Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Marti, Ty kouzelná vilo, škoda, že nebude v nejbližší době žádný Jablonec, tam to bylo s Tebou moc fajn a dodnes vzpomínám.:-)

Tak se držte, celá rodina a snad brzy nashledanou a jak píše dole Marek5, bez roušek!

0 0
možnosti
Foto

Alespoň nám touto formou svítí z Itálie sluníčko : Marta. Díky:-)

1 0
možnosti
Foto

Občas bývám rozchechtaná i bezdůvodně, jako jelito:-) Zdravím ze srdce všechny Slaniny a milované Slaninky:-) ahoooj a díkyV

0 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, paní Marto, ze Zlína a děkuji Vám za zprávu z Itálie, z Lombardie. Situace s nákazou covidu19u není nás bohužel moc dobrá, a na

různá omezení si těžce zvykáme. Hezky píšete, jste můj vzor. Buďte hodně - a stále zdravá. :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Milá Mirí, zdravím Zlín (tam mě před dvaceti lety zbavili osmiček dioptrií a poprvé v životě jsem viděla jako normální lidi i do strany:-). Tady jsme zvyklí na leccos, a pravda je, že mě už snad nic nepřekvapí. Ale máme moudrého prezidenta i pana premiéra a velmi lidského papeže. A to je taková svatá trojka, která drží ochrannou ruku nad tím zlým, a to fakt není málo. Děkuju za krásná slova a mějte se hezky!

0 0
možnosti

D30a85v51i51d 64V56l53k

14. 1. 2021 13:04

Mrzí mě ,že už nepíšeš blogy,četl jsem je rád Marti.

1 0
možnosti
Foto

Daví, já si furt říkám, že si najdu čas, ale pak mi připadá blbý to, o čem bych chtěla psát, a než napsat totální hovadinu, tak raději nic.... ale je to mý černý svědomí, takže čekám, až se zase pochlapím a začnu (já vím, vlk taky sliboval... nemyslím tebe:-)

2 0
možnosti
Foto

Marti, gratuluju a doufám, že si někdy dáme repete vepřového kolena, o kterém už tak dlouho mluvíme! ;-D;-D;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Slávi, že váháš, to bylo nejlepší koleno na světě, s tebou!

0 0
možnosti

Marta mia, netusim, jestli se budes poslouchat a pak vlezes do diskuze, ale doufam v to: vinsuju radosti a zdravi a plnej kalamář!

1 0
možnosti
Foto

Ciao Marco mio - to víš, že jsem vlezla a zjistila, jak jsem si blbě nastavila kameru mobilu, že mě proti všem estetickejm pravidlům brala zespodu, takže se poslouchám, ale raději nekoukám:-) - často na Tebe myslím a obrázek od Tebe nám zdobí obyvák, čili myslím denně:-) Tobě všechno hezký i ve dnech nehezkej ze srdce přeje carevna:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS