někam na chvilku uniknout. Ani na to nemůžu pomyslet raději...

Děti potřebují sociální kontakty a možnost jít ven s rodiči.

3 2
možnosti
PR

P57a80v85e12l 30R23y65š67k89a

14. 1. 2021 21:40

Někdo brání jít dětem na vycházku s rodiči ? Nejste trochu hysterická?

4 1
možnosti
MR

1 rok z dětí blbce neudělá, navíc sama budoucí doba si vybere z toho, co dotyčný umí, kde jsou dnes množiny a dnes kupecké počty, byly dříve počítače, kalkulačky ...

8 0
možnosti
PC

No, nevím, jestli roční prázdniny (a to zdaleka ještě nekončí!) neudělají z dětí blbce, ale jejich psychiku a sociální dovednosti taková situace bezpochyby zasáhne.

0 0
možnosti
KS

Sice budou hloupí, nezaměstnatelní, nesamostatní, chudí a mají jeden den stejný jako druhý. Ale jsou živí!!! Něco v tom smyslu Vám sem lidi začnou psát. A kdyby nechali adresu, jel bych každému jednu plesknout. Má to jednu jedinou výhodu. Ti hloupí lidé mě nenahradí na pracovním trhu, jako se to stalo s generací přede mnou.

1 4
možnosti
Foto

Nezačnou, všichni normální ví, že to není ochrana dětí,kterým Covid prakticky neškodí. Stejně jako dětem neuškodí o rok kratší vzdělávací proces (ostatně za mých školních let byla jen 8 letá docházka). Co by je naopak dlouhodobě poškodilo je to pokud by zemřeli nebo zůstali s následky jejich rodiče či prarodiče. Poškodilo by je to pokud by zůstala moc invalidních důchodců

Poškodil by je propad ekonomiky, který by bez opatření byl ještě větší....rok doma je do budoucna nijak nepoškodí spíše naopak posílí jejich samostatnost.

4 1
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2632x
Máma 4 dětí vstřebávající život v severočeské pidiobci obklopené nádhernou krajinou bývalých Sudet.

 

Seznam rubrik