Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

A dokonce i Petřík s vámi určitě souhlasí, divná sestava se sešla pod Trumpovým praporem. Teď je jasné, proč celý Kreml tak bouřlivě slavil při jeho prvním zvolení, už tehdy asi tušili, že se jim nikdy nepodaří rozvrátit USA tak dokonale jako se to povedlo Trumpovi.

4 8
možnosti
IS

Samozřejmě 100% souhlas s autorem a nic si z těch negativních komentářů nedělejte. Jsou to známí nevertrumpers a lidé, kteří, ač nežíjící v USA si myslí, že jejich kritizování je podstatné pro Ameriku. Někdy mě udivuje jejich drzot posuzovat USA z opačné strany polokoule. Já, ač původem Češka, i když v devadesátých na několik let zpět v Česku bych si nikdy nedovolila kritizovat presidenta či pemiéra, ale tady každý "expert" si myslí, že si může otírat svá špinavá ústa o Amerického presidenta. Je tady pár lidí z Kanady, Švýcarska a pravděpodobně z jiných zemí, a také nějaká ta dáma, která se provdala do USA a krmí nás tady svými moudrostmi. My, Američtí občané, vlastně polovina z nás víme moc dobře co Trump pro nás udělal a jakým byl presidentem. Rozhodně nepošlapával naše práva zaručené ústavou a to o Bidenově administrativě nebudeme schopni říci, vidíme jak to začíná vypadat a to se ještě nedostal do WH. God help America.

13 6
možnosti
JK

J24i11r15k76a 36K86o27r40n

14. 1. 2021 18:43

Nemyslím, že je vás polovina amerických občanů, maximálně necelá polovina voličů....a dost výrazně nad vámi zvítězili občané s jiným názorem, vaše hlavní chyba je neuznání demokratických voleb a všech demokratických procesů s tím souvisejících, to se Americe a celému Světu strašlivě vymstí....Rv

6 7
možnosti
JP

Jo, máte pravdu, příště napište článek o tom, jak Adolf dal lidem práci, zkrotil inflaci, stavěl skvělé dálnice... Budete mít taky pravdu. Možná vám dojde, že muži demagogie a lži si nezaslouží chvalozpěvy. I když, zdá se, to tentokrát dobře dopadlo, demokracie je velmi křehká a pokud budeme tolerantní vůči projevům nesnášenlivosti, lehce se obrátí v opak. Deutschland über Alles, America first, fráze, jejichž podobnost není náhodná.

9 9
možnosti
PC

Proboha, jak můžete srovnávat Trumpa s Hitlerem, pane Provazníku?!8-o

4 0
možnosti
JW

Vyborny clanek. Je ale velmi smutne, ze se nasla mezi statisici mirumilovnych protestantu asi stovka darebaku co zautocila na Kapitol. Nekteri znich byli i anti Trump clenove BLM.

https://www.foxnews.com/politics/anti-trump-activist-entered-capitol-wednesday

5 3
možnosti
Foto

́Fakt je ten, že já bych ten blog podepsal, pod jednou podmínku, kdybyste změnil název: Pane prezidenta, děkujeme za vše, odejděte !!!

1 3
možnosti
Foto

Tak už Vás ve chvalozpěvu na Trumpa trumfnul zdejší levicový agitátor a fanatický příznivec českým Trumpů - Zemana a Babiše.:-) Trumpista Čermák. V tom hodnocení jste nějak zapomněl na destrukci Republikánské strany a Trumpem zfanatizované davy lůzy útočící na Kapitol. Nejlépe to vyjádřil Arnold....Trump jen přihrál nepřátelům USA a různí rusofilní agitátoři to jistě ocení.

6 8
možnosti
PB

P14e57t18r 69B38u27r13i47a19n

14. 1. 2021 14:05

Za to vás v jeho pomluvách zatím netrumfnul ještě nikdo.

3 2
možnosti
RS

Za mě souhlas s autorem. R^

4 0
možnosti
RK

A já čekal, že pan bloger začne jedním dechem vyjmenovávat i jeho průšvihy, přehmaty, ostudy a destrukční činnosti, kterých je mimochodem mnohem víc než věcí hodných pochvaly a ono nic. ;-D

4 10
možnosti
JL

Pane Klazare. Je zde dostatek mista pro vas mam pripomenout Trumpovy prusvihy, prehmaty, ostudy a tu destrukni cinnost. To pro nase uspokojeni s pohledem na kterehokoliv politika a jeho prusvihy, prehmaty, ostudy a tu destrukni cinnost. Pro moznost porovnat. Mozna i ty vase prusvihy, prehmaty, ostudy by bylo nutno prezkoumat. Ja zde vynechal tu destrukcni cinnnost. Nevim zda jste politicky angazovan.

2 0
možnosti
JD

J47a63n 86D18l86o72u50h25ý

14. 1. 2021 12:40

Proto se děsím nástupu "pálení čarodějnic" od tzv. "demokratů", kteří se ho chtějí jakkoliv zbavit i když bude už jen v opozici.

4 1
možnosti
Foto

V opozici? Donald už bude jen důchodce bez funkce a dál bude ničit Republikány. Ti se ho musí zbavit....

3 2
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,86
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.