Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak sociální síti Parler nezbude nic jiného, než provozovat vlastní servery a pak ji nebude nikdo vypínat. Nevím nic o tom, že by existovala nějaká povinnost soukromých firem poskytovat svůj HW konkurentům.:-)

9 4
možnosti
Foto

Takže môžem kľudne vyhodiť zo dňa na deň obchodníka, ktorý si prenajíma moju nehnuteľnosť a znehodnotiť mu tovar?

0 5
možnosti
JB

Liberální demokracie v praxi, nic jiného. Kdo nejde s námi, jde proti nám. A kdo si založí vlastní prostor, tak mu šlápnou na krk jinak. Myslím, že komunisté, ti bývalí i současní by se od tzv. liberálních demokratů mohli učit.

15 4
možnosti
OZ

Tedy, 30 let jsem žil v reálném socializmu a přesně vím jaké kompromisy jsem musel každý den dělat. A teď všude čtu o zanikající svobodě slova a fakt nevím, o čem je řeč. Když jsem zvonil klíči na náměstí, nepředstavoval jsem si že na něm už příští rok každý mentál vytáhne transparent s nápisem "žádný žid v koncentrácích neumřel" nebo "vlády nás chtějí očkováním sterilizovat". A dnes jsou sociální sítě ještě mnohem horší, než ty nejsprostější transparent na náměstí. Byly doby, kdy jsem si myslel že tenhle národ má zdravý selský rozum..... už si to nemyslím. Je tady příliš vysoký počet nevzdělaných paranoiků, kteří hladově vyhlížejí každou informaci, po které by sáhl časopis kalibru Hrom. Nevzdělaných nemyslím obecně, mohou mít maturitu i několik diplomů, ale stejně budou tvrdit něco jako "že země je placatá a vládnou nám Illumináti". V řadě národů si tohle už dávno uvědomili a zvolili si za své zástupce ty nejlepší a nejvzdělanější, jejich vedení respektovali protože jim zajišťovalo lepší život. Jenže asi není z čeho vybírat, protože všude teď vítězí ve volbách ranaři, ti co se osvědčili v podnikání ne nejlepšími nápady, inovativními postupy, chytrými vynálezy, ale byli drsnější, sprostější, bezohlednější, uřvanější a na vše měli vždy jasné a hlavně rychlé řešení. A sebranka je volí a hýká nadšením... tohle nás fakt jednou zabije ...

9 0
možnosti
JB

Pokud je někdo mentál, jak vy píšete, nejspíš jím zůstane. Je to důvod ho cenzurovat? Ne. Pokud někdo poruší zákon, ať je postaven před soud. Žádný takzvaný elf nebo jiný absolvent vysoké hranolkářské nemá patent na pravdu a nemá právo umlčovat jakýkoliv názor.

12 4
možnosti

Šílené.....;-Dza chvíli vám zbude jen Vkontakte, i když ten má zase pod palcem FSB.:-)

7 0
možnosti
JJ

Fakt hrozný neštěstí....zavřel se jen další kanál a stoka blbnoucí lidem hlavy...

11 9
možnosti
PB

..... ejhle, díra na trhu!,- su zvědavej ešivá to znovu nastartujou a hlavně přes koho to rozjedou? Akcie Twitteru ve strmým pádu a lidi lační po komunikaci bez korektních banů, zákazů a bez stopek,- ....... a zacálujou za to majlant komukoliv jinýmuVEU!

5 1
možnosti
GH

G58e25o26r79g42e 57H13o60l24y

11. 1. 2021 17:46

Mozna, ze bude nejlepsi se vratit trochu zpet a poridit si postovni holubi.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
JK

Nechcete jim začít říkat "ziskovky", když dokážou ovládat nadnárodní giganty ? Dneska jsem četl dva články na téma, jeden z nich byl na aktualne.cz, druhý si nepamatuju. O vypnutí informoval předem provozovatel a mělo by trvat týden, než najdou nového poskytovatele.

1 0
možnosti
Foto

Zase jenom lžete...vypnutí "revoluční sitě" bylo dnes mnohokrát zmíněno i zde v Česku. Taky věříte na ty konspirační bláboly o tom jak jsou Demokraté a nyní i "zrádní" Republikáni satanští pedofilové a kanibalové? To nám pochopitelně na ČT neřeknou.;-) Jde spíš o revoluci lidské hlouposti, je smutné kolik lidí si nechá vymýt mozek a zfanatizovat takovými bláboly. Nejde nic jiného než se proti tomu bránit...

7 17
možnosti
JR

J17a28n 98R71á18ž

11. 1. 2021 18:03

Proti čemu se máme podle Vás bránit? Máte snad touhu nějak bránit lidem ve svobodném vyjadřování jejich názorů tiskem, či internetem nebo snad bránit svobodě vyhledávat, přijímat a rozšiřovat ideje a informace bez ohledu na hranice státu?

9 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4632x
Fanatička do cestování, jídla, piva a všeho krásného na světě, se silným smyslem pro svobodu a skutečnou demokracii.

Seznam rubrik