Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ládíku,

správně, jen to Babišovi nandej, ten může za všechno!

0 0
možnosti
JS

To vždy bylo a nebuďme naivní , vždy bude za každého režimu. Mě spíš vadí stav očkování. Místo aby se nedočkavě čekalo na vakcíny, tak vakcíny čekají na to až se vyočkují. To je úroveň řízení. Velké huby, velké kecy.

0 0
možnosti
JM

Obyčejný státní úředník zas takové prachy nebere. Vlastně tam dělají spíš ti, co nemají chuť či schopnosti podnikat či dělat kariéru v soukromé sféře.

0 0
možnosti
PK

Smutný čtení a nechce se mi tomu ani věřit, snad první jdou zdravotníci, nemocní a senioři a pak...teprve státní aparát..

0 0
možnosti
Foto

J84a57n 45A18n98d26r20l11e

13. 1. 2021 23:38

helejte, ja to vidim i z druhe strany. Když se na něco stojí fronty a mnohým stojí za to to protekcí získat, tak to asi nebude nic špatného, ne? dobrá reklama na ockování... ;-)

0 0
možnosti
Foto

Nejlépe jsou na tom všichni ti, kdož jsou imunní vůči všem nemocem za všech režimů.

0 0
možnosti
HH

A před rokem 1989 na tom byli také dobre agenti StB jako vy...

0 0
možnosti
PN

P39e36t75r 25N22e34d34v14ě74d

13. 1. 2021 23:20

Ti co pracují a teď i nad běžný rámec si mají šáhnout do svědomí a vzdát se části svého platu kvůli zruinovanému státnímu rozpočtu? Který byl notně zruinován do nástupu Babiše? A který se teď ruinuje zejména kvůli tomu virovému hnusu a také kvůli lidem, kteří se léta snažili do rozpočtu přispět co nejméně a mnohdy se jim to dařilo?

Kam na ty nápady chodíte?

1 0
možnosti

R^

Je to tak, pane Kroupo!

Postkomunističtí papalášové jsou již dávno naočkovaní. To jen ti malí budou pronásledovaní jako za komunistů, musí se najít obětní beránek, který to odnese!

:-)

0 0
možnosti
ND

Proč návrat před rok 89? Je 30 let poté, nová generace, nové pořádky, tehdejší dvacetiletí jsou dnes padesátiletí, takže už jejich vizitka, kolik je vám autore?

4 1
možnosti

Nové pořádky? Vždyť nám dál vládnou postkomunističtí a estébáčtí papalášové. Komunisti převlékli svoje kabáty, dnes vedou fabriky a ukazují to, co nám kdysi vykládali, jak zlí jsou kapitalisti! :-)

0 1
možnosti
Foto

Pro autora, ale nejen pro něj, ode mne a nikoli poprvé: horizont kohokoli toliko od hrad. dvorečku až, resp. jen ke svému hnoječku, je dosti omezený. Všichni, a nikoli jen v ČR, žijeme v 21. století. A ještě jedna ,,maličkost". Doby, režimy i systémy se sice stále měnily a mění, lidé však zůstávají stále stejní, vč. notoric. kverulantů, hlupáků, ale i vyžírků!

3 1
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1745x
Pracující důchodce.

Seznam rubrik