Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

R^ I ten Okres na severu či Nejmladší z rodů Hamrů mají vyšší úroveň než nekonečné Ulice a Ordinace.

7 3
možnosti
Foto

Pro komunisty určitě. :-)

1 0
možnosti
Foto

František Filip zemřel. Jsem ta první, kdo vždycky vyhlásí, že F.L Věk byl ten nejlepší seriál. Skutečně nesmírně cenná věc. Z mnoha důvodů. Vadila. Ale jestli je kvůli věcem, které byly výborné a i mnohé jiné předpisově víc či míň tendenční deklarovat takové nepochopení doby...To, co píšete, je v něčem pravda, ale věřte, že pokud byste dala k dispozici dva programy jako kdysi a měla za to, že tím pro dnešní svět představíte jenom kvalitu...Což stát ve svých věčněvěkův nadávání mnohem víc ma straně České televize, která se k těm Vašim seriálům vrací a zároveň nechává vznikat dobrým novým? Mám za to, že směšujete do jednoho pytle naprosto všechno, a to dneska nejde. Jakož..když, by si místo kritiky možná zasloužil pan Filip poctu evidentnější a k jeho osobě, než se ubrat cestou nadávání na jeho dnešní profesní okolí. Nevím. A samozřejmě Vaše možnost.

4 1
možnosti
JM

Já myslím, že je to i o hercích. Prostě někoho takového formátu, jako byl Menšík, Sovák, Brodský, Kopecký, Janžurová, a mnoho dalších, dnes nemáme.

5 0
možnosti
Foto

Musím s Vámi jedině souhlasit. Takové seriály jako Muž na radnici nebo Okres na severu byla naprostá bída. Ovšem Nemocnice na kraji města, to byl jiný formát se super výkony herců - a ulice byly prázdné...

6 0
možnosti
Foto

Když byl hokej nebo fotbal, tak jste také nepotkal živáčka.

Ono totiž nic jiného v tv nebylo.

2 0
možnosti
PS

P50e24t43r 58S81k35á83l36a

10. 1. 2021 9:02

O seriálech (a filmech) z doby komunismu píšete: " Mnohé z nich se vyznačovaly značnou tendenčností a nedalo se na ně dívat. Ale vznikla díla, která si vydobyla diváckou oblibu."

S tím samozřejmě nelze než souhlasit. Stejně tak nelze než souhlasit, že některé seriály a filmy z období po sametové revoluci jsou brak nedosahující předchozích kvalit. Pokud ale chceme srovnávat, neměli bychom srovnávat to nejhorší ze současnosti s tím nejlepším z minula. Teď stejně jako dřív vznikají díla kvalitní i vysloveně mizerná.

12 1
možnosti
Foto

Můj známý si nemůže vynachválit současný seriál Ulice. Je to prý dobrý relax. Vše v Ulici prý je o životě obyčejných lidí a vše je snadno uvěřitelné, co může prožít každý nebo někdo to zrovna i prožívá. Proto má ten seriál rád.

0 0
možnosti
Foto

I36v42a65n 24M91a96r67e43k

10. 1. 2021 8:55

Paní Vlachová, KarmaR^

1 0
možnosti
Foto

Ti současní tvůrci by se měli zamyslet, kde při dnešních technologiích dělají chybu. Už dnes si můžou pustit Sňatky z rozumu a světe div se, hercům je rozumět každé slovo.

14 1
možnosti
Foto

Tak ty seriály normalizační byly tak vždy trochu vyvzdorovány na komunistické věrchušce,

0 1
možnosti
PL

Okres na severu. Major Zeman. Chlapci a chlapi. Ve znamení Merkura...;-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 1264
  • Celková karma 21,81
  • Průměrná čtenost 1111x
Jsem především žena a v ženství spatřuji smysl svého života. Mám ráda život i s jeho těžkostmi, vážím si maličkostí, neuznávám konzumní způsob života, jsem zastánkyní svobodné vůle člověka.

Seznam rubrik