Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, také mě napadlo, v čí prospěch byla ostraha tak nedostatečná ???

14 0
možnosti
IS

Mnoho Američanů klade s odstupem několika dnů a s uvolněním více detailů a videí (díky bohu za mobily) stejné otázky. Jedno je jasné, že více něž polovina Capitol police nebyla okamžitě přítomna, a vzhledem k tomu, že byli ohlášeny snad i statisíce účastníků, ani policejní šéfka Metropolitan police of Washington D.C. se neobtěžovala, aby posílila policejní ochranu okolí. Tedy totální selhání Demokratické policejní šéfky a nad Capitol Police má dohled také Kongress, kde mají většinu také Demokraté. Tak si na to odpovězte sám.

8 3
možnosti
JR

Politicky korektní odpověď je jednoznačně Trump. Ale paní, která reaguje na Trumpova protivirová opatření (když v lednu prudce omezil lety z Číny) tím, že je to rasistické a xenofobní a vyzývá lidi, aby šli hromadně slavit čínský nový rok do čínských čtvrtí, pak ignoruje protiepidemiologická pravidla tím, že si jde nechat udělat vlasy, protože ona to potřebuje, ale ostatní to mají zakázáno (nejen vlasatý plebs, ale i kadeřníci a kadeřnice mají zakázáno podnikat) a nakonec zamíří do Pentagonu, aby přesvědčila armádu, že má neposlouchat presidenta (to znamená, chce, aby armáda provedla vojenský převrat, jak jí páni v Pentagonu vysvětlili), tedy taková paní podle mne v této soutěži jednoznačně vítězí.

21 1
možnosti
IS
JS

J82o95s53e44f 94S22u72k

9. 1. 2021 18:25

Nejsem v místě, ale důvěřuji americkým institucím a soudům, odmítly zpochybňování volebních výsledků a tím je dáno vše..Trumpovo jednání po prezidentských volbách je pro mne velkým zklamáním..Kdyby mu šlo o věc pravice, podpořil by republikánské kandidáty do kongresu..On ale raději hrál ukřivěného..a golf..

6 8
možnosti
IS

Opravdu máte zaručené a nezávislé informace jak to skutečně bylo s těmi důvěrohodnými soudy? Jak došlo ke zpochybňování výsledů voleb? Jste obeznámen s legislativou států podle které nebylo jednáno? Soudím z Vašeho komentáře, že odpovíte 3x ne.

9 4
možnosti
IP

Co to máte za blábol?? "Média ale vyprávějí příběh o tom, jak údajně Trump podporoval proniknutí demonstrantů do Kapitolu a jak bránil použít Národní gardu.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=763599, vždyť k pochodu na Kapitol vybízel v přímém přenosu. To jako že přímo nevyrážel dveře není omluva. Se proberte. Oháníte se těmi co ho volili, ale co ti, co ho nevolili?? Mimochodem jich bylo více. A češi z Horní Dolní nejlíp vědí, co Amerika potřebuje a jak to tam chodí.

5 13
možnosti
IS

Pane Paulenko je pravdou, že Češi z Hodní Dolní tady dokazují absolutní neznalost americké politiky, legislativy a situace v USA. Ale pak jsou tady takoví, kteří tu přímou znalost mají a žijí už dekády v USA. Takže jsou tady dvě strany mince, které nejdou absolutně srovnávat.

9 1
možnosti
JS

KarmaR^ a máte naprostou pravdu v tom, že v USA je to mnohem horší, než jenom Trump a nebude dobře ani když předá moc způsobně.

10 1
možnosti
IS

Pan Bartoň, jako už několikrát v poslední době vystihuje atmosferu a situaci v USA velmi výstižně a totálně pravdivě. Všichni, kteří si tady pouští pusinky na špacír nemají ani ponětí co všechno incidentu ve středu předcházelo a pokud jejich informace vychází z České TV nebo CNN Prima, jakož i CNN v Anglii či USA pak mají, bohužel, velmi jednostranné informace. Censura a disinformace fungovaly po celou dobu spolehlivě, a 75 milionů voličů nejde do nekonečna nejen ignorovat, ale denně napadat a zesměšňovat. Trumpa nevolili bohatí a miliardáři, alel obyčejní lidé s obyčejnými starostmi, tak tady z nás nedělejte domací teroristy. Prostě polovina obyvatelstva už měla těch lží a podvodů plné zuby.

27 4
možnosti
IP

a kde vy čerpáte ty objektivní informace, se s námi hloupými podělte.

3 5
možnosti
PB

..... 10 dnů budou ešče lamentovat a licitovat vo tem kdo z nich je větší neřád a potem sa celýmu světu konečně představí spasitel JoeV!,- ...... bude hratelnej pro domácí publikum?,- co předvede na zahraničních scénách?,- budeme všeci nekriticky tleskat nebo bučet a pískat?,- zlomových sto dní v úřadě ukáže výkonnost tohoto veterána a na to su vopravdu móóóc zvědavej!

2 2
možnosti
JR

Nevím co předvede, ale dá se očekávat, že mu nebude moc rozumět. A děti bych k němu radši moc nepouštěl.

1 0
možnosti
JL

:-(Nevím jak Pelosiová ale Trump probouzí v některých jedincích zvířecí instinkty.

Zde kupříkladu novopečený republikánský delegát Derrick Evans z West Virginie, při zteči na Capitol. Sám sebe filmuje a jiné povzbuzuje. Video si dal na svůj FB profil, takže bylo jen otázkou času, kdy si pro něj přijde FBI, což se stalo.

Ptám se tedy, jedná se o konzervativní hodnoty?

https://www.youtube.com/watch?v=AWiG01GFyS4

10 4
možnosti
Foto

Hloupost a zaslepenost jde ruku v ruce. A není nad to, vytvořit falešný obraz a pak ho hrdinně rozcupovat.

Jsem přesvědčený, že i s minimální námahou je možné si udělat reálný obraz o situaci. Ono totiž stačilo občas si poslechnout nějaké Trumpovo vystoupení, přečíst nějaká ten tweet a zejména ty poslední dávají jasný obrázek. Naprosto jasný a čitelný, leč úplně jiný, než popisujete vy.

A když si mám vybrat, podle koho si dělat obrázek o Trumpovi a situaci kolem něj, jestli podle vás a nebo Trumpa, tak sázím vše na něj.

5 8
možnosti
JS

mnohem důležitější je to, co vidět není, než to, co vidět je

3 2
možnosti

Těsně po incidentu Trump zklidňoval své rozvášněné příznivce slovy: "Běžte domů, miluji vás, jste výjimeční." Teď, když mu hrozí odvolání podle článku 25, které by mu definitivně zabránilo kandidovat v budoucnu znovu na prezidenta USA, najednou obrátil, a už je nemiluje a už nejsou výjimeční, ale naopak jsou to ti, kdo pošlapali základy demokracie v USA.:-)

12 6
možnosti
Foto

Podle mého mu to poradil nějaký jeho "Mára". On sám od sebe by to neřekl, protože si to nemyslí.:-)

3 4
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články