Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Nechat se očkovat proti koronaviru je vaše právo, jiní zase mají právo nenechat se z nějakého důvodu očkovat. Tak o co jde ?

8 0
možnosti
JS

Máte pravdu , je to na rozhodnutí každého jednotlivce. Ale není to trochu sobecké se neočkovat a spoléhat na to, že virus zmizí díky proočkování populace? Vy v podstatě spoléháte na to, že Vás ochrání ti ostatní.

4 3
možnosti
JN

Jedna drobná výhrada k větě: "Nechápu, proč mohou být otevřeny velké hypermarkety, ale malé provozovny musí mít pořád zavřeno."

Zdroj: https://burget.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=763679

- i malé obchody otevřeno mít mohou, pokud se jedná např. o prodejnu potravin či drogerii. A i hypermarkety mohou aktuálně prodávat pouze tento sortiment zboží, regály s jiným typem zboží musí mít zatarasené (jestli ovšem dává logiku, když díky tomuto opatření si někdo nyní musí např. žárovku či baterii do spotřebiče objednávat přes e-shop, je věcí druhou...)

Jinak ale s článkem jednoznačný souhlas a karma. R^

0 2
možnosti
LB

Jedná se spíše o menší provozovny služeb, a jinak vzato - to omezení prodeje dalších věcí v hypermarketech, byť jakkoli kontraproduktivní, platí pouze krátce. Jinak díky za Vaši podporu mého názoru.

0 1
možnosti
JS

Klaus byl sobec a je stále sebestředný sobec.

24 8
možnosti
KV

máte pravdu, je to škůdce národa

7 6
možnosti
Foto

Souhlasím.

Právě jsem začal psát článek o dnešním projevu Václava Klause. Vidím, že jste jej již publikoval a tak si ušetřím práci.

6 1
možnosti