Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Se vším, co je v článku, se dá souhlasit. Škoda jen toho, že nezvládl odchod ze scény.

3 3
možnosti

Zdá se, že jsem se nezavděčil trumpofilům ani trumpofóbům.:-P

0 0
možnosti
MK

p. Flaška má jako obvykle krátkou paměť. Napadení Jugoslávie, USA jako členský stát v Iráku, bombardovani Libye, Afghánistán, Sýrie.......to se Vám zdá málo?

2 4
možnosti
LM

Trump je jeden z nejlepsich prezidentu americke historie, az cas ho doceni ;-) prijde mi naprosto nefer, ze kvuli udajne nezvladnutemu covidu, ve kterem se ale placaji vsichni, ze byl donucen opustit svuj urad... Neco mi ale rika, ze se na nej bude vzpominat s nostalgii a jako na dobreho muze. To, ze nezvladl svuj odchod ze sceny, protoze mu prislo, ze preci nemuze prohrat, to je jen takova boure ve sklenici vody... Pane presidente Trumpe - dekujeme a hodne stestiR^!!

12 4
možnosti
MK

Jsem rád, že to tak berete, doufam, že v souvislosti s covidem nekritizujete naši vládu, jelikož se v tom koupou všichni...

0 0
možnosti
JN

J10o40s49e26f 72N46i33k85l

14. 1. 2021 11:32

Připomeňme si, že NATO v dějinách nikdy nikoho nenapadlo, neohrožovalo, ani nevyhrožovalo. Je to čistě obranný spolek, již dobrých 70 let a funguje tak do dnes. My máme poslední dvě dekády to štěstí, že jsme v něm také.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=763896

NATO si také "přihřálo polívčičku", když USA napadly několikráte (i v tomto století) některé státy...včetně vyhrožování skryté v různých podobách sankcí...to zase nemáte pravdu, anebo ji vidět nechcete!!

2 8
možnosti
JS

Na rozdíl od Vás, oceňuji prezidenta Trumpa především za to, že na rozdíl od amerických prezidentů mírotvůrců nezačal žádnou válku.

11 0
možnosti
ZJ
Foto

R31a38d74e21k 15H48a38m71p32l

14. 1. 2021 11:24

Obávám se, že jediní, kdo tady destabilizují Ameriku, jsou BLM, MeToo, Antifa a jim podobní. Popravdě, z útoku na Kapitol se dělá větší aféra, než ve skutečnosti je. Navíc velmi byl pravděpodobně tento útok proveden pod taktovkou Antify. Ale to se nehodí do krámu, tak o tom korektní média a politici mlčí. Ale vzhledem k vyjádřením Kamaly se skoro obávám, že za 2 - 3 roky si Amíci budou říkat: Zlatý DT.

Bohužel, zapomíná se skutečně na dost věcí, které DT udělal správně, ale jeho neumění přijmout porážku tyto věci v médiích smazává. Bohužel Obama byl velmi slabý prezident. Což je jeden z důvodů toho, jak to v Americe dnes vypadá. DT rozhodně není tím, kdo za to může, spíše je produktem toho, co z USA vytvořili demokraté před DT.

13 1
možnosti
Foto

R39a32d80e58k 83H75a78m35p14l

14. 1. 2021 11:24

Měla být reakce na kolegu Bártu níže...

1 0
možnosti
Foto

No, nastesti eskadra mistnich trollich fanatiku malokdy chodi na blog, tak snad vas tady nerozsapou .... jinak naprosty souhlas R^

10 1
možnosti
EP

Příští roky ukáží co bylo dobře nebo špatně. Rozhodně ale vzor demokracie hodně utrpěl podezřením zmanipulovaných voleb.

16 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,86
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.