Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J77a13n 96Š24i95k

13. 1. 2021 19:28

Souhlasím s Vašimi závěry. Dále také za uvedení informace na pravou míru. To jsou přesně ty lživé způsoby manipulace, které mají jen podporovat ego žvanilů v diskuzích a na sociálních sítích, kteří nenesou žádnou odpovědnost. Hezký večer

2 0
možnosti

Děkuji všem za diskuzi a jenom připomenu, že jsem pana Woloszczuka křivě nařknul ze lži a jen zopakuju svou omluvu.

Na dnešek se rozloučím otázkou k zamyšlení, která úzce souvisí se segregací a dělení občanů na vyšší a nižší kategorii.

Jaký máte názor na registrované partnerství a adopci dětí páry stejného pohlaví?

0 0
možnosti

"Jaký máte názor na registrované partnerství a adopci dětí páry stejného pohlaví? " - opět NAPROSTO NESMYSLNĚ postavená otázka. To že ji podobně manipulují i progresivisté není omluva.

JEDINÝM důvodem adopce je zájem DÍTĚTE a jedině ten musí být zohledněn. Pro dítě je určitě jednoduší a bezpečnější (zvláště pro dítě, které zažilo zkušenost, že se nemůže spolehnout na rodiče) žít v rodině která je "průměrná" a nemusí navíc řešit otázky proč nemáme tátu, ale dvě mámy. Nicméně nic v životě není ideální a určitě jsou děti pro které by i nestandartní rodina byla velkým přínosem - to samozřejmně není otázka pohlaví adoptivních rodičů, ale jen a pouze otázka konkrétního dítěte a naplnění JEHO zájmu. Největší problém bych viděl ve stabilitě vztahu, protože zatím neexistují relevantní informace zda formální stejnopohlavní vztahy jsou postiženy rozvodovostí stejně, více či méně než manželství a jaký vliv má forma vztahu na dítě.

Příliš nerozumím tomu, proč příznivci stejnopohlavního partnerství vynucují adopce, když existují jiné možnosti, které mohou dětem pomoci ještě více než adopce - zvenku to opravdu vypadá, že pro ně není primární zájem DĚTÍ, ale jejich vlastní zájmy.

3 0
možnosti

Autor posdouvá a manipuluje Rv. Už v názvu článku "Svědci covidovi a chřipčičkáři." podsouvá svůj manipulativní pohled který neodpovídá relitě. Jak vyplývá z článků i diskuzí, drtivá většina lidí požaduje reálné informace a chování zodpovědných orgánů podle těchto informací. Neexistuje jednoznačný vědecký důkaz, že státem nařízená opatření jsou jediným účinným způsobem jak řešit situaci v tomto neexistuje ani odborný konsenzus.

Druhá věje je "dobrovolnost" očkování - Parlament výslovně ODMÍTL, vložit do zákona dobrovolnost očkování, rozhodující státní představitelé otevřeně mluví o KOMPULZIVNÍM tedy VYNUCENÉM očkování a o omezení práv na základě očkování či testů, že to nazývají "zvýhodněním" na podstatě navrhované segregace nic nemění.

5 2
možnosti

Název článku odpovídá současné realitě. Jsou dva tábory.

Nějaké vaše kecy, že je nějaký požadavek na něco na tomto faktu nic nemění. Takže manipulujete vy.

Druhá věc. Pokud narážíte na odmítnutí návrhu SPD na 72. schůzi o jeden hlas, tak ten poměr "o jeden hlas" znamená, že není ve sněmovně velká většina poslanců pro přijetí zákona, který by nařídil očkování povinné. Chápete co myslím?

Takže se opravdu budu zajímat, až ten zákon o povinném očkování bude mít ve sněmovně podporu, která stojí za řeč. Ostatní je jen hysterické štěkání.

1 0
možnosti

Soudím, že zásadní rozdíl je v sociální inteligenci ... :-(

2 0
možnosti

Asi to bude ve schopnosti apoň trochu přemýšlet. Někdo kdysi řekl. že "myšlení bolí". Tak proč si způsobovat bolest že? Někteří si nejsou ani schopni tuto bolest způsobit neboť nemají co by je mohlo bolet. Hezký den.

1 0
možnosti
Foto

Covid není žádná hrozná nemoc. Když se podíváte na stránky MZ ČR, tak zjistíte, že se ke dni 4 . 1. 2021 covidem-19 nakazilo 746 714 občanů, tedy 7 % populace, a že ke dni 4.1. 2O21 je 119 561 občanů aktivně nakažených. Jedná se tedy o 1 % nakažených z celé populace (rozumí se jedno procento, tedy jeden ze sta lidí). Dále zjistíte, že ke dni 4. 1. 2021 zemřelo 12 070 lidí, tedy 0,1 % (rozumí se jeden člověk z tisíce). Když dělíme počet nakažených covidem-19 počtem zemřelých, tak šance, že někdo nakažený CoV zemře, je 1,6 %. Opravdu hrozná nemoc,

0 3
možnosti

Tak nějak to bude. A když vezmem tu televizní masáž která svým vysíláním snad i záměrně šířila strach mezi lidi. Když k ní připočteme ty "odborníky" na všechno tak se nedivím že se těžko pak prokazují skutečná čísla.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS